Vozík za kolo pro dvě děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vozík za kolo pro dvě děti
Ahoj, nevím jestli tu už někde taková diskuze není, já ji nenašla… Chtěla jsem se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s nějakým šikovným vozíkem pro 2 děti, do alespoň 40 kilo (starší už má 15 kil), za rozumnou cenu… Zatím jsem našla jen Azub a croozer, nechce se mi věřit že by bylo na trhu tak málo vozíků… Neporadíte?
Do cca 6 000…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, máme croozer 535 a je to super věc. Můžeme jen doporučit, párkrát jsem ho použila i jako sour. kočár, ale neměla jsem originál novorozeneckou vložku - měli jsme zmenšovací z autosedačky. Krom Croozera a Azuba je na trhu ještě Chariott, ale to už pro nás bylo celkem dost dahý a zbytečný, možná jsou líp odpružený. Manžel se zná s prodejcem a ten mu croozer doporučil. Tem český azoub bych nekoupila, jednak je to neforemná krabice, ale to je jen věc vkusu, ale odpružení nemají žádný.
Croozer sice stojí 2× tolik, cca 12tisíc, ale asi se vyplatí. To odpružení bylo nejdůležitější, co jsme řešili. Nemáme orig. pláštěnku, sama látka je nepromokavá a v lijáku stejně nikam nefrčíš. Jinak naše holky jsou v tom max. spokojené, dokonce mě kolikrát přemlouvají, at ho vezmu místo kočárku ![]()
Koukni se na www.dvaplusdva.cz a dobře vyberte. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj Hanule,
kdysi jsem se pidila a videla jsem nejake dalsi voziky na MMB. Treba tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
Je to ale jen vyhledane, neznam nikoho, kdo by je mel, nebo co je to za znacku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dík za odpovědi
Jen jsem si říkala, není ten croozer nižší? Bavíme se ještě v jedné diskuzi a tam mi holčina píše že to je tak do 4 let… Přitom vím že v německu jsem vozila v nějakém obyč vozíku holčinu cca 5letou co určitě nebyla drobeček a malý jí nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Croozer i když ne na dvě děti.Tyhle vozíky bohužel nejsou odpružené,ale odpružení jeden prodejce těchto vozíků přímo dělá…Já ho měla za kolo musím říct minimálně,přítel není sportovní typ a já tady na šumavě se s tím táhnout
ale používám ho jako kočárek,když malej usne ,přední kolečko podepřu,aby byl jakoby v leže a pohoda.Je to bezvadný do přírody i do města-vejde se tam velkej nákup
Mpje ségra má na dvě děti vozík Chariot a to je teprv špica (ten už je odpruženej).bohužel ta cena už tak úžasná není,ale je fakt vymakanej do detailů.Děti se nám tam zatím vejdou (1,5 roku a 2 roky) i když ted v zimě jsou tam pěkně namáčklý jak jsou navlečený...........Já bych to viděla asi takhle Azub vůbec, croozer zlatej dobrej střed a chariot fakt špica a kor jestli ho budeš hodně používat za kolo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj vozítka , no můj muž nám udělal samo domo výrobu,ale jenom pro jedno, sousedka měla pro dvě ,ale dala za to poměrně dost penez a vždy když jela s oběma dětma tak jsem ji litovala ono je těch 40kg za kolem hodně cíti a hlavně do kopce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme croozera pro jedno dítě a spokojenost veliká, kamarádi ho mají na dvojčata, byli jsme s nima i na cyklodovolené, vozík je bezva. Má velký úložný prostor, vozili jsme s sebou i hračky, deku, náhradní oblečení… Dá se jednoduše předělat na kočár, naše kola jsme pak nechali v úschovně a jezdili jsme celý odpoledne s vozíkama… Doporučuju.
