Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Má prosím někdo zkušenost s magickou miskou Gyro bowl? Je opravdu tak nevyklopitelná nebo je to jen reklamní tahák… Díky.
Máme ji a jsem spokojená, občas se vysype, když s ní moc hází, ale vydrží si s ní hrát dlouho a dlouho
Dostali jsme loni k vánocům, dávám do ní malé piškoty, opravdu v ní vydrží nevysypané docela dlouho ![]()
Ale jenom upozorňuju, že na to, jak je miska velká, má hodně malý objem. Jak má ten prstenec okolo, tak zabírá dost místa.
Za mě zbytečně vyhozené peníze, je to strašně malinké, fakt tak akorát na pár piškotků ![]()
Má ji mezi hračkama… je na prd a seká se mi, takže u me na hovno…
Také jsem nad ní přemýšlela - včera jsem jí viděla u nás v Lidovce za 39 Kč, tak jí tam asi půjdu koupit. Ty 4 pětky mě nevytrhnou i kdyby to měla jen na blbnutí.
@želvička28 píše:
Také jsem nad ní přemýšlela - včera jsem jí viděla u nás v Lidovce za 39 Kč, tak jí tam asi půjdu koupit. Ty 4 pětky mě nevytrhnou i kdyby to měla jen na blbnutí.
to jo, takhle za pár peněz bych do toho klidně šla, my dostali tu originál „Znáte z TV“ - radši jsem ani nezjišťovala, kolik taková blbinka stojí peněz ![]()
My jsme ji dostali jako dárek, byli jsme k tomu s manželem spektičtí, ale tak nechali jsme to malému otestovat. Trvalo cca 20 sekund než obsah misky vysypal ven
. Naše nedůvěra se potvrdila, ale tak občas ji použiju, ale blbě se udržuje a když ji rozeberu, abych to umyla, tak to pak zpátky musí skládat manžel, já na to nestačím ![]()
Máme doma a já jsem za ní ráda
je fakt že občas se jí to podařilo vysypat
ale furt lepší třeba 1× za dva dny, než aby se jí to z misky sypalo 10× denně ![]()
My jsme ji koupili když to bylo jako novinka za skoro 200kč
![]()
Tak jsem jí včera koupila - složit mi jde docela snadno, ale rozebrat bohužel taky, takže jakmile letí na zem, byť z malé výšky, tak se prostě celá rozloží. No uvidíme jak se osvědčí v praxi. Jinak na krabici je také znak TV, takže předpokládám, že se jedná o originál, a to stála 39 Kč… Asi bych ale byla zklamaná, dát za to 200 Kč, protože žádný zázrak to není.