Vozík za kolo Kranich
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na kranich jsou obecne reference dobre, jen je tezky (jenze u nej je vaha pocitana i s tretim koleckem a madlem a brzdou, zatimco u croozeru bez, takze to zas takovy rozdil neni.
My zrovna koupili tomboy alias geridoo,coz je totez v hliniku. zatim super, ale najeto mame jen asi 50 Km, takze kvalita se teprve uvidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda jste pořídili ten vozík za kolo Kranich. Pokud ano, jak jste s ním spokojeni?My o něm také uvažujeme a hlavně bysme něm chtěli vozit dvouměsíční miminko. Moc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den my koupily kranoch pro 2 deti ale mam 8mi mesicni holcicku je potreba koupit miminkovnik popripade kde a jestli na tenhle typ je k dostani?dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj vozík vypadá dost stejně, nacpala jsem tam starší autosedacku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zkai píše:
Můj vozík vypadá dost stejně, nacpala jsem tam starší autosedacku.
Myslite vajicko nebo tu klasickou sedacku?a unese to ten vozik nepraskne ta latka?dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska127 píše:
Myslite vajicko nebo tu klasickou sedacku?a unese to ten vozik nepraskne ta latka?dekuji
Vajíčko, ale oproti tomu co mel kluk v autě, bylo i dost lehčí. Vozík jsem pořizovala už dost starší a popruhy vydržely. Ale taky s ním jezdím jak po… a jen tak do okolí, žádné štreky. Chtěla jsem to přidělat kurtou, ale fakt není za co. Vy tam nemáte za zády nějakou trubku bez potahu? A další věc, co jsem si teď vzpomnela, tak nesmělo pršet, kluk by měl ty igelitová dvířka na hlavě. Fotku jsem vyštrachala, aspoň něco. Bylo mu teda 11 měsíců. Ale zas to bylo jen na chvilku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
vlastníte někdo odpružený vozík kranich?
Můžete mi napsat klady i zápory? Naskytl se mi dobrý kup tak abych nekoupila aušus.
Děkuji Markéta