Jaký mixér?

13118
29.10.09 19:54

Jaký mixér?

Ahojky, prosím o radu, chci na vánoce mixér, ale nevím jaký aby byl dobrej.Chtěla bych aby to mělo šlehací metle,mísu, hnětací metle, a různé nástavce na sekání, třeba i na ořechy strouhanku, led, a třeba i ponorný nástavec.Aby měl i dobrý výkon.Prostě nevím jakej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
29.10.09 20:10

meli jsme moulinex a vymenili jsme za etu, ted jsem teprve spokojena , a mnohjem lepe se myje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.10.09 20:27

Tak já píšu letos Ježíškovi.Po dlouhém vybírání zvítězil nejspíš tento:
http://kuchynske-roboty.heureka.cz/…266/recenze/
Ještě se mi líbí Bosch MUM.
K oběma by mělo jít dokupovat i příslišenství.
Měla jsem doteď takovej ten plasťák a jak jsem tam toho dala víc, tak to buď neutál, nebo praskal plast.
Tak se těším jak malá holka. Dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
29.10.09 20:35

Taky jsem teď ségře jako svatební dar vybrali Kenwood KM 266, ségra si ho pochvaluje, má vcelku dobrý odšťaňovač a i mlýnek na maso a tuším i na koření.....akorát došel s praklým víkem, ale dokonce ji to uznali a vyměnili. Mixér vypadá hodně profesionálné, má nerezovou mísu - tak šťastný výběr :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
29.10.09 20:46

ahojky,

já mám BOSCH MUM nějaké číslo…:) slouží už 3 roky a zatím dobrý. šlehání, hnětení super, jde dokoupit druhá mísa (v ceně mám nerez, mamka si dokupovala plastovou a hrozně si chválí, že jde strčit do mikrovlnky, rozpusit máslo, ohřát mlíko…) struhadlo taky dobrý, mixovací nádoba je bohužel v ceně jen plastová, ta mi nevydržela mixování příkrmů pro starší, tak jsem dokupovala skleněnou a ta je super, hodně teď taky používám mlýnek na maso (pro starší dítko bych z kupovaného mletého opravdu nevařila), pak k tomu je ještě lis na citrusy, ten ale nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.10.09 20:51
saja1 píše:
ahojky,já mám BOSCH MUM nějaké číslo…:) slouží už 3 roky a zatím dobrý. šlehání, hnětení super, jde dokoupit druhá mísa (v ceně mám nerez, mamka si dokupovala plastovou a hrozně si chválí, že jde strčit do mikrovlnky, rozpusit máslo, ohřát mlíko…) struhadlo taky dobrý, mixovací nádoba je bohužel v ceně jen plastová, ta mi nevydržela mixování příkrmů pro starší, tak jsem dokupovala skleněnou a ta je super, hodně teď taky používám mlýnek na maso (pro starší dítko bych z kupovaného mletého opravdu nevařila), pak k tomu je ještě lis na citrusy, ten ale nepoužívám.

Jojo, Bosch je kvalita, též máme, slouží už pět let a bez chybičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
30.10.09 07:10

Taky mám Bosche a zatím naprostá spokojenost, mám ho asi třičtvrtě roku.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
30.10.09 18:56

Mě se líbí od Zelmer..stojí tak nějak kolek 1400..na ten kenwood nemá :D Ale ani já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.11.09 12:25

Tak mi máme bosch profimix (teď si nejsem 100% jistá tím profimix ale prostě profi …) a už sem se bavila i s více holkama a kdo ho má je maximálně spokojenej.
Mlínek na maso je super a celkově je dost všestranej.
plus sem ti těď pořídila tyčovej mixér eta power 600 a taky sem sním mocc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.12.09 22:48

Tak mazlík dnes dorazil. Krabice jak od televize, tak jsem hned nakoukla, i když bude až od Ježíška. No vypadá moc dobře, akorát to má příslušenství jak do závodní kuchyně(množství), tak budu muset přeorganizovat skříňky, aby se vešel Ale už se moc těším, až ho prubnu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.11.15 23:05

Zdravím, nechce se mi zakládat nové téma, tak obnovuji.
Chtěla bych stolní mixér, který by zvládl nadrtit i ořechy nebo tvrdší semena. Měla jsem starší Etu od mamky, ta měla speciální nástavec na drcení kávy, který to zvládal. V domnění, že něco takového určitě sehnat půjde jsem zaúkolovala manžela, aby mi dal mixér k vánocům, ale ten přišel s tím, že mám přehnané požadavky. No ještě že s tím přišel včas, já se na ten mixér docela teším a byla bych zklamaná, kdyby pod stromkem nebyl :mrgreen:
Máte nějaký tip na mixér s nástavcem na kávu a ořechy? Případně i nějakou osobní zkušenost, jak to přístroj zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
24.11.15 05:30

@Suzuveverka - máme tento (dárek od tchyně posedle zeptrem) a za mě má plný počet hvězdiček..nenašla jsem zatím nic, co by nezvládl namixovat..
 http://www.zepter.cz/…e/Mixsy.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.11.15 07:27

My máme Kitchenaid, je nejlepší a nejhezčí, jiný už bych nechtěla. Je komplet z kovu, tj. prakticky nezničitelný. Používám na hnětení a šlehání. Na krouhání, strouhání jsem většinou líná, to dávám do klasického stojacího mixéru.

Pokukuji po setu na těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
26.11.15 15:16

Ten KitchenAid vypadá hooodně dobře, to bych si doma v kuchyni uměla představit :-) Ale nevím, jestli manžel skousne tu cenu. No přinejhorším to vidím jen na nějaký sekáček bez mixéru, snad vybere něco, co zvládne i tvrdé plody.
Ten Mixsy jak jsem pochopila už asi nenabízejí, jen příslušenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.5.16 09:43

Já se taky zeptám, co máte doma za mixéry. Budu kupovat na příkrmy a popřípadě smoothie. Rozhoduje cena, do 1500 třeba, a aby byl co nejtišší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí