Hrníček a zase ten hrníček!

6391
18.10.12 16:32

Hrnicek a zase ten hrnicek !!

Ahojky maminky!!
Tak porad tak nejak valcime s hrnickem, po dlouhe dobe jsem malymu zkusila dat hrnicek od AVENTU s pitkem… ;) No rekla bych ze si asi zvyka docela, ale pres den nic moc z nej nevypije nechce, mam strach aby nebyl pak treba dehydrovany …Za to pred spanim se pekne napije, i v noci kdyz se vzbudi na cajik pekne z nej pije …Ale jak je rano a jdeme do obyvaku si hrat apod, tak rika ťajííí ťajíí(cajik),tak mu reknu tady v hrnicku ho mas, na stole..Podam mu ho a nenapije se, jen si cucne, a pak se z nej napije kdyz jde hají dopoledne ..Ale odpoledne rika neee nee, a dava hlavu na druhou stranu a ruce pred sebe ..Tak nevim no, jak to udelat aby pil pekne i pres den.. :nevim: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4246
18.10.12 16:46

A jak pije z flašky? Jestli z ní pije dobře, tak bych mu jí vrátila. Osobně by pro mě byl pitný režim důležitější, než to, jestli pije z flašky, nebo z hrnečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:03

@Vertiline kdyz uz ja chtela dat hrnicek protoze netece. A z flasky pil pekne no, az moooooc moooooc pil za den treba i 3 plny flasky,250ml.
CHtela jsem se k hrneku vratit a zkusit..Je me divny ze v noci z neho pije pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:03

:zed: Hrnecek netece a flasku obcas obracel a tece, a vse bylo zalepene nedelala jsem nic jinyho nez porad chodila a utirala vse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:04
@helenkka píše:
Nebo nějaký jiný hrneček. Jestli myslíš Avent s tím tvrdým dlouhým pítkem, ten se mně osobně zdá docela pitomej :nevim:

Mame presne ten ale mekky pitko. Tvrdy jsem dala bokem zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:12
@helenkka píše:
Aha, tak to jsem ani nevěděla, že k tomu taky dělají. Ale přišlo mi divné, že by Avent dělal takovou blbost :lol: No, neporadila jsem, ale poučila jsem se :mrgreen:

I pouceni je pekne… :potlesk: Tvrdy me odmital hned ..Tak jsem sla a koupila mekkci..No neni to uplne silikonovy ale gumovy jakoby je no.. ;) No lepsi nez to tvrdy co tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.10.12 17:12
@Jaja87 píše:
@Vertiline kdyz uz ja chtela dat hrnicek protoze netece. A z flasky pil pekne no, az moooooc moooooc pil za den treba i 3 plny flasky,250ml.
CHtela jsem se k hrneku vratit a zkusit..Je me divny ze v noci z neho pije pekne

Tak mu jí vrať. A bu´d ráda, že toho tolik vypil. Ale proti mýmu synovi je to ještě málo :mrgreen: Syn vypije tak 2 a půl litru a je mu 15 měsíců. A ještě před dvěma měsíci měl ještě flašku. Nabízela jsem mezitím i hrneček, nechtěl, ale pak najednou si ho vzal. myslím si, že je důležitější, že pije, než z čeho to pije… A v noci z něho pije asi pro to, že je rozespalej a neuvědomí si, že pije z hrnečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.10.12 17:14

Zkus třeba flašku MAM. Prodávají se k tomu i takový měkčí pítka, je to něco mezi flaškou a hrnečkem… http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…-plus-220ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:15
@Vertiline píše:
Tak mu jí vrať. A bu´d ráda, že toho tolik vypil. Ale proti mýmu synovi je to ještě málo :mrgreen: Syn vypije tak 2 a půl litru a je mu 15 měsíců. A ještě před dvěma měsíci měl ještě flašku. Nabízela jsem mezitím i hrneček, nechtěl, ale pak najednou si ho vzal. myslím si, že je důležitější, že pije, než z čeho to pije… A v noci z něho pije asi pro to, že je rozespalej a neuvědomí si, že pije z hrnečku.

To asi ano to me taky napadlo, ze je rozespaly ze mu to je jedno celkem …Ale nevim no, jeste zkusime co a jak jak to pujde, a kdyztak mu ji vratim, to je jasny ze je pro me dulezity aby pil nez z ceho pije, ale jen jsem to chtela zase po X dlouhéééé dobe zkusit, no,..Trosku s uspechem, ale pres den si jen sem tam cucne no..My mame 18 mes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:17
@Vertiline píše:
Zkus třeba flašku MAM. Prodávají se k tomu i takový měkčí pítka, je to něco mezi flaškou a hrnečkem… http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…-plus-220ml/

Diky, vypada pekne ale jak mu dam neco novyho odmita!!! :nevim: :zed: Takze hrnicky, flasky uz nechci kupovat, protoze doma mame, jeste jeden hrnecek ale ma tvrdy pitko, ten jsem mu jeste teda nezkousela radsi protoze vim jak by to dopadlo…A pak mame ten AVENT no, takze me uz je lito vyhodit penize do dalsiho hrnecku/flasky, protoze vim jak by to dopadlo..Flasku si asi moc oblibil bo nevim no..Uvidime co dal..Kazdopadne dekuji za odkaz a pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:19
@Vertiline píše:

Jinak nas malej taky kolikrat vypije okolo 2 l ..Je to ruzny no …Pije hooodne i v noci, z toho jsem uz taky mimoň… :roll: :roll: Ale co nadelam..Manzel prej taky pil hoodne kdyz byl malej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.10.12 17:31

No já nikdy neřešila ještě mi dítě pije z flašky nebo hrníčku. Až máma, která s námi byla letos na dovolené, malému koupila obyčejný plastový hrnek s obrázkem, aby mohl přelívat moře a on ho hned vzal a začal z něj pít. Zcela bez jakéhokoli tréninku na nějakém pítku. Prostě se mu líbil hrníček. Tak co zkusit nějhaký pěkný barevný hrneček s oblíbenou postavičkou třeba krtečkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:40
@Mafina5 píše:
No já nikdy neřešila ještě mi dítě pije z flašky nebo hrníčku. Až máma, která s námi byla letos na dovolené, malému koupila obyčejný plastový hrnek s obrázkem, aby mohl přelívat moře a on ho hned vzal a začal z něj pít. Zcela bez jakéhokoli tréninku na nějakém pítku. Prostě se mu líbil hrníček. Tak co zkusit nějhaký pěkný barevný hrneček s oblíbenou postavičkou třeba krtečkem?

Krtecek se nam libi, ale klasicky hrnecek ma, s obrazkem ale nevim jakym …Ale neumi z neho pit, kdzy mu dam ze svyho hrnku skoro vzdy se pocmrnda!! :mrgreen: :mrgreen: Proto jsem chtela zase zkusit, hrnecek nas Avent. Netece, a prijde mi fajn ja to taky nejak neresim, ale flska nam tece, a tak jsem si rikala ze hrnecek je lepsi nez flaska z dudlem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
18.10.12 17:47

Na všechny možné hrníčky a pítka jsem se víš co :mrgreen: Malá z toho taky nechce pít, j en vyhozené peníze. Prostě jsem jí nechala její oblíbenou flašku avent, pak bude pít přímo z normální skleničky a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
18.10.12 17:50
@Aishenka píše:
Na všechny možné hrníčky a pítka jsem se víš co :mrgreen: Malá z toho taky nechce pít, j en vyhozené peníze. Prostě jsem jí nechala její oblíbenou flašku avent, pak bude pít přímo z normální skleničky a je to.

Joo ja taky prave nechci utracet za ruzne druhy, protoze vim ze by to bylo stejne bez uspechu.. :mavam: :roll: Takze jsem zase zkusila avent a nic moc no ale ted se napil trosku takze on na to prijde.Pred chvili jsem mu nabizela jeste tu flasku a rekl nee..ee a odtahl se pryc…Tak uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí