Volná diskuse

• Otevřená skupina

Levné nakupování, vaření, cestování...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2385
7.2.19 10:40
@Marseni píše:
@kornelije ja uz nemam na toto slov,preco admini nepotrestaju tie co urazaju ,ale zamknu diskusiu,ako k tomu my ostatni prideme :think:

Tiez to nechapem. Miesto toho aby spravili poriadok s vyryvacmi, zavru to vsetkym. A tie co vyryvaju, su stastne. Velmi „efektivna“ metoda zo strany admina. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18089
7.2.19 10:40
@Marseni píše:
to sa opytaj
Čekám na odpověď :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.2.19 10:43
@rodinka4 píše:
Tiez to nechapem. Miesto toho aby spravili poriadok s vyryvacmi, zavru to vsetkym. A tie co vyryvaju, su stastne. Velmi „efektivna“ metoda zo strany admina. :oops:

a hlavne,ze tie vyryvacky hovorili,ze nebudu pripievat.holt niektore damy by vobec pocitac ani nemali otvarat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.2.19 10:44

@rodinka4 ja by som bola za,aby sme si urobili uzavretu skupinu a vybavene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
7.2.19 10:44
@kornelije píše:
Už přišla..a já nejsem potěšena..co vy??

Od:Uživatel je onlineadmin dnes v 10:00Nová zpráva
Dobrý den,

jako adminka jsem vyhodnotila, že by bylo dobré v diskusi teď na pár dní nepokračovat. Úkolem admina není hledání viníka, diskusi rozhodně nebudeme pročítat a byla bych ráda, kdyby se obešla bez větších našich zásahů. Porušení pravidel jsem se tentokrát rozhodla řešit tímto způsobem a věřím, že za pár dní si budete moci požádat o její odemčení.

Přeji hezký den :kytka:

Josefina

@admin Skutočne toto považujete za správne riešenie, obzvlášť keď sa táto situácia dlhodobo opakuje a toto riešenie nie je účinné? V podstate len ženiete vodu na mlyn užívateľkám, ktoré provokujú úmyselne a tešia sa, že je diskusia znova zavretá. Ďakujem za zváženie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
7.2.19 10:45
@Marseni píše:
a hlavne,ze tie vyryvacky hovorili,ze nebudu pripievat.holt niektore damy by vobec pocitac ani nemali otvarat :think:

Robia to predsa naschvál, a potom sa vo svojej súkromke vytešujú ako s tým vy..babrali :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
7.2.19 10:46
@Marseni píše:
@rodinka4 ja by som bola za,aby sme si urobili uzavretu skupinu a vybavene

Ja som za. Súkromka pre hocikoho okrem pár vyvolených. Čistá diskriminácia :mrgreen: Ale čo už s nimi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.2.19 10:50
@rodinka4 píše:
Ja som za. Súkromka pre hocikoho okrem pár vyvolených. Čistá diskriminácia :mrgreen: Ale čo už s nimi :oops:

tak ju niekto zalozte,ja musim teraz na sluzobku,potom sa rada pridam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.2.19 10:51
@rodinka4 píše:
Robia to predsa naschvál, a potom sa vo svojej súkromke vytešujú ako s tým vy..babrali :mrgreen: :lol:

njn,nemam na to slov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
7.2.19 11:01
@Marseni píše:
njn,nemam na to slov..

Ja som to ešte nikdy nerobila, ale poobede sa teda odhodlám to spraviť a naučiť sa niečo nové. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
7.2.19 11:09

@rodinka4

Dobrý den,

děkuji za podnět. Realita je bohužel taková, že pokud nemůže diskuse probíhat bez porušování pravidel, tak ji nepodporujeme. V této diskusi /resp. v těchto mnoha diskusích na stejné téma/ se zřejmě odehrává debata, kterou admin nemá co soudit. Pro nás je stěžejní porušování pravidel. S názory uživatelek souhlasit nemusíme, ale debata se musí držet v mezích těchto pravidel. Diskusi jsem pouze zamkla, nechystáme se ji mazat. Za pár dní můžete požádat o její odemknutí.

Děkuji za pochopení, :mavam:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
7.2.19 11:19
@admin píše:
@rodinka4

Dobrý den,

děkuji za podnět. Realita je bohužel taková, že pokud nemůže diskuse probíhat bez porušování pravidel, tak ji nepodporujeme. V této diskusi /resp. v těchto mnoha diskusích na stejné téma/ se zřejmě odehrává debata, kterou admin nemá co soudit. Pro nás je stěžejní porušování pravidel. S názory uživatelek souhlasit nemusíme, ale debata se musí držet v mezích těchto pravidel. Diskusi jsem pouze zamkla, nechystáme se ji mazat. Za pár dní můžete požádat o její odemknutí.

Děkuji za pochopení, :mavam:

Josefina

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Mne je jasné, že ju odomknete, ale potom sa to zopakuje zas, tak ako sa to už zopakovalo mnohokrát. Takže efekt je nulový. Na tých čo urážajú, doplácajú slušne diskutujúci. Len som chcela upozorniť na to, že táto metóda je neefektívna. Názory nech má každý aké chce, nikto nechce aby ste posudzovali ich správnosť, ale urážajú stále tie isté osoby a trestáte druhé.
Pekný deň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18089
7.2.19 11:25

d:Uživatel je onlineadmin dnes v 11:12Nová zpráva
Dobrý den,

diskusi jsem nemusela číst celou, abych rozeznala porušení pravidel. Vzhledem k tomu, že to bylo opakovaně, jsem diskusi zamkla dokud emoce nevychladnou.

Pokud chcete, požádejte za pár dní o odemčení.

S pozdravem, Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.2.19 12:30

@jahuhudka my třeba žádný velký společný majetek nemáme, bydlíme teď v nájmu. Takže si klidně může jít se svými úsporami.

• Citovat
  • Upravit
2385
7.2.19 12:40

Kto sa chcete pridať, ste všetci vítaní: https://www.emimino.cz/…rit/diskuse/
Jediné pravidlo diskusie je, že nikto nebude nikoho urážať. Kornelije, tebe som v diskusii navýšila rozpočet na 200 Kč na deň (6000 Kč/mesiac), si tam vrele očakávaná. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny