Lahvička pro tříletého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
26.10.12 23:41

lahvička pro tříletého

Ahoj holky,
do čeho dáváte ven pití vašim dětičkám? Nám budou tři roky. Dávám pití do hrníčku s brčkem CB a bohužel nám teče :nevim: .Tak bych přivítala typy na lahvičky, který netečou! Nám snad teče všechno :think:
Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9868
26.10.12 23:55

Nejlepší je flaška od Kubíka water :mrgreen: a měním jí cca po týdnu.

Nebo Vojta má Sigg, ale ten je dost drahej (kolem 500,–), ten má na cestování, nosí si ho v baťůžku sám, je to jen 300ml.
Pak jsem koupila v Tchibu oběma dětem lahvičky na principu jako má Sigg. Ty už ale asi neseženeš.
Nebo se dá sehnat tzv. „zdravá lahev“. http://www.prozdravi.cz/…v-0-5-l.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.10.12 00:49

NUK , dá se na ní koupit klasická sportovní savička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.10.12 07:53

Ahoj, na ven máme taky buď ten NUK a nebo petku od jupíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.12 07:59

Pije z normální petky od pitíčka CAPPY - neteče 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.10.12 08:24

Taky Nuk junior cup. Starsi ma tu zdravou lahev.Asi ji koupim uz i mladsimu, sklada se z min dilu tak je to jednodussi na udrzbu. Navic posledni dobou me u toho nuku nejde dat ten cernej spunt zpatky kdyz ho vyndam na myti.Asi zmenili material, ty prvni sly pekne. K obema jdou kupovat nahradni pitka za par korun, kdyz je potreba, tak to vyjde levneji nez furt kupovat pet flasky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.10.12 08:38

Máme Zdravé lahve, netečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.10.12 09:29

Gren bottle, nechtěla jsem plast. Do té doby flašku od Rajecu nebi podobné PET s pítkem s membránou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.10.12 10:10

Tak ten Sigg máme taky, ale spokojená bohužel nejsem, na to jak je to drahé, sice neteče, ale když tam nechám nápoj dýl, třeba čaj celý den, tak je večer zkažený, zkyslý, v jiných lahvích mi to nedělá. Sama tápu, co ještě koupit, nejvíc to vidím na ty zdravé láhve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
27.10.12 10:14

Taky flaška od Jupíka, Kubíka aspol. :lol:
doma ze skleničky, hrnečku..
jak začne chodit do školky, už není flaška tolik nutná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.10.12 10:50
@Andrimka píše:
jak začne chodit do školky, už není flaška tolik nutná :lol:

prosímtě v naší školce si děti nosí každý den 0,5l lahve s pitíčkem z domova :roll: mají sice k dispozici čaj, ale tím, že jsou to mrňata, tak se asi píučkám nechce je hlídat, aby se nepolily nebo co :pankac: nebo já nevím, nebyla jsem na scůzce s rodiči, kde bych se byla zeptala, malej chytnul ve školce nějakýho kvalitního bacila a už měsíc a půl se u nás střídaj nemoce u všech jak na kolotoči :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.10.12 10:52
@Andrimka píše:
jak začne chodit do školky, už není flaška tolik nutná :lol:

Jak kde, u nas si deti nosi do skolky vlastni piti. Jinak teda k jidlu dostavaji erarni do hrnku ale mezi jidlem a na zahradu si berou svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.10.12 10:54
@obrazek píše:
prosímtě v naší školce si děti nosí každý den 0,5l lahve s pitíčkem z domova :roll: mají sice k dispozici čaj, ale tím, že jsou to mrňata, tak se asi píučkám nechce je hlídat, aby se nepolily nebo co :pankac: nebo já nevím, nebyla jsem na scůzce s rodiči, kde bych se byla zeptala, malej chytnul ve školce nějakýho kvalitního bacila a už měsíc a půl se u nás střídaj nemoce u všech jak na kolotoči :?

u nás měli taky původně lahev s pitím na seznamu. Nakonec se ukázalo, že pro učitelku je větší problém hlídat, aby si pitíčka nekradli a nervali se o ně. Jak mají takové ty plastové panáky z Ikei. Z toho se toho tolik nevyleje a učitelka to rozdává na požádání, děti to baví. Vždy je opláchne a za hodinu jedou další rundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.10.12 11:05

Tak at uz do skolky potreba je ci ne, tak u nas bude rozhodne v zari potreba do skoly, bereme ji na vylety…proste u nas flaska bejt musi :-). Jinak v te skolce u nas neni povinna ale vetsina si ji nosi protoze jim nechutna erarni caj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
31.10.12 12:10
prosímtě v naší školce si děti nosí každý den 0,5l lahve s pitíčkem z domova :roll:

tak to čubrním 8o 8o to mě nenapadlo, že to takhle někde je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška