Vrácení ukradených peněz

Anonymní
3.5.24 11:20

Vrácení ukradených peněz

Dobrý den, prosím o radu. Před dvěmi lety mi byly ukradeny peníze z pracoviště, pachatel byl dopaden a proběhl soud, kde se soudkyně ptala, zda chci navrátit ukradenou částku a to jsem samozřejme souhlasila. Ve zprávě je pouze napsáno, že pachatel musí navrátit ukradenou částku, akorát už to jsou dva roky a pořád nic, ale vůbec nevím jak to řešit. Mám jméno i adresu pachatele, ale nevím jestli pomůže ho kontaktovat, ať mi vrátí peníze.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1859
3.5.24 11:25
@Anonymní píše: Více

To bys myslím měla řešit zase na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
4.5.24 15:17

Riešiť cez súd platobný rozkaz a ak nezaplatí ani potom, budeš mať exekučný titul a oslovis exekútora. Samozrejme závisí, či dotyčný niečo vlastnii, alebo pracuje.Aby mal exekútor na čo siahnuť. Kde nič nie je, ani exekutor nepomôže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.5.24 17:42

@smile_xxx no nedělala 🙈 nějak jsem si naivně myslela, že je to v řešení policie a ty peníze se postupně vyplatí všem (bylo nás více okradených). Až teď mi řekl jeden známý, že s tím mám něco dělat sama, že se musí podat nějaké papíry, aby se to řešilo, ale že taky neví jak postupovat. Snažila jsem se hledat na netu co dělat, ale jsem z toho blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel