Vodní vila na Maledivách

642
8.3.15 10:26

Vodni vila Maledivy

Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat zda byl nekdo z Vas na Maledivach a bydlel ve vilce na vode? Planujeme tam cestu a ja bych prave chtela bydlet ve vodni vilce kdyz uz jedeme do teto destinace a nechci bungalov na plazi. Mate s tim nekdo zkusenosti? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
8.3.15 11:04

Já si říkám, co to zas bude vodní víla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.3.15 11:11

Ahoj. Záleží aj kam idete. My sme boli na Kuredu a tam sa my tie vodne vilky moc nepacili. Nič moc pohľad do vody. Ale je pravda ze nam aj asi tri dni prsalo a boli pekne burky. A to som bola rada ze som v bungalove. Ináč ten bol perfektny. Sprcha, zachod vonku aj s vyrivkou. Išla by som hned znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
8.3.15 11:12

@every.lee no tak nevim jestli se ti tu nekdo prizna :mrgreen: aby nevypadal „nevhodne“ :jazyk: primo na maledivach ne, ale kamaradka tam byla co te zajima? Je to proste pecka, akorat tam nesmí deti ;) zase ty plážové bungalovy maji vetsinou vetsi soukromí nez vodni vilky..da se ️i nakombinovat pobyt ve vodní vilce a pláž. bungalovu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.3.15 11:28

@Halibar takovy ty „domecky, pokoje“ na vode na maledivach :)
@Mäuschen Ahojky na Kuredu sem prave koukala, primo na kuredu island resort. kdy jste tam byli ze vam prselo? :( Jinak ten zachod jsem na par fotkach videla… neni to nezvykly kdyz je to takhle venku neuzavreny? prave sem na to koukala ze nevim jak by se mi tam „pracovalo“ :mrgreen: A co jste meli za stravu all inclusive?
@saadet ze tam nesmi deti se mi libi, jedeme tam na libanky :mrgreen: takze cim mene deti tim lepe :mrgreen: :andel: Jinak no chtela bych vedet:

1. kolik se ca. priplaci za vodni vilku - nikde mi nejde nastavit v rezervaci online
  2. Nekde jsem cetla recenzi ze to bylo v te vilce velmi hlucne protoze byli na betonovem podstavci a jak do toho narazely vlny byl to pry rachot? A tak celkove…co se libilo co se nelibilo…nejake napady…
  3. Jsou to male ostrovy - neni tam prelidneno?

My pojedem konecne na zaslouzene libanky a moje predstava je bily pisek, palmy, tyrkysove more, malo lidi, zadne deti, dobre jidlo, koktejly, potapeni, vylet na lodce treba a spousta sexu :mrgreen: No a rada bych byla v nejakem hezcim modernejsim resortu, aby to melo pekne i pokoje a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.3.15 11:30

@every.lee já to pochopila po otevření diskuze, já myslela, že se tu bude mluvit o vílách a ne vilách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.3.15 11:31

@Halibar Ahaaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.3.15 11:46

@every.lee ja by som na Kuredu isla hned znovu. Boli sme tiez na svad. ceste, koncom rijna, zacatek listopadu. Ked prisla vecer burka a zacali vlny narazat na plaz, som myslela, ze bude koniec sveta :lol:. Inac tam bol ale bozsky klud. Sem tam nejaky parik isiel okolo na prechadzku. Mali sme all-inclusive. Jedlo a všetko bolo super. Vždy si bolo z čoho vybrať. A ten zachod vonku, najprv mi to bolo divne, ale tym ze tam bolo teplo a vlastne cisty vzduch sa mi to hned zapacilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.3.15 12:05

@Mäuschen No super a na tom kuredu je vice hotelu nebo jste byli prave taky v tom kuredu island resort and spa? Kdyz si clovek nevezme all inclusive da se to taky? Cetla sem ze jinak je tam piti a jidlo silene drahy? A nemas fotku pokoje treba? :) juuu uz se nemuzzu dockat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.3.15 12:55

@every.lee je to tam rozdelene co sa tyka ubytovania. Na jednej strane boli tie vodne vilky, my sme mali bungalov s vyrivkou na druhej strane ostrova a boli aj bungalovy s bazenom. Fotku a blizsie info ti poslem zajtra ked sa vratime zo slovenska ;) a myslim ze sa oplati all inclusive. Inac sa nedoplatis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
8.3.15 13:00

Taky jsme byli na svat. ceste na kuredu island resort. Do vilky bych nesla- splouchala zam furt voda a lezlo milion krabu :+))) my bydleli v bungalovu a super. Otevrene wc je trochu nezvyk no, bojis se prdet :-) jinak ja uz bCh nejela, radeji sri lanku a vic poznavacky.ja si paradoxne uzila az posledni den, kdy jsme leteli z hl. m. Male. Tam se nas ujal mistni prodejce a za utratu v jeho obchode nam vse ukazal, provedl. Co se tyka all inclusive- urcite, vse ostTni je zbyt. drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.3.15 16:32

@saadet ozaj ako si prisla na to ze tam nesmu ist deti? Deti tam nejake boli. Ale je pravda ze tym ze tam chodia vacsinou pariky na svad. cestu alebo starsi ludia, tak ich je tam minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.3.15 18:17

@valina1 a ty kraby tam lezli fakt nejak neprijemne ze treba az dovnitr nebo tak? Holky a mam jeste doraz nekde je totiz kuredu island resort and spa a nekde je to bez toho spa - jsou tam dva rozdilny resorty a nebo je to jeden a ten samy jen se to zkracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.3.15 18:17

Hlavne me zacinate zvyklavat ze bych fakt sla radsi do bungalovu s virivkou… hlavne kvuli tomu soukromi… :nevim:… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.3.15 19:51

@saadet Proč tam, nesmí děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie