Volná diskuse

• Otevřená skupina

Levné nakupování, vaření, cestování...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1252
4.2.19 23:23

@kornelije mohla by jsi prosím dodat ten snad poslední nákup do ledna, ať víme konečně výsledek. Nechápu v čem je problém, že tam stále není ani žádná reakce na už několikátou žádost o doplnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22033
4.2.19 23:42

*31.1.2019 čtvrtek

Snídaně - jablečný koláč / svačina - tuňákova pomazánka - rohlík (10ks) tuňák (170g) pomazánkové máslo (200g) cibule (53g) červená paprika (230g) / polévka mrkvova / dušená mrkev - mrkev (500g) cibule (120g) hrášek (200g) česnek (14g) vepřová plec (500g) sůl, pepř, hladká mouka, těstoviny (500g) / svačina - vanilkový puding - puding (2ks) mléko (1l) cukr, pomeranče (500g) čokoláda (100g) šlehačka (150g) / večeře - zbytek dušené mrkve, chipsy (220g) / čaj ovocný, šťáva rakytníkova*

To je nejake divne ne? Na obed mrkvova polivka a k tomu dusena mrkev na druhe? A na veceri zas dusena mrkev (bez masa, bez prilohy?) a k tomu chipsy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
5.2.19 07:46

@kornelije ,to co tu predvadzas uz je trapne.Adamura sa ta niekolkokrat pytala na dokoncenie jedalnicku za januar a ty nic. robis si srandu z nej a z nas nadalej.promin,ale ja chapem reakcie dievcat na teba,chapem aj to, ze do teba ryju.zasluzis si to. to by bolo vsetko z mojej strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 11:11
@Marseni píše:
@kornelije ,to co tu predvadzas uz je trapne.Adamura sa ta niekolkokrat pytala na dokoncenie jedalnicku za januar a ty nic. robis si srandu z nej a z nas nadalej.promin,ale ja chapem reakcie dievcat na teba,chapem aj to, ze do teba ryju.zasluzis si to. to by bolo vsetko z mojej strany.
@adamura píše:
@kornelije mohla by jsi prosím dodat ten snad poslední nákup do ledna, ať víme konečně výsledek. Nechápu v čem je problém, že tam stále není ani žádná reakce na už několikátou žádost o doplnění. :nevim:

Děvčata omlouvám se.. :kytka:

Včera jsem vše chtěla večer vložit ale dcery kamarádka před půl nocí konečně po těch nekonečných hodinách porodila..nakonec nemusela císařem ale říkala že už nikdy více do porodnice nepřijde.. :? Má krásnou a zdravou holčičku Tatianu… :srdce:
Holčina bohužel už nemá maminku a tak jsem pro ní dá se říct hodně blízká osoba.. pomáhala jsem jí uspořádat svatbu i poradit a být oporou u porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 11:14

Vložila jsem zbytek účtenek..potraviny které mi zůstaly převedu do dalšího měsíce - února.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 11:22

Dobrý den.. můžete mi prosím odpovědět proč opět byla diskuze uzavřena?.. nestačí napomenutí dotyčných osob?.. diskuze funguje myslím si normálně a bez urážek do te doby než se objeví stále ty stejné diskutující které jen a jen provokují a urážejí.. Já jsem dostála ban a nikdo jiný potrestán nebyl a opět se situace opakuje.. uzavřete diskuzi a provokující uživatele nejsou potrestání ani napomenutí.. děkují za odpověď a odemknutí diskuze..

Hezký den

Kornelije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 11:30

Dobrý den,

diskuzi jsem právě odemkla, pokud se diskuze opět vymkne kontrole uzamkneme ji znovu. Všichni kdo uráželi napomenuti byli. Prosím o klid a mír, žádné provokace, diskutujte k tématu, děkuji

hezký den

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 12:09
@malákráličice píše:
*31.1.2019 čtvrtek

Snídaně - jablečný koláč / svačina - tuňákova pomazánka - rohlík (10ks) tuňák (170g) pomazánkové máslo (200g) cibule (53g) červená paprika (230g) / polévka mrkvova / dušená mrkev - mrkev (500g) cibule (120g) hrášek (200g) česnek (14g) vepřová plec (500g) sůl, pepř, hladká mouka, těstoviny (500g) / svačina - vanilkový puding - puding (2ks) mléko (1l) cukr, pomeranče (500g) čokoláda (100g) šlehačka (150g) / večeře - zbytek dušené mrkve, chipsy (220g) / čaj ovocný, šťáva rakytníkova*

To je nejake divne ne? Na obed mrkvova polivka a k tomu dusena mrkev na druhe? A na veceri zas dusena mrkev (bez masa, bez prilohy?) a k tomu chipsy? 8o

Zbytek dušené mrkve jsem měla já s manželem.. děti poobědvaly, snědly poding a odfrcely k prarodičům ukázat vysvědčení.. ;)
Večer po návratu otevřely s tatínkem chipsy.. já večer odjela pryč a myslela jsem že si udělají smothie z ovoce..na výběr toho měli dost ale rozbalili si sladkostí od babiček.. ;) prostě děti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
5.2.19 12:45
@kornelije píše:
Zbytek dušené mrkve jsem měla já s manželem.. děti poobědvaly, snědly poding a odfrcely k prarodičům ukázat vysvědčení.. ;)
Večer po návratu otevřely s tatínkem chipsy.. já večer odjela pryč a myslela jsem že si udělají smothie z ovoce..na výběr toho měli dost ale rozbalili si sladkostí od babiček.. ;) prostě děti… :mrgreen:

Takhle podobně to kolikrát funguje i u nás. Někdy někdo dojí něco z oběda, někdo už večeřet nechce protože měl větší svačinu, někdo „sežere“ na co přijde. Zkrátka děti :mrgreen:

@kornelije píše:
Děvčata omlouvám se.. :kytka:Včera jsem vše chtěla večer vložit ale dcery kamarádka před půl nocí konečně po těch nekonečných hodinách porodila..nakonec nemusela císařem ale říkala že už nikdy více do porodnice nepřijde.. :? Má krásnou a zdravou holčičku Tatianu… :srdce:
Holčina bohužel už nemá maminku a tak jsem pro ní dá se říct hodně blízká osoba.. pomáhala jsem jí uspořádat svatbu i poradit a být oporou u porodu…
Tak to už jsi vlastně taková „babička“. Velká gratulace :kytka: Za účtenky díky. Tak to už jsme na částce za nákupy 7000 Kč. Tak jsem zvědavá, kolik z toho je do dalšího měsíce. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 12:52
@adamura píše:
Tak to už jsi vlastně taková „babička“. Velká gratulace :kytka: Za účtenky díky. Tak to už jsme na částce za nákupy 7000 Kč. Tak jsem zvědavá, kolik z toho je do dalšího měsíce. :think:

Děkují ;) ..

Právě to sepisují.. ;) v přehledu surovin jsem udělala kategorie, snad to bude přehlednější
:think: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
5.2.19 16:23

@kornelije až budeš dělat ty nudle s medvědím česnekem, tak dej vědět jak vám chutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
5.2.19 19:04
@adamura píše:
@kornelije až budeš dělat ty nudle s medvědím česnekem, tak dej vědět jak vám chutnala.

Jsem na ně zvědavá.. ještě měli s chili… :D
Ty zvonečky nechám asi na těstovinový salát který budu dělat na oslavu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
7.2.19 09:19

Ach jo.. :,( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.2.19 09:24

@kornelije ja uz nemam na toto slov,preco admini nepotrestaju tie co urazaju ,ale zamknu diskusiu,ako k tomu my ostatni prideme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35521
7.2.19 09:25

Napis adminum, at si naší diskuse laskave nevsimaji… pokud to nikomu nevadi, proc do toho porad zasahuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny