Robot Kenwood KM Chef KVL4165S - zkušenost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Robot Kenwood KM Chef KVL4165S
Máte prosím někdo zkušenost s tímto robotem? Nejlépe i s tímto konkrétním typem. Potřebuji hlavně na šlehání, zadělávání těsta a strouhání. Hodně peču makronky, buchty atd. Zajímalo by mě jak jste s ním spokojení, jestli má nějaké mouchy. Jak je hlučný a jestli třeba ušlehá i 1 bílek. Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám asi trochu jiný typ, ale food processor jsem dokupovala a je fakt super (na rozdíl od bubínkového struhadla, které bylo tenkrát ve výbavě). Na řídká těsta nepoužívám, takže nevím, ale chlebové těsto utáhne dobře. Hlučný mi nepřijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jiný typ a spokojená jsem velmi. Hlučnější mi přijde, ale nechávám ho pracovat ve špajzu, takže tím se to utlumí. Žloutky na piškot šlehá výborně, hnětení kynutných těst žádný problém, strouhá také dobře (někdy zůstavají v podávací nádobě větší nepostrouhané kousky, ale to mi nepřijde jako problém). Šlehat 1 bílek jsem ale nezkoušela, toto množství šlehám v ručním šlehači. Možná by s tím mohl mít problém, protože ta mísa je velká. Zkus se zeptat na podpoře Kenwoodu. Já si před časem s nimi dopisovala celkem hodně, když jsem vybírala konkrétní typ. Paní byla velmi ochotná a poradila výborně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vařící Kendoowod. Na nejvyšší otáčky je trošku hlučnejší, ale dá se upravit výška té metly. 1 bílek jsem šlehat nezkoušela, na to se mi nechtěla špinit mísa s velkou metlou. Jinak utáhne jakékoliv těsto. Používám ho ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Kenwood Titanium Chef Patisiere , spokojenost velká, přikoupili jsme ještě nějaké doplňky.
Pokud šleham jen 1-3 bílky, tak používám ruční elektrický šlehač. Pokud bílky a pak i žloutky a nakonec to smíchám do těsta, tak v robotu, ale méně než 3 jsem tam nedělala, to mi přijde škoda spinit mísy a metlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám chef bakera xl a bože, to byla nejlepší investice mého života. S tak malým množstvím surovin neporadím, ale jinak jsem s ním 100% spokojená, předtím jsem měla tefal a ten nestál za nic, nebe a dudy! A jak píše @Cedrica, ten food processor je naprosto skvělý, stejně jako třeba mlýnek na maso
Jinak hlučný je, ale třeba ten můj starý Tefal mi přišel hlučnější. Takže záleží, s čím porovnáváš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit