Volný čas s dětmi v Pardubicích

45
8.7.12 20:48

Volný čas s dětmi v Pardubicích

Ahoj holky,

mám doma roční cácorku a nedávno jsme se přistěhovali do Pardubic. Ráda bych vás požádala o tipy, kam s prckem na cvíčo apod. Nejvíce by nám vyhovovalo něco v Polabinách. Děkuju moc za rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
8.7.12 21:04

Sokol prý něco pořádá, ale to je spíš pro starší děti.
Pak DDM ALfa má přímo programy pro maminky s dětmi, cvičení, tvoření - ale jede to asi hlavně přes školní rok.
A dobrý je klub v Arše, je to sice církev, tak netuším, nemusíš-li chodit do „sboru“, ale jejich program se mi líbil v tom maminkovském klubu.
JInak nevím, mě na tyhle akce „neužilo“… :mrgreen:

snad poradí někdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
9.7.12 09:20
@NiKina píše:
Sokol prý něco pořádá, ale to je spíš pro starší děti.
Pak DDM ALfa má přímo programy pro maminky s dětmi, cvičení, tvoření - ale jede to asi hlavně přes školní rok.
A dobrý je klub v Arše, je to sice církev, tak netuším, nemusíš-li chodit do „sboru“, ale jejich program se mi líbil v tom maminkovském klubu.
JInak nevím, mě na tyhle akce „neužilo“… :mrgreen:snad poradí někdo další.

Sokol to má už pro děti od jednoho roku, já se tam zrovna zřejmě od září chystám :palec: ( nám bude tou dobou 13 měsíců). Všechny dobré centra už maj většinou plno jak jsem pozdě zjistila :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.12 11:25

Děkuju holky, vypadá to, že se asi nikam nevydáme…slyšela jsem něco o nějakém centru v Polabinách na dvojce, nevíte, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
9.7.12 14:16
@lucka s píše:
Děkuju holky, vypadá to, že se asi nikam nevydáme…slyšela jsem něco o nějakém centru v Polabinách na dvojce, nevíte, co by to mohlo být?

tam vím jenom o rehabilitačním centru pro děti… vojtovka a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí