Napařovací žehlička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napařovací žehlička
Přeji hezký večer,
Prosím i o vaše zkušenosti. Klekla mi žehlička Tefal Avantis 95 po asi 6letech prostě kouř,smrad a vyhořela. Byla jsem s ní max spokojená teĎ musím pořídit novou jenže těch značek typů je saperike tolik kdo si má vybrat. Jaké máte doma vy a jak jste spokojené. Nebráním se i jiné značce než TEFAL moc díky
Musím vybrat rychle aby mi koš s prádlem nepřetekl ![]()
Cena no tak bych to viděla do max do 1700kč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si celkem dost potrpím na český výrobky a skvělý žehličky teď dělá ETA.
Já mám tuhle: http://www.eta.cz/…p_detail.php?…
a jsem s ním naprosto spokojená. Žehlí perfektně, má všechny funkce co potřebuju a je za skvělou cenu. Nemá význam kupovat tu modrou nebo černou Lancettu, umí to samý jen jsou designově hezčí, proto dražší.
Je to fakr parádní žehlička za super peníze. Navíc má na ně ETA prodlouženou záruku na 3 roky, takže fakt paráda… .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katty, já jen ze své zkušenosti můžu vřele doporučit bezdrátovou. Mám sice i možnost připojit si ji na drát, ale vživotě jsem toho nevyužila, bezdrátová je náramně pohodlná.
Mám Moulinex, ale je pravda, že cena je vyšší, kolem tří tisíc tehdy stála.
A spíš bych šla do značkové, bráchovi jsem koupila kdysi Clatronic a letěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám bezdrátovou a moc mi to vyhovuje. Mám od Philipsu, stojí teda kousek přes 2 tis., nejlevnější jsem našla tady za 2028,– Kč:
http://www.megaobchod.cz/…-hi-570.html
Drát občas připojím, když žehlím na nejvyšší teplotu s napařováním, abych nemusela pořád čekat, až se nahřeje. Ale jinak bez šňůry je to pohodlíčko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty bezdrátovky vypadají dobře, ale za ty penízky nic moc vlastnosti… . I když asi nedokážu ocenit žehlení bez šnůřy, vždycky jsem ji měla. Mají menší příkon i napařování a materiál na žehlícím povrchu je taky trošku míň kvalitní. Pro mě je důležitý, aby žehlička uměla co nejlíp žehlit ![]()
I když třeba až si jednou pořídím bezdrátovku tak to ocením…kdoví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy nevím, ale kamarád mi říkal, že ETA už dávno není, co bývala a prý už není ani Česká…
Spíš jsem na ni slyšela negativní reakce, ale osobně říct nemohu.
Já mám dobrou zkušenost s Philips…
- Citovat
- Upravit
Souhlasím. ETA nebrat! Není česká a je to šmejd.
Taky jsme měli s manželem vlastenecký záchvěv, nakoupili jsme absolutně vše od Ety a od pvního měsíce užívání jsme nedělali nic jiného, než jezdili na reklamace, bylo to k vzteku. První odešel hloupý kráječ chleba. Za několik výrobků nám vrátili peníze, ale cukali se neskutečně. Pozor na prodejce.
Zbyl nám už jen fén a ten tedy drží už 5let, to nechápeme.
V každém případě je lepší se hodně informovat o výrobci a připlatit si.
- Citovat
- Upravit
Dobré ráno, máte někdo prosím zkušenosti s ručním napařovačem od Philips Steam&Go? Jde mi hlavně o to, jestli fakt narovná obyčejné trika, kalhoty a třeba i miminkovské věci? Ráda bych se zbavila žehlení a žehlícího prkna - nesnáším tuhle činnost
, tak přemýšlím, že si ho pořídím k Vánocům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je ta napařovací žehlička super, hlavně na košile a šaty je to velký pomocník.
- Citovat
- Upravit
@Kikinka01 Od jaké značky ji máš jestli bych mohla vědět? Taky bych si ji chtěla pořídit, ale chtěla bych nějakou lepší.
- Citovat
- Upravit