VŠ kvůli titulu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To jakože za stejnou práci dostaneš s titulem víc, než bez něj? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee ano
„kvalifikovanější“ člověk, tudíž lépe zaplacený. Bohužel to tak je (náš podnik se tváří jako státní podnik, jede po staru)
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Bc a Ing je obojí přece už vysokošlkolské vzdělání? To není tedy tabulkový plat ve státní sféře, nee?
- Citovat
- Upravit
@Fee-bee píše: Více
Jasně, v mnoha institucich to tak funguje. A pak jsou firmy, kam se bez titulu prostě nedostaneš, minimálně ne naprimo a v rozumnem casovem horizontu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nooo, je, ale pro spoustu firem je bc. nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee píše: Více
ano, u nás třeba na velmi vysoké pozice nestačí Bc. a musíš mít Mgr. / Ing. a rozdíl v platu je dost tisíc…
takže to chápu…
já si Mgr. dodělávala taky při práci, šlo hlavně o pátky a soboty, dalo se to v klidu zvládnout…
a jsem ráda, že jsem do toho tehdy šla, kolem 40 a víc by se mi fakt do toho už nechtělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víkendy bývají spíše na soukromých VS.
Bezplatně máš obvykle pátek i sobota apod..výuka není všude povinná, když víš, co se dělalo. Kontakt se spolužáky je podstatný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni, vím, že tohle je téma kvůli kterému se často dostává bída, ale i tak se prostě zeptám. Vystudovala jsem bakaláře v oboru Ekonomika, to studium bylo fajn, ale tenkrát jsem se prostě vykašlala na to jít dál. Teď by se mi ten Ing jednoduše hodil, a to jen kvůli penězům. Taky se mi nechcou dělat přijímačky, nemám problém se toho dost naučit, ale v průběhu roku. Při zaměstnání jsem si udělala X kurzů, ale peníze mi zvedne jen ten diplom. Máte tipy na VŠ, které jsou bez přijímaček a dají se zvládnout při rodině a zaměstnání? Pokud možno aby bylo vyučování opravdu až o víkendu. Díky