Rodinné centrum Opava s hlídáním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
5.5.12 12:56

Rodinné centrum opava s hlídáním

Zdravím všechny maminky a především ty opavské (pravděpodobně), řeším jisté dilema. Sháním rodinné či mateřské centrum s možností pohlídání dítěte nejlépe v centru Opavy. Jednalo by se o pohlídání jen na kratší dobu ne na celý den. Poradí mi někdo? Malé by byly téměř 2 roky a klidně bych si ji mohla skočit nakrmit či přebalit, takže by mi stačil jen nějaký dozor, který by na ni dohlížel, nepotřebovala bych žádný servis. Snad budete mít někdo zkušenost, zatím díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
5.5.12 13:24

Koukni se tady. http://www.mrnouskov.cz/

A Baby klub Kačka to neumožńuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.5.12 21:59

Zatím díky, ten mrňouskov je trochu blíž místu, co potřebuji, ale zatím asi vede charita opava ...... je hned vedle školy, ale hlídají pouze do 12 hodin. Tak ještě zkusím něco progooglit, jestli na něco nenarazím, potřebuji vždy vykrýt pouze přednášku, ale bohužel ne jen dopoledne :) a taky jen občas, když zrovna nebude hlídání. Znám centrum, kde to právě tak funguje, že když si potřebuješ někde něco zařídit, tak ti hodinku dvě pohlídají a za pár korun ...... teda spíše na malé dohlédnou. Dík za inspiraci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
6.5.12 08:40

ahoj tak co já znám tak je to mrňouskov o ničem jiném v opavě nevím. snad jen podat si inzerát nebo odpovědět na nějaké ohledně hlídání a domluvit se na ceně. a nebo najít nějakou maminku na mateřské a domluvit se s ní. jinak fakt nevím. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
17.5.12 22:55

Taky by mne to moc zajímalo. Jsem v pátém měsíci a obě babičky třeskutě daleko.
Jak to funguje v Mrňouskově a v Charitě? Prohlížela jsem už dřívě jejich webovky, ale zajímaly by mne konkrétní zkušenosti maminek. :?: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex