Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Heduš, nemá cenuuu zakládat stále nové diskuse. Pokud v té původní nikdo už nereaguje, je to většinou tím, že už jaksi není co říct, co by ještě nezaznělo. Počkej si, jak dopadne to vyšetření na gastru. O čem by se diskutovat dalo, to jsou možnosti, jak z tvého života odstranit ten hlavní stresový faktor.
Ahoj,
vzhledem k tomu, že trpíš úzkostmi a všechna vyšetření máš naštěstí v pořádku, tak tvé potíže budou zřejmě psychosomatického původu.
Ale o to nejde mě se z toho špatně dýchá škrábe v krku bojím se že to jdou vredy a že umřu jak to břicho boli
@Adelka375 píše:
Ale o to nejde mě se z toho špatně dýchá škrábe v krku bojím se že to jdou vredy a že umřu jak to břicho boli
O co nejde? Že žiješ v jedné domácnosti s člověkem, co tě ponižuje, uráží, nerespektuje? S člověkem, co tě dostal tam, kde jsi teď - jednou nohou v blázinci? O to přeci jde ze všeho nejvíc.
Ano to je, jen se bojím že v tom břiše je něco hrozně vážného mám dvě malé děti nechci umřít
![]()
@Adelka375 píše:
Ano to je, jen se bojím že v tom břiše je něco hrozně vážného mám dvě malé děti nechci umřít![]()
![]()
![]()
![]()
Především kvůli dětem to musíš řešit, ale ne obíháním doktorů s vymyšleným diagnózami.
@Adelka375 píše:
@Michelle_M to není vymyšlené
No tak tím spíš musíš řešit tu hlavní příčinu, ne? A tou je tvůj pošahaný partner.
@Michelle_M píše:
No tak tím spíš musíš řešit tu hlavní příčinu, ne? A tou je tvůj pošahaný partner.
Něco mi uniklo? Co je s jejím partnerem?
@aiwwa ano problémy doma mám ale teď problém s jiném a bojím se vředů, v tom krku mě to lochta, pálí, stipe…
@aiwwa píše:
Něco mi uniklo? Co je s jejím partnerem?
Hele už jsem poučená, nechci být zase adminem označená za dryjáčnici, která strká nos tam, kam nemá
Řekněme třeba, že si pamatuju, co tady dřív psala pod některými svými již blokovanými i neblokovanými profily. Partner, se kterým má to mladší dítě, ji psychicky týrá.
@Michelle_M píše:
Hele už jsem poučená, nechci být zase adminem označená za dryjáčnici, která strká nos tam, kam nemáŘekněme třeba, že si pamatuju, co tady dřív psala pod některými svými již blokovanými i neblokovanými profily. Partner, se kterým má to mladší dítě, ji psychicky týrá.
Aha, chudák. To má ty psychické potíže z něho. ![]()
Jo dobře ale co mi je teď? Taky psychika? Či vredy reflux nebo už zesilim, zase na rtg by něco s jiném ukázalo ne?
@Adelka375 píše:
Jo dobře ale co mi je teď? Taky psychika? Či vredy reflux nebo už zesilim, zase na rtg by něco s jiném ukázalo ne?
Tohle ti neřekne nikdo jiný než doktor. Musíš vydržet na to gastro.
Pořád mě bolí oblast okolo zaludku i nad ním někdy i pupík, spno bricha ok, rtg jicnu ok, odběry krve ok, rtg bricha ok taky mě trápí lechtani v krku občas zakaslu ale ten tlak v břiše hrozný je to pocit jako by mělo prasknout… co to může být? Trpím uzkostmi tak nevím a nechci se na to vymlouvat