Každodenni bolesti hlavy, tela a unava

285
17.5.23 20:28

Každodenni bolesti hlavy, tela a unava

Ahoj holky, zajímá mě, zda nemá někdo stejný problém
Tak od října mám skoro každý den bolesti hlavy vzadu a nebo na spánku. Snažím se cvičit, ale trochu to flakam. Po 3 mesich jsem se dostala na neurologii a tam se na mě jen podívala a řekla, že je to od krcni patere. Neříkám, že ji nevěřím, ale nemohu brát každý den léky a ona, že to budu muset vydržet.
Prosím nemáte zkušenost? Už mi to jde fest do psychiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
17.5.23 21:52

@Babupav me boli hlava kazdy den asi dva mesice. Ruzne se to stehuje po hlave, pry to mam take od krcni patere. Na psychiku je to strasne narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.5.23 05:56

@Lucie1793 já vám to věřím, je to hrozné ta bolest pořád dokola, až uzkosti z toho mívám.
A nemáte nějakou vyzkoušeno radu,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11969
18.5.23 06:50

Cvičíš anebo jsi byla i na rehabilitacích?
Ještě bych propojila rehabilitace a masáže.

Je ta bolest hlavy opravdu na léky?
Pokud ano, tak dej pozor, aby jsi z častého braní léků neměla tu bolest hlavy vyvolanou léky.

Jinak chápu, kromě častých migrén řeším přes půl roku bolest nohou - nejprve z úrazu a nyní mají podezření na neuropatii, takže mám pocit, že jsem na analgetikách stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.5.23 09:02

@Evkad na masáže chodím a rehabilitace se chci objednat. Prášky právě nejím vůbec, málo kdy si ho vezmu a raději to vydržím, protože odjakziva nejím prášky
Spíš bych ráda a přesně věděla od čeho ta bolest je. Je to nepříjemné když člověk neví pricinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.5.23 09:06

@Babupav me nejvic pomaha, kdyz se necim zamestnam, tak abych porad nemyslela, ze me boli hlava a hned je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
18.5.23 09:23

Zkus osteopata, mně moc pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie