Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Maminky, nevíte od kolika let se může nechat dítko v pražské Galerii Harfa?? Někde to je od tří, třeba v Edenu, ale jak je to tam??? nevíte? A od kolika otevírají?
Zavolala bych tam nejradši teď ale už je pozděěěě.
Díky
Jestli myslíš koutek v Bambuli, tak od tří let a otevírají v 9 (tedy aspoň myslím). Bude to určitě na stránkách Bambule.
@kubykula píše:
Maminky, nevíte od kolika let se může nechat dítko v pražské Galerii Harfa?? Někde to je od tří, třeba v Edenu, ale jak je to tam??? nevíte? A od kolika otevírají?
Zavolala bych tam nejradši teď ale už je pozděěěě.
Díky
Od 3 let.A pokud si uděláš členství v bambuli tak je to o dooost levnější
sakra, to je špatný, to mi tam druhé dítko nevezmou…a my chtěli jít do kina na to 5D
![]()
jj tak to pořeším, ale myslela jsem že bych nemusela nikoho obtěžovat a děti by si tam pohráli…no tak nic, děkuji za info!
V Galerii Harfa je dětský koutek Harfiště
Moje děti ho mají rády moc. Jinak je tam vstupné, u kterého je uvedeno, že do 12 měsíců zdarma, takže tam můžou i prťata ![]()
@skwor.skworecek včera jsme se tam dívali a teda koukala jsem jak je to mrňavé🙄. Nedovedu si představit že by tam bylo víc dětí a vybavení teda taky nula nula prd. Děti do roka jsou zdarma téměř všude.
Moc se nám líbí v koutku Harfiste. Dobrý servis díky paní Janě, vzdicky se usměje, nabídne dobroty, pozorná k dětem. V koutku vždicky uklizeno, hodně hráček a hlavně děti mají co dělat i mladší i té starší! Největší spokojenost!
![]()