Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky holky,nemáte některá zkušenost s mateřským centrem domeček v Hradci Králové??Mám 7měsíčního prcka už mi to začíná doma líst trochu na mozek tak bych rada zkusila něco nového
Ráda uvítám i jiné typy na zábavu…už začínám být mírně zoufalá
Předem děkuji ![]()
Do domecku chodime pravidelne, ted uz snad trikrat tydne, moc doporucuju
Pro takhle maly je tam klubicko (utery dopolko), ale pak cca od roku je tam cviceni skoro kazdy den a v patky zpivani ![]()
Ja se Zuzkou chodila cca od 8 mesicu, ale chodi tam i mnohem mensi mimina, vubec se toho neboj. Jen o prazdninach nefungujou, chybi mi to ![]()
Super díky za info.Nemusím se dopředu objednávat,nebo jo??A je nejaký vstup??Díky za info ![]()
Dopredu se objednavat nemusis, vstup je 50Kc (tusim ze na jakoukoli aktivitu), v te cene mas hodinu cviceni a pak tam vetsinou maminy zustavaji jeste hodinku na pokec, v herne a tak ![]()
Mne to vyhovuje, ze se to nepredplaci, jako nepriklad plavani, takze kdyz je prcek par tydnu nemocnej, nevadi to ![]()
Ja jak jsem ted tehule, tak tam travim snad 3 dopoledna v tydnu, protoze honit se za batoletem na hristi mi nedela dobre a tady muzu chvilema sedet a Zuzka se probeha az az ![]()
teda tak to je úplně skvělý…už jsem doma rok(půl roku jsem musela byt v těhu na neschopence a teď už jsem skoro sedmej měsíc doma s malou) a fakt už mi to trošku začíná líst na mozek
každý den ten samý stereotyp tak bych chtěla menší změnu,a myslím že i Sofče prospěje být mezi dětmi:)