Voni vam pradlo ze susicky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Voni vam pradlo ze susicky?
Tech ktere maji susicku se ptam-voni vam ususene pradlo tak jako kdybysre je susily na susaku-proste tim praskem nebo avivazi?
Pamatuji si ze pradlo ktere jsem susila v susicce kdyz jsem byla v usa vonelo,davala jsem tam takove ty vonave papirky ale dneska jsem cetla diskuzi na mmb a tam se zenske bavily o tom ze jim ususene pradlo vubec nevoni.
Poradite?
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já kupuju v DM jejich značkové voňavé papírky do sušičky, zatím mají pouze jeden druh, ale jestli máš možnost nákupu mimo ČR dělá se jich hodně vůní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
Prádlo mi hezky voní - ale jen když dám ubrousek. Bez ubrousku je prádlo jakoby málo voňavé…
Kupuji ty z DM.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidíte, a mně přišlo, že docela voní, a o žádných papírkách jsem nevěděla. Ale díky za tip, rozhodně vyzkouším
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja uz to jednou kdysi do „susickove diskuze“psala ze nevoni tak jako z pracky povesene a susene na snure…
Ale tenkrat vsichni psali ze jim voni pekne…
Taky jsme zacla kupovat papirky(ziju v Kanade) ale prijde mi to trochu moc chemie,tim ze se to uz nemacha
,takze na spodni pradlo,detske..nepouzivam.
Kdyz jsme dala do pracky vic a hlavne „lepsi“avivaze vonelo lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem pořídila sušičku, taky mi to vadilo. Též jsem se dočetla o něčem do sušičky, ale nemohla to sehnat. Prádlo ze sušičky je jemné dost, tak jsem krom ručníku aviváž vypustila a od té doby, co peru v gelech, tak prádlo jemně voní a pokud peru v gelu Ariel, tak voní až tak, že mi je to nepříjemné, zvlášť teď v těhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně taky voní
Ale dávám teda aviváž. Bez ní by asi nevonělo. Asi záleží na sušičce a pak na druhu prášku (gelu) a aviváže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Voní krásně, mnohem více, než ze sušáku. Používám nějakou dětskou aviváž od Lenoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit