Vpáčený hrudník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
30.1.22 17:02

Vpáčený hrudník

Dobrý den mám dotaz. Syn čerstvě 18 let od narození vpáčený hrudník. Teď 8.2 ho čeká operace dlahou, kterou bude mít 3 roky poté mu jí vyndají. Prosím Vás co to obnáší? Jaka je léčba po operaci? A jak moc to bolí? Děkuji za odpověď…

Dobrý večer, můj syn měl také termín 8.2 bohužel kvůli covidu zrusen. Včera byl operován. Jak dlouho je v nemocncici? Dnes už si došel na JIP sám na záchod
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.22 15:32
@Tradka píše:
No syn z toho měl vyloženě komplex, bylo to jeho rozhodnutí a my ho respektovali. Dnes je štastný a děkuje nám za to, že jsme ho podpořili a na operaci ho pustili. A jak jsem psala, zvládl to opravdu statečně. To víte, že jsem měla velký strach, jak to bude probíhat, jak to dopadne a podobně.

Dobrý den chci se zeptat kolik ta operace stala jestli to neni nejak moc osobni. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.10.22 22:22

@nikitacermakova operace je hrazena pojišťovnou. Mám 14 dní syna po operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.23 00:06

Hrudní zvon (vacuum Bell)

Zdravím, je mi 25 let a mám vpáčený hrudnik (ne moc). Doktor řek, že to operovat nebude. Narazil jsem nicmene na léčbu hrudním zvonem (vacuum bell). O této léčbě neví lékaři v ČR buď nic anebo skoro nic. V zahraničí (i na Slovensku) je ovšem tato léčba poměrně rozšířená. Používám hrudní zvon 3 dny a chci se zeptat zda má někdo s tímto také zkušenost. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.8.23 20:35

@Aleš097 zdravím, chci se zeptat, zda to má nějaký efekt? Nám to dnes doporučila Fyzio pro syna. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.8.23 14:41

@Aleš097 dobrý den, mohla bych se zeptat kde jste zapůjčil případně koupil hrudní zvon? Jak dlouho jste ho používal? A pomohlo Vám to? Dcera má také vpáčený hrudník, tak zjišťuji možnosti jak ji pomoci. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.8.23 14:44

@mayunka Dobrý den, zvon co Vám fyzio doporučila pro syna si prosím někde budete kupovat nebo půjčovat a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.8.23 18:26

@mendicek zdravím
Fyzio to zkonzultuje s nějakým zahraničním lékařem, zda je pro nej vhodný a popřípadě jak veliký a museli bychom si ho koupit. Také uvažujete o zvonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.8.23 16:46

@mendicek Dobrý den, kupoval jsem na stránce Pectushealing.com
Přijel mě až z Jižní Ameriky. Doktoři u nás o této metodě neví nic. Zvon mě rozhodně pomohl. Jsem ale smířený s tím, že ho budu používat ještě dlouho. Je to běh na dlouhou trať a vyplatí se brát v mladším věku. Mě už je 26… tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.8.23 16:47

@mayunka efekt to určitě má. Mě už je 26, takže ne tak velký ale rozhodně mě to i zlepšilo držení těla a tak… Musí se používat třeba několik let každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6207
28.11.23 18:25

Zdravím, syn si dnes vyzvedl zvon v Motole. Už kdysi si to našel na netu, ale to jsme zakázali, aby si neublížil. Zhotovovali mu ho na míru, plus musel mít kardiologické vyšetření dopředu. Měli jsme doporučení z ortopedie detské do Motola- hrudní ambulance prof. Rygl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
28.11.23 21:12

@nikitice zdravím, děkuji za reakci. Můžu se zeptat na cenu zvonu? My v míříme byli ve 3 letech, to ještě asi zvon nebyl.. teď bychom tam měli na kontrolu. Jinak to stále řešíme s Fyzio, syn je dost drobný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6207
28.11.23 21:54
@mayunka píše:
@nikitice zdravím, děkuji za reakci. Můžu se zeptat na cenu zvonu? My v míříme byli ve 3 letech, to ještě asi zvon nebyl.. teď bychom tam měli na kontrolu. Jinak to stále řešíme s Fyzio, syn je dost drobný

Nic. Je to na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
28.11.23 22:53

@nikitice kolik je synovi? Tak to se tam objedname na kontrolu co nejdříve. U Fyzio bychom za nej platili… hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
28.11.23 23:14

@nikitice a Dekuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie