Pračka i s funkcí sušičky - názor?
- Fotoalbum (14)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pračka i s funkcí sušičky - názor?
Ahoj holky,
s přítelem se budeme stěhovat koncem srpna do bytu 2+kk. Potřebujeme si koupit pračku a sušičku. V obchodě jsem náhodně narazila na pračku, která současně plní funkci sušičky - přiznám se, že jsem nevěděla, že takový stroj existuje. ![]()
Jelikož nemáme příliš velkou koupelnu, přijde mi koupě pračky s oběma funkcemi praktická (úspora místa). Nicméně bych se ráda zeptala těch, co takovou pračku mají, na názor. Myslíte si, že je to praktické řešení? Nebo je lepší klasika - koupit si pračku a sušičku zvlášť? Jste spokojeny? Vnímáte nějaké nevýhody?
Předem moc děkuji za rady! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sourozenec měl a už by do toho nešel. Prý to ani tolik nesuší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, protože se sušička nikam nevejde a v pohodě. Tak nemám srovnání, kdyby to bylo zvlášť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše: Více
a tobě se vejde celá pračka potom do sušičky? Prý je sušička na menší obsah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Jasně, nedávám vše, vždy něco uberu. Zase nedávám ani plnou pračku. Mám pocit, že se to pořádně nevymáchá. Jinak peru odlišné materiály a vyndavám co uschne samo do rána.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme je to k ničemu moc to nesušilo a hlavně program prani + sušení trval cca 6 h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem se rozhodovala co a jak ohledně vybavení bydlení, tak spousta lidí má na věci odlišné názory, ale v tomto se všichni shodli, že to není moc dobrá kombinace přístrojů a pokud je to jen trošku možné, tak by se tomu vyhnuli.
Já to mám zvlášť a mimo jiné je to i rychlejší, peru další pračku, když suším první várku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše: Více
tak nám normálně suší. Každopádně normální sušička také trvá dlouho ne? Teď jsem googlila 1 kg prádlo nejméně 50 minut. Já tam mám 2,5 až 3 hodiny asi sušení. A jsou tam třeba 4 kg. Když to nacpu, tak samozřejmě něco není úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše: Více
Já málokdy peru dvě po sobě, tak tohle neřeším. No nešlo kam dát sušičku a to máme velký byt. Máme pračku pod kotlem, vedle je bojler a pod ním není místo vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dohromady, stačí nám to. Sušička 5 kg, pračka 8 kg. Holt když vím, že chci i sušit, nenarvu pračku do plna a suší úplně v pohodě. Máme ji třetím rokem a jsem spoko, hlavně na dětské věci a spoďáry/ponožky úplně nejlepší věc
Samozřejmě, kdybych měla místo, budu uvažovat o dvou samostatných spotřebičích, ale protože to místo nemám, tak je to prostě takhle ![]()
Časté jsou i argumenty poruchovosti, my zatím jedem bez nehod, ségra měla jednu 5+ let a teď slouží ještě mamce a taky v pořádku. Kamarádka taky měla 3+ roky a pak ji prodávala normálně funkční dál. Ale záleží asi kus od kusu, asi jako u všeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Suseni by mi blokovalo dalsi prani, malokdy peru jen jednu pracku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chiruna25 píše: Více
Já hlavně zapnu pračku a po doprání otevřu, vyndám co není třeba sušit a zapnu sušičku. Máme jí asi 5 let a je v pohodě. Nezapínám praní a sušení v jednom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kheila píše: Více
Já teda málokdy peru dvě. Včera jsem zapla ráno před odjezdem k vodě i pověsila a večer druhou. Vše šlo teda ven a to z rána jsem večer vyžehlila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty něco sušíš na sušáku, něco v sušičce? To ta sušička ztrácí poněkud význam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netrvá, dávka praní i sušení do 3 hodin hotova. Běžné prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit