Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, poradili by jste mi prosím, co to je podle vás? Na druhé straně mám aft, teď na ne více trpím.. ale tohle se mi udělalo z ničeho nic, včera to vypadalo taky jako aft a dnes taková boulicka- asi plná vody? Mám to propíchnout? Potiram to herbadentem. Ale zatím moc nepomáhá.. teď už to samozřejmě v puse překáží a cítím to.. nevíte prosím co to je a co s tím? Děkuji
@Martii Nka Zajdi to ukázat na ORL. Nejspíš to nebude nic vážného, asi cysta slinné žlázy, ale raději bych to konzultovala s doktorem, který to případně může rovnou odstranit.
@Anonymní píše:
@Martii Nka Zajdi to ukázat na ORL. Nejspíš to nebude nic vážného, asi cysta slinné žlázy, ale raději bych to konzultovala s doktorem, který to případně může rovnou odstranit.
Už jsem si to propíchla jehlou, bylo to plné vody a úleva. Vydezinfikovala, vykloktala herbadentem a snad to bude v pořádku. K doktoru se nedostanu, jedeme zítra na dovolenou..
ale slinna žláza je spíše pod jazykem nebo v okolí ne? Tohle vypadá spis jako puchyrek, v noci se hodně kousu přesně do tohoto místa.. tak třeba to má souvislost
@Martii Nka píše:
Už jsem si to propíchla jehlou, bylo to plné vody a úleva. Vydezinfikovala, vykloktala herbadentem a snad to bude v pořádku. K doktoru se nedostanu, jedeme zítra na dovolenou..
ale slinna žláza je spíše pod jazykem nebo v okolí ne? Tohle vypadá spis jako puchyrek, v noci se hodně kousu přesně do tohoto místa.. tak třeba to má souvislost
Slinné žlázy jsou v puse všude možně, ne jen pod jazykem. A pokud se tam koušeš, tak to podle mě souvislost má, tím to místo k tomu predisponuješ a asi se ti to tam udělá po čase znova. Ale nejsem doktor.