Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, máte některá zkušenost se zakládáním volnočasového centra? Vím, že takových diskuzí je tady spousta, mám to všechno poctivě přečtené ale stejně jsem nenašla to co jsem hledala…rozhodila jsem sítě i do jiným diskuzí a poraden…Samozřejmě vše řeším taky na příslušných úřadech…
Zajímalo by mne ale zda se tu nenajde nějaká duše, která má osobních zkušenost.
Nás koncept je asi takový, že bychom si ve větším městě cca 100 tis obytel áda založily volnočasové centrum. Nejde o mateřské centrum, ani soukromou školku.
V dopoledních hodinách bychom se chtěly zaměřit na maminky a pořádat pro ně různé kurzy, přednášky nebo jim jen nabídnout coworkingovou místnost, malou herničku pro děti v nepříznivém počasí a různá cvičení…V odpoledních hodinách by v centru byla možnost kroužku pro starší děti ( školáky), 1 x týdně třeba výuka angličtiny pro maminky s možností hlídání. Nápln je stále předmět diskuze, nechceme ale provozovat žádnou kavárnu ani bistro. Potřebujeme ale aby centrum bylo výdělečně činné, musíme se tomu věnovat na 100% a nezvládáme být zaroven na plný úvazek zaměstnané, rády bychom oslovily město a velké firmy v okolí zda by nám neposkytli finanční „injekci“.
Za postřehy zda je tohle všechno vůbec reálné a za osobní zkušenosti( koho a jak oslovit) budu velmi vděčná!
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.