Voni vam pradlo ze susicky?

13503
4.11.09 14:09

Voni vam pradlo ze susicky?

Tech ktere maji susicku se ptam-voni vam ususene pradlo tak jako kdybysre je susily na susaku-proste tim praskem nebo avivazi?
Pamatuji si ze pradlo ktere jsem susila v susicce kdyz jsem byla v usa vonelo,davala jsem tam takove ty vonave papirky ale dneska jsem cetla diskuzi na mmb a tam se zenske bavily o tom ze jim ususene pradlo vubec nevoni.
Poradite?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
4.11.09 14:54

Ahoj, já kupuju v DM jejich značkové voňavé papírky do sušičky, zatím mají pouze jeden druh, ale jestli máš možnost nákupu mimo ČR dělá se jich hodně vůní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.11.09 15:17

a pradlo ti po nich voni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.11.09 15:18

Ahoj :)
Prádlo mi hezky voní - ale jen když dám ubrousek. Bez ubrousku je prádlo jakoby málo voňavé…
Kupuji ty z DM.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
4.11.09 15:29

Vidíte, a mně přišlo, že docela voní, a o žádných papírkách jsem nevěděla. Ale díky za tip, rozhodně vyzkouším ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
4.11.09 18:48

mně nevoní, ale řekla bych že to bude sušičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.11.09 19:07

Ahoj ja uz to jednou kdysi do „susickove diskuze“psala ze nevoni tak jako z pracky povesene a susene na snure…
Ale tenkrat vsichni psali ze jim voni pekne…

Taky jsme zacla kupovat papirky(ziju v Kanade) ale prijde mi to trochu moc chemie,tim ze se to uz nemacha :nevim: ,takze na spodni pradlo,detske..nepouzivam.
Kdyz jsme dala do pracky vic a hlavne „lepsi“avivaze vonelo lip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
4.11.09 19:12

Když jsem pořídila sušičku, taky mi to vadilo. Též jsem se dočetla o něčem do sušičky, ale nemohla to sehnat. Prádlo ze sušičky je jemné dost, tak jsem krom ručníku aviváž vypustila a od té doby, co peru v gelech, tak prádlo jemně voní a pokud peru v gelu Ariel, tak voní až tak, že mi je to nepříjemné, zvlášť teď v těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.11.09 21:38

Mně taky voní :dance: Ale dávám teda aviváž. Bez ní by asi nevonělo. Asi záleží na sušičce a pak na druhu prášku (gelu) a aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.11.09 21:43

Voní krásně, mnohem více, než ze sušáku. Používám nějakou dětskou aviváž od Lenoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí