Hrneček Avent - který?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1266
12.10.12 14:08

hrneček avent-který?

Ahojky, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti. Chci pořídit první hrneček od zn. Avent, ale dělají různé - tekoucí, netekoucí.. A tak se chci zeptat, jaký mám koupit? Jaký je v čem lepší? Nebo doporučíte spíše jinou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
12.10.12 14:16

Nám vyhovoval učící od NUKu, na Avent s tvrdým pítkem jsme přešly tehdy, když mi okusovala to silikonové pítko z NUKu a musela jsem kažý den kupovat nové. Od NUKu je to pítko netekoucí, což bylo moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
12.10.12 14:17

Na pití vody má dcera avent s brčkem. Na mlíko bych ho nedala - špatně by se to čistilo. Neteče, když ho převrhne.

Ale je doporučovaný asi až od roka - mladší dítě by brčko asi nepochopilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3268
12.10.12 14:24

Taky můžu doporučit učící hrneček od NUKu, ten jedinej malá přijala v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.10.12 14:47

Ahoj.
Můj syn měl netekoucí od Nuku a i od Avetu. Nuk mi vyhovoval když se začínal učit pít. Z Nuku jsem ale rychle přešla na Avent protože, když synovi rostly zuby, mi denně dvě pítka prokousal. Máme tento a 100% spokojenost. Anově ještě ten to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
12.10.12 14:49

Mě u syna Avent 6+ neprošel a jelikož má neprůhledné to pítko, tak jsem z něj sama neměla moc dobrý pocit, co kdyby se to náhodou zaneslo a nevšimla jsem si…nakonec jsme se „domluvili“ na Nuby (ale prodávané v Rossmannu pod značkou Babydream, takže cca. o 60kč levnější než origoš Nuby, DM ho zas má jako Babylove), z toho se naučil docela brzo, pítko je průhledné a opravdu voda nevytéká. Na mlíko nechávám flašku s normálním dudlíkem, pije ho už jen před spaním a v noci…a to ať si pro mě za mě zadudlá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YF
4
22.3.13 11:00

Já doporučuji kouzelný hrneček od Aventu.Je úplně super, neteče, pítko není tvrdé, ale ani tak měkké, aby se dalo rozkousat. Hrneček od Nuka taky máme a jak píšou holky v předešlých komentech, taky savičku malej hned rozkousal :-)Se značkou Avent jsem celkově spokojená, máme od ni snad úplně všechno :-)
A k tomu číštění-savička sice není průhledná, ale jde do ni v pohodě vidět ze spodu. Malému do hrnečku dám občas i čaj ať pořád nepije jen vodu a zanešenou savičku nemáme. Z vrchu jde taky vidět, jestli nejsou dírky zanešené..
Za mě je kouzelný hrneček úplně perfektní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmsvobo
25.3.13 17:33

Hrneček Avent

Doporučila bych taky Avent, opravdu neteče, snadno se umývá a po rozebrání se dá perfektně kombinovat s jinýma Avent lahvičkama. Dá se umývat v myčce, ohřívali jsme i v mikrovlnce a taky bez problémů. Ouška padnou dobře do ručky, je lehký a z měkké hubičky se malému dobře pije, protože neteče, nehrozí zalknutí a zároveň nemusí moc tahat, aby se napil, ideální kombinace. Savička je sice neprůhledná, ale z toho strach mít nemusíte, je do ní dobře vidět. Jedinou malinkou nevýhodou je nesundávací víčko, malého to hrozně lákalo a z počátku si spíš hrál než pil, ale pak ho to přestalo bavit a pijem o 106 ;)

• Citovat
  • Upravit
ivetakni
29.3.13 20:24

S Aventem jsme taky spokojeni, výhodou je kombinovatelnost s jinými lahvičkami z Aventu, neteče, dobře se drží, myje, snadná manipulace, jen se nám hubička časem zabarvila do oranžova, ale myslím, že to není problém, víčko bych taky uvítala oddělávací.

• Citovat
  • Upravit
paffi
1.4.13 13:36

My jsme spokojeni s Avent hrnečkem s bílým pítkem. Malá má 6 měsíců a naučila se z něj pít hned. A velice dobře se čistí - jde rozložit na části. Ale jak píší holky, víčko by mohlo být oddělávací. Jinak super! A neteče!!!

• Citovat
  • Upravit
4
2.4.13 18:05

Tak i já se připojuji k hrnečku Avent s bílím pítkem :D Malý má 7. měsíců a úplně v pohodě je s ním spokojen a já jsem zase spokojená, že opravdu neteče a dobře se čistí jelikož je rozložitelný na části :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.4.13 19:47

Taky doporučuju první hrneček od Aventu, který opravdu neteče. Máme s měkkým pítkem, ideální pro přechod z lahve s dudlíkem, případně je možné ho pak vyměnit za tvrdé pro starší děti, takže se hrneček využije opravdu dlouho. Jednoduše se čistí, všechny části lze mýt v myčce. Jen mi taky vadí víčko přidělané napevno. Řekla bych, že při pití trochu zavazí a hlavně svádí ke hraní. Ale aspoň ho nikde neztratíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.5.13 19:29

Musím souhlasit, kouzelný hrneček od Aventu se nám osvědčil (vůbec jako vše od Aventu :potlesk: ) Hubička je měkká, ale dostaečně pevná a zatím co ji používáme, prokousaná není. Hrneček je stále jako nový. Myslím, že si tím i masýrujeme dásna, kde se nám mají vyklubat další zoubky. Spíš uzávěr na hubičku nám při pití zavazí, tak ho vyndávám i přesto, že není vyndávací, jinak bychom toho asi moc nevypili - víčko dělá neplechu,. zavazí při pití a opravdu svádí ke hraní. Jinak hrneček má držadla, takže malej si ho drží sám - velká výhoda. Máme odzkoušeno a neteče, nejsme mokří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.7.13 13:16

My máme také kouzelný hrneček od Aventu a jsme s ním spokojeni. Malý si ho umí za držátka krásně chytnout a i když ho převrací tak neteče :-). Bohužel občas do hubičky jen kouše, takže střídavě používáme ještě i klasickou savičku, z které teče voda i při kousání a tudíž do něj dostanu více tekutin.
Ke kouzelnému hrníčku mám už koupené i zelené tvrdé hubičky, které pak jen vyměním a hrnek budeme používat dál :-).
Za nás jej tedy můžu doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.7.13 20:09

A jde to vicko oddelat aniz bych to musela vylomit? Dnes jsem hrnecek koupila, kdyz si ho mala nakloni, tak ji to vicko pada na oci a nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí