Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo mám jane také z druhé ruky kolečka jsou vyčvachtaná, ale na jízdu to nemá vliv. Jestli jsou hodně do A tak je možné, že je ohlá ta tyč mezi kolečkama. Mám dojem, že ji lze koupit jako náhradní díl a nechat vyměnit. Jestli jsi z okolí Prahy tak bych zkusila handy praha. Ale jané je tak profláknutý kočárek, že určitě ho budou servisovat i v jiném kraji.
Také záleží, zda to má vliv na jízdu či ne. Jestli ti to při jízdě neva, tak bych asi neřešila.
@Ada22 píše:
No mám jane také z druhé ruky kolečka jsou vyčvachtaná, ale na jízdu to nemá vliv. Jestli jsou hodně do A tak je možné, že je ohlá ta tyč mezi kolečkama. Mám dojem, že ji lze koupit jako náhradní díl a nechat vyměnit. Jestli jsi z okolí Prahy tak bych zkusila handy praha. Ale jané je tak profláknutý kočárek, že určitě ho budou servisovat i v jiném kraji.
Také záleží, zda to má vliv na jízdu či ne. Jestli ti to při jízdě neva, tak bych asi neřešila.
Právě že tento profláknutý kočárek má servis jen v tom Handy
![]()
@WeroniqueL jak jako volná?? Drží mi pevně, ale lehce do A jsou,.ale to myslím, že od novoty.. z hlediska stability..
mám ještě nomad a tam mám do A hondě.. jelikož jsem na tom vozila obě děti najednou…
Spíš by mě zajímalo, jestli se kolečka viklají, pokud ne, sklon je ok
@Selfi píše:
@WeroniqueL jak jako volná?? Drží mi pevně, ale lehce do A jsou,.ale to myslím, že od novoty.. z hlediska stability..mám ještě nomad a tam mám do A hondě.. jelikož jsem na tom vozila obě děti najednou…
slalom do A kolečka má, je to kvůli stabilitě, ale nomád ne
tam už budou ohnuté tyčky
@WeroniqueL jinak pokud jsou volnější, tak vyčistit, prostříkat http://serviskocarku.cz/…8/index.html a zkusit pořádně nasadit ![]()
Maminky jestli máte některá jané slaloma, je normální, že zadní kolečka jsou volná? když se podívám na kočárek zezadu tak jsou poměrně od áčka. Kopila jsem ho z druhé ruky a nevím zdali je to normální:-)