Volná diskuse
- Otevřená skupina
Levné nakupování, vaření, cestování...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije mohla by jsi prosím dodat ten snad poslední nákup do ledna, ať víme konečně výsledek. Nechápu v čem je problém, že tam stále není ani žádná reakce na už několikátou žádost o doplnění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
*31.1.2019 čtvrtek
Snídaně - jablečný koláč / svačina - tuňákova pomazánka - rohlík (10ks) tuňák (170g) pomazánkové máslo (200g) cibule (53g) červená paprika (230g) / polévka mrkvova / dušená mrkev - mrkev (500g) cibule (120g) hrášek (200g) česnek (14g) vepřová plec (500g) sůl, pepř, hladká mouka, těstoviny (500g) / svačina - vanilkový puding - puding (2ks) mléko (1l) cukr, pomeranče (500g) čokoláda (100g) šlehačka (150g) / večeře - zbytek dušené mrkve, chipsy (220g) / čaj ovocný, šťáva rakytníkova*
To je nejake divne ne? Na obed mrkvova polivka a k tomu dusena mrkev na druhe? A na veceri zas dusena mrkev (bez masa, bez prilohy?) a k tomu chipsy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije ,to co tu predvadzas uz je trapne.Adamura sa ta niekolkokrat pytala na dokoncenie jedalnicku za januar a ty nic. robis si srandu z nej a z nas nadalej.promin,ale ja chapem reakcie dievcat na teba,chapem aj to, ze do teba ryju.zasluzis si to. to by bolo vsetko z mojej strany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marseni píše:
@kornelije ,to co tu predvadzas uz je trapne.Adamura sa ta niekolkokrat pytala na dokoncenie jedalnicku za januar a ty nic. robis si srandu z nej a z nas nadalej.promin,ale ja chapem reakcie dievcat na teba,chapem aj to, ze do teba ryju.zasluzis si to. to by bolo vsetko z mojej strany.
@adamura píše:
@kornelije mohla by jsi prosím dodat ten snad poslední nákup do ledna, ať víme konečně výsledek. Nechápu v čem je problém, že tam stále není ani žádná reakce na už několikátou žádost o doplnění.
Děvčata omlouvám se.. ![]()
Včera jsem vše chtěla večer vložit ale dcery kamarádka před půl nocí konečně po těch nekonečných hodinách porodila..nakonec nemusela císařem ale říkala že už nikdy více do porodnice nepřijde..
Má krásnou a zdravou holčičku Tatianu… ![]()
Holčina bohužel už nemá maminku a tak jsem pro ní dá se říct hodně blízká osoba.. pomáhala jsem jí uspořádat svatbu i poradit a být oporou u porodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vložila jsem zbytek účtenek..potraviny které mi zůstaly převedu do dalšího měsíce - února.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.. můžete mi prosím odpovědět proč opět byla diskuze uzavřena?.. nestačí napomenutí dotyčných osob?.. diskuze funguje myslím si normálně a bez urážek do te doby než se objeví stále ty stejné diskutující které jen a jen provokují a urážejí.. Já jsem dostála ban a nikdo jiný potrestán nebyl a opět se situace opakuje.. uzavřete diskuzi a provokující uživatele nejsou potrestání ani napomenutí.. děkují za odpověď a odemknutí diskuze..
Hezký den
Kornelije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
diskuzi jsem právě odemkla, pokud se diskuze opět vymkne kontrole uzamkneme ji znovu. Všichni kdo uráželi napomenuti byli. Prosím o klid a mír, žádné provokace, diskutujte k tématu, děkuji
hezký den
Diana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
*31.1.2019 čtvrtekSnídaně - jablečný koláč / svačina - tuňákova pomazánka - rohlík (10ks) tuňák (170g) pomazánkové máslo (200g) cibule (53g) červená paprika (230g) / polévka mrkvova / dušená mrkev - mrkev (500g) cibule (120g) hrášek (200g) česnek (14g) vepřová plec (500g) sůl, pepř, hladká mouka, těstoviny (500g) / svačina - vanilkový puding - puding (2ks) mléko (1l) cukr, pomeranče (500g) čokoláda (100g) šlehačka (150g) / večeře - zbytek dušené mrkve, chipsy (220g) / čaj ovocný, šťáva rakytníkova*
To je nejake divne ne? Na obed mrkvova polivka a k tomu dusena mrkev na druhe? A na veceri zas dusena mrkev (bez masa, bez prilohy?) a k tomu chipsy?
Zbytek dušené mrkve jsem měla já s manželem.. děti poobědvaly, snědly poding a odfrcely k prarodičům ukázat vysvědčení.. ![]()
Večer po návratu otevřely s tatínkem chipsy.. já večer odjela pryč a myslela jsem že si udělají smothie z ovoce..na výběr toho měli dost ale rozbalili si sladkostí od babiček..
prostě děti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Zbytek dušené mrkve jsem měla já s manželem.. děti poobědvaly, snědly poding a odfrcely k prarodičům ukázat vysvědčení..
Večer po návratu otevřely s tatínkem chipsy.. já večer odjela pryč a myslela jsem že si udělají smothie z ovoce..na výběr toho měli dost ale rozbalili si sladkostí od babiček..prostě děti…
Takhle podobně to kolikrát funguje i u nás. Někdy někdo dojí něco z oběda, někdo už večeřet nechce protože měl větší svačinu, někdo „sežere“ na co přijde. Zkrátka děti ![]()
@kornelije píše:Tak to už jsi vlastně taková „babička“. Velká gratulace
Děvčata omlouvám se..Včera jsem vše chtěla večer vložit ale dcery kamarádka před půl nocí konečně po těch nekonečných hodinách porodila..nakonec nemusela císařem ale říkala že už nikdy více do porodnice nepřijde..
Má krásnou a zdravou holčičku Tatianu…
Holčina bohužel už nemá maminku a tak jsem pro ní dá se říct hodně blízká osoba.. pomáhala jsem jí uspořádat svatbu i poradit a být oporou u porodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adamura píše:
Tak to už jsi vlastně taková „babička“. Velká gratulaceZa účtenky díky. Tak to už jsme na částce za nákupy 7000 Kč. Tak jsem zvědavá, kolik z toho je do dalšího měsíce.
Děkují
..
Právě to sepisují..
v přehledu surovin jsem udělala kategorie, snad to bude přehlednější
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije až budeš dělat ty nudle s medvědím česnekem, tak dej vědět jak vám chutnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adamura píše:
@kornelije až budeš dělat ty nudle s medvědím česnekem, tak dej vědět jak vám chutnala.
Jsem na ně zvědavá.. ještě měli s chili… ![]()
Ty zvonečky nechám asi na těstovinový salát který budu dělat na oslavu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije ja uz nemam na toto slov,preco admini nepotrestaju tie co urazaju ,ale zamknu diskusiu,ako k tomu my ostatni prideme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napis adminum, at si naší diskuse laskave nevsimaji… pokud to nikomu nevadi, proc do toho porad zasahuji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- aiera , 11.9.26 09:19
- ekira5 , 10.9.26 21:25
- Havlova , 10.9.26 17:49
- kornelije , 8.5.26 14:29
- siso , 9.2.25 16:48
- Lennka3 , 22.12.24 04:33
- Božislava , 15.3.23 20:42
- Pupenka , 31.12.22 17:37
- Molly7515 , 2.10.22 19:58
- JsemMamaSyna , 27.9.22 16:03
- Michelle_M , 18.9.22 22:46
- karamelovazmrzka , 1.9.22 16:44
- Dixies , 18.4.22 15:25
- adamura , 17.2.22 14:11
- Kralikcek , 20.6.21 07:31
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kočárek Nuna Mixx Next vs Roan Ivi 2.0
- 5.10.26 18:44
- veru802
- 1
Hrudka v predkozke
- 5.10.26 18:35
- admin
- 3
Je možný pozitivní test 5 dní po styku?...
- 5.10.26 19:12
- Anonymní
- 11
Holky chodí s holkami :-)
- 5.10.26 19:08
- Svistice
- 8
Lehká a prostorná aktovka pro druháka
- 5.10.26 19:02
- Midaku
- 4
Psychické problémy - ataky, co dělat -...
- 5.10.26 17:47
- teroonka
- 3
Jak nejlépe očistit miminku záhyby na krku?
- 5.10.26 15:49
- Neboj
- 5
Nasadil jste někdo AD před porodem?
- 5.10.26 15:57
- Mamina464
- 2
Robot Kenwood KM Chef KVL4165S - zkušenost
- 5.10.26 17:10
- datlefiky
- 3
Planetárium Praha - doporučení, na co jít...
- 5.10.26 16:23
- AnastazieB
- 4
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 5.10.26 19:14
- Ontarova.Bohyně
- 136863
Je možný pozitivní test 5 dní po styku?...
- Anonymní
- 11
Tchibo kávovar kapsle - zkušenost
- rmot
- 40
Rostliny podle abecedy
- 5.10.26 19:09
- Anna766
- 9906
Holky chodí s holkami :-)