Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky,
mám doma roční cácorku a nedávno jsme se přistěhovali do Pardubic. Ráda bych vás požádala o tipy, kam s prckem na cvíčo apod. Nejvíce by nám vyhovovalo něco v Polabinách. Děkuju moc za rady a tipy.
Sokol prý něco pořádá, ale to je spíš pro starší děti.
Pak DDM ALfa má přímo programy pro maminky s dětmi, cvičení, tvoření - ale jede to asi hlavně přes školní rok.
A dobrý je klub v Arše, je to sice církev, tak netuším, nemusíš-li chodit do „sboru“, ale jejich program se mi líbil v tom maminkovském klubu.
JInak nevím, mě na tyhle akce „neužilo“… ![]()
snad poradí někdo další.
@NiKina píše:
Sokol prý něco pořádá, ale to je spíš pro starší děti.
Pak DDM ALfa má přímo programy pro maminky s dětmi, cvičení, tvoření - ale jede to asi hlavně přes školní rok.
A dobrý je klub v Arše, je to sice církev, tak netuším, nemusíš-li chodit do „sboru“, ale jejich program se mi líbil v tom maminkovském klubu.
JInak nevím, mě na tyhle akce „neužilo“…snad poradí někdo další.
Sokol to má už pro děti od jednoho roku, já se tam zrovna zřejmě od září chystám
( nám bude tou dobou 13 měsíců). Všechny dobré centra už maj většinou plno jak jsem pozdě zjistila
.
Děkuju holky, vypadá to, že se asi nikam nevydáme…slyšela jsem něco o nějakém centru v Polabinách na dvojce, nevíte, co by to mohlo být?
@lucka s píše:
Děkuju holky, vypadá to, že se asi nikam nevydáme…slyšela jsem něco o nějakém centru v Polabinách na dvojce, nevíte, co by to mohlo být?
tam vím jenom o rehabilitačním centru pro děti… vojtovka a tak.