Skleněná kojenecká láhev

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
12.10.12 15:11

Skleněná kojenecká láhev

Ahoj,
mám dotaz ohledně kojenecké lahve. Máte někdo zkušenosti se skleněnou kojeneckou lahví? Popřípadně jaké používáte značky těchto lahviček.
Děkuji za rady a zkušenosti! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6362
12.10.12 15:14

@beeerush já u staršího používala Simax a spokojenost…sice je těžší než ty plastové, ale já k ní měla nějak větší důvěru, že se prostě z ní neuvolňují nějaké „sajrajty“…no ale pozor, je rozbitná, takže jsem jich už pár rozbila, ale co…od používání mě to neodradilo a chystám se je používat u mladšího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.10.12 15:14
@beeerush píše:
Ahoj,
mám dotaz ohledně kojenecké lahve. Máte někdo zkušenosti se skleněnou kojeneckou lahví? Popřípadně jaké používáte značky těchto lahviček.
Děkuji za rady a zkušenosti! :)

A jakou zkušenost myslíš? :mrgreen: skleněné jsem používala, kupovala jsem v lékarně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
12.10.12 15:15

Ja mela sklenenou lahev od nuku, byla fajn, ale stejne jsem pak presla na plastove, byla tezka a bala jsem se ze se rozbije. Mama do me porad hucela, ze za nich byli jen skleneny a jak je to lepsi, a je fakt, ze jsem mela pocit, ze se lip umyje a lip udrzuje. Ale podle me je neprakticka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.10.12 15:21

Skleněné láhve určitě nedoporučuji. zbytečně vyhozené peníze-spadne a je hned po. doporučuji láhve plastové např. zn. Avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.10.12 15:24

Ja myslim, ze sklenene jsou takove vzpominkove, byly za nas tak si ji babicka pro vnouce koupila a ted vytahla i pro druhe. jinak ja mysli ze i pro tebe bude pohodlnejsi plastova a nemusis se bat ftalatu a podobne. dobra je avent a mam, ale je spousta dalsich a kvalitnich:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
12.10.12 15:34

No jak píše @mamkasl nějak k těm plastům nemám úplnou důvěru. A dají se ty skleněné láhve vyvařovat normálně ve vodě jako to bylo za nás? :) Taky mě třeba zajímá, kde jsou ty skleněné lahve vyráběné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81478
12.10.12 15:37
@wildcherry píše:
Ja myslim, ze sklenene jsou takove vzpominkove, byly za nas tak si ji babicka pro vnouce koupila a ted vytahla i pro druhe. jinak ja mysli ze i pro tebe bude pohodlnejsi plastova a nemusis se bat ftalatu a podobne. dobra je avent a mam, ale je spousta dalsich a kvalitnich:-)

no, vzhledem k různým aférkám s kdejakým sajrajtem v plastových kojeneckých potřebách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.10.12 15:39

Ja jsem mela koupenou v lekarne a byla jsem velmi spokojena a mam je doted (i na druhe), kupovala jsem normalne v lekarne… tam jsem kupovala vsechno, co se tyka lahvicek… Protoze maly byl nedonoseny a k tem sklenenym jsem mela vic duvery nebo jak to rict…

i na druhe (na zacatek), pokud nebudu kojit, tak chci sklenene… ;) Plastove az uz bude umet udrzet lahvicku sama, tak potom ano… ;) Ale pro me sklenenou… ;)

• Citovat
  • Upravit
20662
12.10.12 15:41
@Lama Lama píše:
no, vzhledem k různým aférkám s kdejakým sajrajtem v plastových kojeneckých potřebách…

no právě… právě z tohoto důvodu jsme měli skleněné :nevim: i když možná že za pár let příjdou s tím, že v roce 2012 obsahovaly skleněné láhve kontaminovaný křemík :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
12.10.12 15:55

@Katka86 No právě proto se ještě ptam, jestli nevíte, kde ty vaše lahve jsou vyrobené :D Jako správný hypochondr :lol: Slyšela jsem totiž, že sklo vyráběné v Čině obsahuje olovo či co. Ale zajít se zeptat do lékárny mě nenapadlo. Dík za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
12.10.12 15:56

Já mám tyto:
http://www.simax.cz/…lection.html

a dodávají k tomu ještě savičky (ty vyrábí Rubena Náchod), které jsme teda zkoušeli, ale dokupovala jsem pak jiné z DM

ještě dodám, že jsem teda používala tyto lahve hlavně doma, protože jsme naštěstí nebyli na UM celodenně, pak bych asi přemýšlela o nějaké kvalitní plastové, vzhledem k váze, ale to bych si asi pořádně rozmyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
12.10.12 16:00
@Katka86 píše:
no právě… právě z tohoto důvodu jsme měli skleněné :nevim: i když možná že za pár let příjdou s tím, že v roce 2012 obsahovaly skleněné láhve kontaminovaný křemík :lol: :cert:

to aby byl v dnešní době člověk na všechno odborník a věštec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.10.12 16:01
@mamkasl píše:
to aby byl v dnešní době člověk na všechno odborník a věštec :mrgreen:

no právě, nebo aby byl hluchý a slepý :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
12.10.12 16:01

Jéééé a koukám, že mají nějaké dětské sety…tak to by mohl být tip pro příbuzenstvo na dárek k Vánocům ;)

http://www.simax.cz/…lection.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška