Vodnaté mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
10.7.13 12:43
@Svistice píše:
Mě zase doktor řekl, že se mám snažit kojit i z nemocného prsu. Ale že se může stát, že mimčo nebude dočasně chtít. Malý nakonec jedl i to mlíko nakojené s teplotou, jen měl po něm zelenou stolici - asi to holt nebyla extra kvalita. :?

Když jsem měla retenci a z ní skoro 39 horečku, tak jsem malému normálně pít dávala. Naopak mi to vytáhl mnohem líp jak odsávačka. Moje porodní asistentka v tom taky neviděla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 12:50

No vidíte to, co doktor to názor :nevim: a já jako prvoročka, ze všeho vyplesklá, v tom mám pak hokej :)
Teď jsem kojila normálně z prsa, ale prcek u toho pořád usíná a já když si mačkám prso, tak z něj prostě nic neteče :think:

• Citovat
  • Upravit
5436
10.7.13 13:07
@Anonymní píše:
No vidíte to, co doktor to názor :nevim: a já jako prvoročka, ze všeho vyplesklá, v tom mám pak hokej :)
Teď jsem kojila normálně z prsa, ale prcek u toho pořád usíná a já když si mačkám prso, tak z něj prostě nic neteče :think:

Ono je možné, že po retenci dojde k přechodnému snížení tvorby mléka, může se i špatně spouštět. Z druhého pije dobře? Pokud ano, dej ho prvně k tomu zdravému a po chvíli, jakmile se mléko spustí, spustí se i z toho druhého a nech ho dopít tam.
Hlavně hodně pij. Mně pomáhají i homeopatika Ricinus Communis 5CH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.7.13 13:12
Teď jsem kojila normálně z prsa, ale prcek u toho pořád usíná a já když si mačkám prso, tak z něj prostě nic neteče :think:

Já když si mačkám prso, tak mi taky nic neteče. Přitom mi dítě hlady neřve a za minulý týden nabralo 300g. Takže v tom zda po zmáčknutí teče nebo ne to vůbec není směrodatný. Jo a po odsátí jsem za celý den v době zánětu, nasbírala max. 160 ml, dojeno z obou prsou. A to jsem před kojením měla prsa jak šutry. Nejlepší odsávačka je holt mimi-takže zkusit budit a přikládat co to jde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová