Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim, zajimaji me zkusenosti tech, ktere mely stejnou vrozenou vadu jako mam ja. Mam delohu do tvaru srdce, je tam nejaka prepazka.. V porodnici mi rekli, ze budu moct rodit prirozene, ze se obcas stava, ze deloha hur spolupracuje a treba by byl nutny i cisar. Kamaradka mi zase vcera rikala, ze primar z jeji porodnice ji rikal, ze s touto vadou jedine cisar. Tak me to zajima, jelikoz mam 10 dni do terminu porodu.
Diky moc za vase zkusenosti.
@Karolina snažilka píše:
Zdravim, zajimaji me zkusenosti tech, ktere mely stejnou vrozenou vadu jako mam ja. Mam delohu do tvaru srdce, je tam nejaka prepazka.. V porodnici mi rekli, ze budu moct rodit prirozene, ze se obcas stava, ze deloha hur spolupracuje a treba by byl nutny i cisar. Kamaradka mi zase vcera rikala, ze primar z jeji porodnice ji rikal, ze s touto vadou jedine cisar. Tak me to zajima, jelikoz mam 10 dni do terminu porodu.Diky moc za vase zkusenosti.
Já jí mám, mám dvě děti, ovšem oba se narodili císařem, protože byli KP, což ovšem nemá úplně přímou souvislost s tou přepážkou. Kdyby byl druhý syn otočený normálně mohla jsem rodit přirozeně, u prvního kromě KP byly i jiné problémy.
Dcera má také a rodila císařem, prý jinak nelze. Její první dítě bylo navíc KP
My jsme hlavickou dolu, takze prave nevim co cekat. Nechci trpet nekolik hodin, aby mi pak rekli, ze jdu na cisare.
Tak tezko rict ![]()
@Karolina snažilka píše:
My jsme hlavickou dolu, takze prave nevim co cekat. Nechci trpet nekolik hodin, aby mi pak rekli, ze jdu na cisare.
Tak tezko rict
Už jsi byla určitě na kontrole v nemocnici, tak se zeptej přímo tam. Není to důvod k porodu císařem.
Mam, rodila jsem trikrat naprosto prirozene. Bohuzel s tim souvisely potraty, kterych jsem pred kazdym ditetem par prodelala. Ale moje deloha je sikovna, poradila si sama jak s potraty, tak s porody. KP jsem nemela, dite slo normalne hlavickou.
@Karolina snažilka jo a můj gynekolog i lékař v nemocnici mi řekli, že kdybych nebyla po předchozí sekci, tak by mě klidně nechali odrodit i KP vagináln, pokud bych chtěla.