Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj ![]()
O víkendu jsem viděla v Tescu dětskou kuchyňku Zanussi za 499 Kč. Nemáte jí někdo doma nebo nekoukal jste na ní někdo také? Nevypadala špatně, taková obyč, ale pro naše využití by stačila a za ty peníze
Měla i nějaké vybavení. Tuším, že výškově byla 73 cm - není to málo? Nikde na netu není k dohledání ![]()
díky ![]()
Ahoj, taky mám na ni zálusk. Našla jsem k ní jenom pár obrázků. Zkuste si do googlu dát „zanussi toys“. Myslím, že tam k tomu je i rychlovarná konvice. Myslím, že naší dvouleté holčičce to bude bohatě stačit
Cenově je fakt výhodná.
Ještě můžete mrknout na odkaz níže a hodit si do překladače pár recenzí (je to něco jako heureka u nás). Občas si stěžují na stabilitu, tak nevím ![]()
http://www.reevoo.com/…away-kitchen
Dobrý den, zdá se Vám ta kuchyňka dostatečně stabilní i pro dvouleté dítě. Děkuji
Já ji viděla jen zběžně, ale myslím, že se stabilitou to bude u všech plasťáků stejné
Prosím Vás aká je výška pracovnej plochy od zeme?? mohla by ste to zmerať?? chceme ju kúpiť synčekovi ale je dosť vysoký tak preto sa pýtam. Ďakujem.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda kuchyňka i svítí nebo jenom vydává zvuky. Děkuji
Kuchyňka nesvítí. Jen vydává zvuky. Měli jsme ji doma, ale vrátili jsme ji. Zklamala mě. Žádný regálek na odkládání nádobí, ne moc stabilní, trouba šla špatně otevřít a je strašně úská, takže když se do ní vložil hrnec nešlo to zavřít. Nejlepší na tom byla ta rychlovarná konvice a toustovač…jinak kuchyňka nic moc. Radši jsme zainvestovali a koupili od smoby červenou (teď je v akci v dráčiku)…přece jen si s tím bude naše 2letá holčička hrát dalších několik let. ![]()
My ji taky nakonec nekupovali… byla jsem na ní mrknout znovu a rozhodli jsme se pro Smoby Cook Tronic, je teda menší, ale desku má skoro stejně jako ty větší, jen o 2 cm níž… no a umí toho hodně, i trouba svítí… my jsme moc spokojení, neteř má Smoby takovou červenou (tu větší právě) a není tak promakaná, ta naše má lepší i ty plasty
![]()