Azub - jestli se nepletu - mají sousedi - sedačka nic moc pohodlná, rozhodně není pro spící dítě - čili je spíš na krátký výlety či popojíždění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my by jsme to asi měli víceméně to popojíždění… Max tak 20-30km celkem… Jen si tak říkám, může vůbec v croozeru for 2 sedět jen jedno dítě? Na to mi přijde zas lepší azub, že sedí uprostřed prcek… Kdybych potřebovala jet jen s jedním a bylo by zrovna vzhledem k počasí lepší vzít vozík než sedačku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanule - 20-30 km už podle mne popjíždění není
Navíc s dítětem a vozíkem za den stejně moc víc neujedeš (jede se s ním pomaleji, než bez něj, dítko potřebuje dělat přestávky apod.).
My máme croozer jednomístný, vozili jsme v něm Vojtu od jeho cca 5 měsíců do dvou let (minulé léto jsem byla těhotná a tatínek sám na kolo moc není, takže s Vojtou nikam s vozíkem nejezdil). Letos chcem pro Vojtu pořídit kolo a tažnou tyč a ve vozíku budem vozit jen Šárku. Tatínek totiž odmítá vozit vozík se dvěma dětma (ta hmotnost bude znát) a navíc ten dvoumístný už je dost široký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, do kopců se nechystáme
Těch 20-30 je myšleno do vedlejší vsi, či skrz les do města co je 11 km daleko, nebude to každý den, proto to beru jako popojíždění… Dlouhou cestu beru až nad tak 15km v jednom zátahu… Což u nás nehrozí .) Asi to vyhraje Azub Tom, na cesty do školky a na návštěvy babičky v práci to bude stačit… Odpružení by sice bylo milé, ale ne životně nutné, a hlavně ačkoliv Croozer vypadá pohodlněji, do Azubu můžu dát autosedačku (dokud se do ní prcek vejde).
http://www.okolokola.cz/…TOVNE-ZDARMA
Přemýšlím jaký je rozdíl mezi Tom a Jerry, ale krom barvy a malinko vzhledu mne ni nenapadá… Zvláště když se porovná Tom 2010, pak tam je asi jediný rozdíl cca 5 kg váhy vozíku, což je otázkou jestli za rozdíl ceny stojí… Ikdyž koukám že levnější jerry je jen o 1000 dražší… No, máme o čem přemýšlet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanule my máme Azub Jerry asi třetí sezonu (?) a my sme teda byli spokojení…nejsme žádní cyklisti non plus ultra, ale pár prodloužených víkendů za rok na kole strávíme…porovnání s Croozerem nemám, ale já si na Jerryho nemůžu stěžovat. Vozili jsme vždy jedno dítko, sedělo uprostřed, mraky místa na hračky a všechno potřebné pro mrně na celý den…když se tam prcek ještě vlezl na ležáka aj si tam pospal a úplně v pohodě. Design oproti Croozeru nic moc, ale účel určitě splní a obzvlášť, když s ním nehodláte prodrandit celou republiku a okolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ellanis, a nevíš prosím jestli tam byl nějaký větší rozdíl tom/jerry, krom váhy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Páne jo…tak to ti vážně nepovím, ale žádný zásadní rozdíl, snad krom té váhy jsem tam nenašla …
Asi to vážně bude jenom levnější varianta ve smyslu použití jiného-težšího materiálu na konstrukci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ještě reagovala proč azub vůbec,původně jsem na něj taky měla zálusk,ale konzultovala jsem to s mojí ségrou která dlouho jezdila závodně na kole,takže se v těchto věcech orientuje a hlavně má mnoho rad od kamarádů ,,kolistů" ![]()
samozřejmě chariot opravdu vede (jenže kdo na to má)…Azub je ale druhý extrem,možná by bylo fajn to porovnat s chariotem nebo croozerem.Mylím že konstrukčně je to rozdílné na první pohled i co se týče pohodlí (azub jsem viděla jen z dálky,nezkoumala jsem blíže)..Já u tohodle především apeluji na bezpečnost a popravdě azub na mě moc bezpěčně nepůsobí.Moje sestra je stejného názoru..Každopádně určitě je mnoho příznivců azubu,záleží kdo má jaké nároky..a ještě teda neví m jestli jsou kola nafukovací,ale jestli ne,tak mi plastová kola přijdou jako mínus…ale je to můj osobní názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit