Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2312
5.10.26 19:05
@Luxusnixicht píše: Více

Zrovna koukám na Maryšu, je to částečně inspirativní dílko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
5.10.26 19:14
@Velryba černá píše: Více

Tuhle měl na lístku na baru chlap pracovní poznámku: „Jed pro Marušku.“
A pak prej, že od žida. :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 19:14

Jestli mě bude štvát, tak žádný krasobruslení, ale aquabely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18515
5.10.26 19:17
@Ontarova.Bohyně píše: Více

To by se mu jeste mohlo libit :mrgreen: :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6404
5.10.26 20:17
@Eugen Fischer2 píše: Více

To je skoro Zemeplocha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18515
5.10.26 20:25
@Adull píše: Více

Jinak k tem pracovnim cestam…on si pravdepodobne muze vyjednat, ze nekam nepojede, kdyz to rekne dopredu, nebo si to prohodit s kolegou..tam je dulezite, aby tam na to misto proste nekdo jel…ale jich je takhle vic, co jezdi. A pokud by rekl, ze z rodinnych duvodu nemuze, myslim, ze by ho nikdo nenutil…on si obcas v praci bere i na rychlo dovolenou, kdyz doma neco hori…zase neni v te firme sam, to neni jak u nas v praci, ze kdyz nekdo vypadne, tak to zkolabuje… :D Takze ano, ty Drazdany on klidne mohl odmitnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18515
5.10.26 20:27

Jinak ted jsem koukala do Messengeru, do te ignorace a Helmut zmizel nadobro…i s veskerou nasi korespondenci…takze se nechal komplet smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 20:38

To se mi stát nemůže, na tlačítkovém mobilu co jsem si pořídil nejde vymazat na dálku smsky, jsem génius a ajťák č. 1 v této zemi! Ona to místní ajťačka ví, ale nechce to přiznat, nadále sekundárně viktimizuje bílé heterosexuální muže a brání gangy řádící ve Francii a jiných státech západní EU. :,(

Ty tmavší gangy co se prý chtějí lépe učit ve Francii a tak zapalují školy a učitele se snaží zapálit taky. Tomu se říká touha po vzdělání s palestinskou vlajkou a antifou ve znaku. Islámo-neomarxismus v praxi. Jak dlouho vydrží homofobní islám s neomarxistickou LGBT+ levicí? Uvidíme jak to „Queer for Palestine“ vydrží dlouho, zatím je sem dovážej a chtěj víc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.10.26 20:50

@Eugen Fischer2 pusť si Pet Shop boys, třeba Being Boring. Trocha gay muziky by tě mohla uklidnit.

Nebo So Hard. Má to výborný refrén „we make it so haaaaard“.
Vyborne bylo live vystoupení, kde byl mužský striptér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
5.10.26 21:00
@MyMelody píše: Více

Myslím, že bylo původně z mé strany zcela jasne, že mluvim o znásilnění kluka/ muze - klukem/mužem. Po otázce, ne však Tve, jestli umím číst, jsem to vzdala, protože na nesmyslné otázky už neodpovidam. Pokud někdo nerozumí, tak ať se zepta. Samozřejmě, že je mozne byt znásilněn/a stejnym pohlavím!!! A není k tomu občas ani potřeba fyzické síly a těch případů není zrovna zanedbatelne mnozstvi!!! Nemluvím o vězení, malých pindourech a dablovi i s jeho tetou, kteří s tím nemají vůbec nic společného, a bylo zbytečné a nesmyslne(slameny panak), je do toho zamíchat. Reaguji na tenhle příspěvek, na který odpovídasTy, protože někde během dne byl urcen mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 21:13
@stock píše: Více

Stock je jediná vyrovnaná žena na tomto webu. Mně normálně přijdou vyrovnaní lidé nezajímaví. Výjimky jsou. Stock je vyrovnaná a přitom zajímavá. To je zajímavá kombinace. Osobnost.

My s Mojito se můžeme milovat a nenávidět zároveň, ale nikdy se nemůžeme respektovat :( :nevim:

Ale Stock můžu respektovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.10.26 21:18
@Eugen Fischer2 píše: Více

Hele, něco ti pustím. Normálně jsem se do toho týpka zamilovala.

Hraje song, který byl vytvořen přes bicí automat a neocekava se, že člověk to zvládne. Tenhle je nejlepší bubeník, co jsem prozatím viděla. Ta rychlost a preciznost rukou, 🤯 🤠 dnes neusnu

Příspěvek upraven 05.10.26 v 21:22

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 21:19

Pokud chcete vědět kolik holek se mi přiznalo, že byly znásilněny, tak celkem jestli si dobře pamatuju 8.

Jejich zařazení podle mé typologie:

1 ) vyrovnaly se s tím a už to neřešily 3 z nich, s těma jsem si začal

2 ) nevyrovnaly se s tím a byly narušené - až moc - udělal jsem si z nich kamarádky a nic víc, nemam na to trpělivost je nějak „utěšovat“ dlouhodobě, fakt ne - 3 z nich

3 ) chtěly to tvrdě a trpěly hypersexualitou, chtěly po mně drsné praktiky: 2 z nich…

Tak to je má zkušenost se znásilněnými ženami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.26 21:20
@Virgin_Mojito píše: Více

Si jednička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18515
5.10.26 21:28
@Virgin_Mojito píše: Více