Volná kolečka Jané slalom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
WeroniqueL
20.9.14 09:01

volná kolečka jané slalom

Maminky jestli máte některá jané slaloma, je normální, že zadní kolečka jsou volná? když se podívám na kočárek zezadu tak jsou poměrně od áčka. Kopila jsem ho z druhé ruky a nevím zdali je to normální:-)

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
20.9.14 09:31

@WeroniqueL Nemají být volná, ale sklon do A je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.9.14 09:36

No mám jane také z druhé ruky kolečka jsou vyčvachtaná, ale na jízdu to nemá vliv. Jestli jsou hodně do A tak je možné, že je ohlá ta tyč mezi kolečkama. Mám dojem, že ji lze koupit jako náhradní díl a nechat vyměnit. Jestli jsi z okolí Prahy tak bych zkusila handy praha. Ale jané je tak profláknutý kočárek, že určitě ho budou servisovat i v jiném kraji.
Také záleží, zda to má vliv na jízdu či ne. Jestli ti to při jízdě neva, tak bych asi neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.9.14 09:46
@Ada22 píše:
No mám jane také z druhé ruky kolečka jsou vyčvachtaná, ale na jízdu to nemá vliv. Jestli jsou hodně do A tak je možné, že je ohlá ta tyč mezi kolečkama. Mám dojem, že ji lze koupit jako náhradní díl a nechat vyměnit. Jestli jsi z okolí Prahy tak bych zkusila handy praha. Ale jané je tak profláknutý kočárek, že určitě ho budou servisovat i v jiném kraji.
Také záleží, zda to má vliv na jízdu či ne. Jestli ti to při jízdě neva, tak bych asi neřešila.

Právě že tento profláknutý kočárek má servis jen v tom Handy :? :cert:

• Citovat
  • Upravit
5088
20.9.14 09:47

@WeroniqueL jak jako volná?? Drží mi pevně, ale lehce do A jsou,.ale to myslím, že od novoty.. z hlediska stability..

mám ještě nomad a tam mám do A hondě.. jelikož jsem na tom vozila obě děti najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.9.14 10:03

@WeroniqueL zkus přidat foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
20.9.14 10:28

Spíš by mě zajímalo, jestli se kolečka viklají, pokud ne, sklon je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.9.14 12:34
@Selfi píše:
@WeroniqueL jak jako volná?? Drží mi pevně, ale lehce do A jsou,.ale to myslím, že od novoty.. z hlediska stability..mám ještě nomad a tam mám do A hondě.. jelikož jsem na tom vozila obě děti najednou…

slalom do A kolečka má, je to kvůli stabilitě, ale nomád ne :mrgreen: tam už budou ohnuté tyčky :lol: @WeroniqueL jinak pokud jsou volnější, tak vyčistit, prostříkat http://serviskocarku.cz/…8/index.html a zkusit pořádně nasadit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí