Vředy nebo stres

Anonymní
18.5.23 11:26

Vredy nebo stress

Pořád mě bolí oblast okolo zaludku i nad ním někdy i pupík, spno bricha ok, rtg jicnu ok, odběry krve ok, rtg bricha ok taky mě trápí lechtani v krku občas zakaslu ale ten tlak v břiše hrozný je to pocit jako by mělo prasknout… co to může být? Trpím uzkostmi tak nevím a nechci se na to vymlouvat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14609
18.5.23 11:39

Heduš, nemá cenuuu zakládat stále nové diskuse. Pokud v té původní nikdo už nereaguje, je to většinou tím, že už jaksi není co říct, co by ještě nezaznělo. Počkej si, jak dopadne to vyšetření na gastru. O čem by se diskutovat dalo, to jsou možnosti, jak z tvého života odstranit ten hlavní stresový faktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15880
18.5.23 11:42

Ahoj,
vzhledem k tomu, že trpíš úzkostmi a všechna vyšetření máš naštěstí v pořádku, tak tvé potíže budou zřejmě psychosomatického původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.5.23 11:43

Ale o to nejde mě se z toho špatně dýchá škrábe v krku bojím se že to jdou vredy a že umřu jak to břicho boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
18.5.23 11:46
@Adelka375 píše:
Ale o to nejde mě se z toho špatně dýchá škrábe v krku bojím se že to jdou vredy a že umřu jak to břicho boli

O co nejde? Že žiješ v jedné domácnosti s člověkem, co tě ponižuje, uráží, nerespektuje? S člověkem, co tě dostal tam, kde jsi teď - jednou nohou v blázinci? O to přeci jde ze všeho nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.5.23 11:48

Ano to je, jen se bojím že v tom břiše je něco hrozně vážného mám dvě malé děti nechci umřít :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
18.5.23 12:07
@Adelka375 píše:
Ano to je, jen se bojím že v tom břiše je něco hrozně vážného mám dvě malé děti nechci umřít :( :( :( :( :(

Především kvůli dětem to musíš řešit, ale ne obíháním doktorů s vymyšleným diagnózami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.5.23 12:09

@Michelle_M to není vymyšlené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
18.5.23 12:20
@Adelka375 píše:
@Michelle_M to není vymyšlené

No tak tím spíš musíš řešit tu hlavní příčinu, ne? A tou je tvůj pošahaný partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115890
18.5.23 12:22
@Michelle_M píše:
No tak tím spíš musíš řešit tu hlavní příčinu, ne? A tou je tvůj pošahaný partner.

Něco mi uniklo? Co je s jejím partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.5.23 12:26

@aiwwa ano problémy doma mám ale teď problém s jiném a bojím se vředů, v tom krku mě to lochta, pálí, stipe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
18.5.23 12:28
@aiwwa píše:
Něco mi uniklo? Co je s jejím partnerem?

Hele už jsem poučená, nechci být zase adminem označená za dryjáčnici, která strká nos tam, kam nemá :D Řekněme třeba, že si pamatuju, co tady dřív psala pod některými svými již blokovanými i neblokovanými profily. Partner, se kterým má to mladší dítě, ji psychicky týrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115890
18.5.23 12:42
@Michelle_M píše:
Hele už jsem poučená, nechci být zase adminem označená za dryjáčnici, která strká nos tam, kam nemá :D Řekněme třeba, že si pamatuju, co tady dřív psala pod některými svými již blokovanými i neblokovanými profily. Partner, se kterým má to mladší dítě, ji psychicky týrá.

Aha, chudák. To má ty psychické potíže z něho. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.5.23 12:44

Jo dobře ale co mi je teď? Taky psychika? Či vredy reflux nebo už zesilim, zase na rtg by něco s jiném ukázalo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115890
18.5.23 12:44
@Adelka375 píše:
Jo dobře ale co mi je teď? Taky psychika? Či vredy reflux nebo už zesilim, zase na rtg by něco s jiném ukázalo ne?

Tohle ti neřekne nikdo jiný než doktor. Musíš vydržet na to gastro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí