VOŠ sociální Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
voš sociální Ostrava
Ahoj, není tady někdo, kdo studoval na téhle škole obor Sociální práce? Zajímaly by mě nějaké informace o přijímačkách, jak probíhá studium a tak. Jaké je s touhle školou uplatnění, když to není vysoká, jestli jste práci našli brzo a třeba i na menším městě děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sabuskasabka Ahoj, studuju tuhle školu dálkově už třetím rokem. Teď v červnu končím a doufám, že budu úspěšná
Jinak přijímačky - pokud se nic nezměnilo, tak berou všechny na základě ukončeného maturitního vzdělání. Alespoň u dálkařů to takto bylo. Dnes už škola nabízí kromě denního a dálkového studia i studium kombinované. Studium není lehké, dle mého názoru je srovnatelné s Ostravskou univerzitou, samozřejmě stejný obor. Akorát, že na VOŠ je více praxe. Jinak teda učitelé, kteří vyučují i na Ostravské univerzitě, nám říkají, že máme mnohem lepší šanci získat práci, než právě vysokoškoláci. Naše Voš má prý velmi dobré jméno mezi zaměstnavateli. Ale to jsou vše jen řeči, uvidím až budu po absolutoriu shánět práci
Doufám, že jsem ti alespoň trochu pomohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já přímo tuto školu nestudovala, ale voš sociální práce mám. K uplatnění zákon o sociálních službách jako plnohodnotného sociálního pracovníka vzdělání DiS. uznává, ale z mého pohledu na „jak dlouho“ a v praxi jsem se setkala s tím, že plno lidí tento titul neuznává. Takže jestli si můžeš vybrat tak bych spíše volila studium Bc. Mě k tomu taky donutili profesní tlaky a doufám, že příští týden už ze mě ten Bc. bude
A když srovnám studium na Voš a Bc., tak bakalářské pro mě bylo o hodně jednodušší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terulkaslunicko s tím získáním práce máš pravdu, ale spíše než prestižnost školy (nechci se nějak dotknout této školy, já mám voš v Pardubicích a když jsem ji studovala rok 2004 byla to prý nejlepší voš v republice) bych pravý důvod viděla v tom, že vzdělání na soc. prac. splňuješ i titulem DiS., takže zaměstnavatel si tím splní zákonnou povinnost a zároveň tím, že jsi DiS. spadáš do nižší platové třídy než s titulem Bc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit