Dětská kuchyňka Zanussi

103
22.10.12 13:35

Dětská kuchyňka zanussi

Ahoj :mavam:
O víkendu jsem viděla v Tescu dětskou kuchyňku Zanussi za 499 Kč. Nemáte jí někdo doma nebo nekoukal jste na ní někdo také? Nevypadala špatně, taková obyč, ale pro naše využití by stačila a za ty peníze :D Měla i nějaké vybavení. Tuším, že výškově byla 73 cm - není to málo? Nikde na netu není k dohledání :nevim:
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aaajudit
28.10.12 19:32

Dobrý den my už ji máme doma :) vypadá dobře :)

• Citovat
  • Upravit
amem
1.11.12 19:15

Ahoj, taky mám na ni zálusk. Našla jsem k ní jenom pár obrázků. Zkuste si do googlu dát „zanussi toys“. Myslím, že tam k tomu je i rychlovarná konvice. Myslím, že naší dvouleté holčičce to bude bohatě stačit :) Cenově je fakt výhodná.

• Citovat
  • Upravit
amem
1.11.12 19:36

Ještě můžete mrknout na odkaz níže a hodit si do překladače pár recenzí (je to něco jako heureka u nás). Občas si stěžují na stabilitu, tak nevím :think:
 http://www.reevoo.com/…away-kitchen

• Citovat
  • Upravit
amem
1.11.12 19:44

Dobrý den, zdá se Vám ta kuchyňka dostatečně stabilní i pro dvouleté dítě. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
103
2.11.12 13:06

Já ji viděla jen zběžně, ale myslím, že se stabilitou to bude u všech plasťáků stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inula
20.11.12 12:50

kuchynka

Prosím Vás aká je výška pracovnej plochy od zeme?? mohla by ste to zmerať?? chceme ju kúpiť synčekovi ale je dosť vysoký tak preto sa pýtam. Ďakujem.

• Citovat
  • Upravit
imos
20.11.12 15:33

Kuchyňka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda kuchyňka i svítí nebo jenom vydává zvuky. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
amem
21.11.12 14:20

Kuchyňka nesvítí. Jen vydává zvuky. Měli jsme ji doma, ale vrátili jsme ji. Zklamala mě. Žádný regálek na odkládání nádobí, ne moc stabilní, trouba šla špatně otevřít a je strašně úská, takže když se do ní vložil hrnec nešlo to zavřít. Nejlepší na tom byla ta rychlovarná konvice a toustovač…jinak kuchyňka nic moc. Radši jsme zainvestovali a koupili od smoby červenou (teď je v akci v dráčiku)…přece jen si s tím bude naše 2letá holčička hrát dalších několik let. :D

• Citovat
  • Upravit
103
27.11.12 17:13

My ji taky nakonec nekupovali… byla jsem na ní mrknout znovu a rozhodli jsme se pro Smoby Cook Tronic, je teda menší, ale desku má skoro stejně jako ty větší, jen o 2 cm níž… no a umí toho hodně, i trouba svítí… my jsme moc spokojení, neteř má Smoby takovou červenou (tu větší právě) a není tak promakaná, ta naše má lepší i ty plasty :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí