Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zdravim vsechyn maminky
Mam 4 letou dceru Misu,bohuzel do skolky nechodi protoze ja sem porad doma s mladsi dcerou(6mesicu)Ve Zline bydlime kratce,nikoho tady nezname,nemame skym chodit na hriste atd.Me i dceri chybi nejaka kamaradka na spolecne chvilky.Kdyby se tu nasla nejaka maminka s priblizne tak starym ditkem,budu velice rada kdyz se ozve
Tesim se ![]()
@andrejjjkaaa píše:
Zdravim vsechyn maminkyMam 4 letou dceru Misu,bohuzel do skolky nechodi protoze ja sem porad doma s mladsi dcerou(6mesicu)Ve Zline bydlime kratce,nikoho tady nezname,nemame skym chodit na hriste atd.Me i dceri chybi nejaka kamaradka na spolecne chvilky.Kdyby se tu nasla nejaka maminka s priblizne tak starym ditkem,budu velice rada kdyz se ozve
Tesim se
Ahoj Andrejko, odkud jste se prestehovaly?
Ja jsem ve Zline zakotvila loni, uz skoro rok, po 9 letech bydleni v Praze a kdyby nemela male mimi tak bych se tu unudila. Az mala poroste nevim jak budu resit problem s aktivitami. V Praze jsem kdykoliv neplanovane sebrala a sla do centra a vzdy se nekde delo neco zajimaveho.....
Ahoj
bydleli jsme v Bystrici pod Hostýnem,coz je sice mensi nez Zlin,ale aktivit pro decka tak bylo vic,teda aspon myslim
Ale hodne chybi kamaradi,a male uplne nejvic
Jak mas stare ditko?
Holky,ja bydlim asi hodinu autem od zlina,ale v zapadle vesnici,takze o aktivitach nemuze byt ani rec.Ve Zline se toho da delaaat toliiiik,neser.te me
![]()
@marra píše:
Holky,ja bydlim asi hodinu autem od zlina,ale v zapadle vesnici,takze o aktivitach nemuze byt ani rec.Ve Zline se toho da delaaat toliiiik,neser.te me![]()
No jo,to si myslis protoze bydlis na dedine,kdybys bydlela pord tady tak bys taky obcas premyslela kam zajit.
@andrejjjkaaa píše:
Ahojbydleli jsme v Bystrici pod Hostýnem,coz je sice mensi nez Zlin,ale aktivit pro decka tak bylo vic,teda aspon myslim
Ale hodne chybi kamaradi,a male uplne nejvic
Jak mas stare ditko?
Ahojka, asi kamaradit moct nezmuzeme protoze ja mam 5,5mes dcerku, ty sice taky, ale shanis spis pro tu starsi dcerku kamosky, ne? Ale vekove budeme na tom nejspis stejne, mela jsem dite celkem pozde na muj vkus. Ale pred tim to proste neslo ![]()
@olliinnka píše:
Ahojka, asi kamaradit moct nezmuzeme protoze ja mam 5,5mes dcerku, ty sice taky, ale shanis spis pro tu starsi dcerku kamosky, ne? Ale vekove budeme na tom nejspis stejne, mela jsem dite celkem pozde na muj vkus. Ale pred tim to proste neslo
Ahojky
to mas sice pravdu,ale hledam kamaradku taky pro sebe,takze kdyby si mela zajem muzeme klidne nekam vyrazit:-)No me bude letos 24,takze ja sem deti mela zas celkem brzo ![]()
Ahoj, taktéž jsem bydlela v Bystřici
a od května ve Zlíně a jsme na to podobně, malá má 2,5 roku a strašně ji chybí kamarádi…Objevila si něco, kde zajít?
Ahoj, no ve Zline j spoustu mist, je tu i takove detske centrum Sunecnice prej je to tam fajn, ale jeste sem tam nebyla…samotne s holkama se mitam nechce:-(Kdyby se ti chtelo muzem tam nejkdy zajit ![]()
Ahojky oživuju diskusi. zítra budu neplánovaně hlídat 2,5 roku chlapečka nevíte kam vyrazit ve Zlíně? kde se bude zítra něco dít?
@katula9 zítra je např. dětská prohlídka Malen. hradu. Možná by se to mohlo líbit i 2,5 letákovi