Sázíte? :o)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
24.8.13 15:25

Litr dobrej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.8.13 16:08

Tak mi sázíme každý týden sportku. vsázíme náhodné v trafice a tam si to necháme vždy zkontrolovat a vsázíme hned další. vyhráváme ale jen částky okolo 100,., tak každou druhou sázku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.13 16:11
@araw píše:
Tak mi sázíme každý týden sportku. vsázíme náhodné v trafice a tam si to necháme vždy zkontrolovat a vsázíme hned další. vyhráváme ale jen částky okolo 100,., tak každou druhou sázku :zed:

Hmmmm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
24.8.13 16:20
@Zirafka11 píše:
Holky, hniju v práci, tak mě napadlo takové téma na odlehčení :)

Sázíte? Já jsem si vsadila jednou v životě s mámy kolegou, bylo mi asi 16náct a vyhráli jsme napůl pětistovku.

Chtěla bych si občas vsadit, ale nevím, kromě toho, že mám jít do trafiky, ani co bych měla vyplnit za Sportku a jak se pak dozvim, jestli jsem vyhrála :D

Bavíme se v řádech desetikorun :) pro rejpalky.
Nepůjdu prosázet rodičák :D

sazim pravidelne a celkem i vyhravam. Male castky. Nejvic jsem vyhrala 5 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.8.13 16:28

Chlap sází náhodný výběr a tuším za 42kč, když si vzpomene, výhra vždy tak do stovky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.13 16:34

Tak a mam toho dost!! Ode dneška chodim vsázet! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
24.8.13 17:08

Nejvíc jsem vyhrála ve sportce 450 kč. Byla jsem tak nadšená, jako bych vyhrála milion. :mrgreen:
Jinak dáváme nejčastěji dva sloupky bez šance. Na tu vůbec nevěřím. :nevim:
Já dávám naše čísla, které vyberu. A chlap většinou náhodné.
Jednou to štěstí musí sednout i na vola, ne? :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
4.9.13 07:47

Holky, zaboha nemůžu na netu najít výsledky - mam dnešní sosování Sazky a mam dva sloupečky.
Poraďte, kde to mam najít na www.sazka.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.9.13 08:57

@Zirafka11 dnešní nenajdes :mrgreen: :mrgreen:, dnešní slosování ještě nebylo, slosování bude teprve večer po osmé hodině už by výsledky měly být na internetu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
4.9.13 09:09

Jsou…a uhodla jsem dvě čísla a nevyhráli jsme nic!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.9.13 09:53

@Zirafka11 koukni se pořádně na datum tahu, dneska se losuje až večer, protože na dnešní tah můžeš ještě vsázet až do 19 hod. pak se večer losuje!!! Poslední výsledky sportky a šance jsou k datu 1.9.2013, další tah bude až dneska večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.9.13 09:58

Manžel se skládá na tiket s klukama z práce, ale zatím nic, všichni musí zatím makat :lol: Já vyhrála 1000,– za výhru našich v hokeji a u prvních Vyvolených za Vladka :lol: Letos chci tipnout zase Vladka, ale koukám, že přímo na duely nejsou sázky vypsány :lol: :cert: (škoda, potřebuju zimní boty :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
4.9.13 10:52
@Katschuska píše:
@Zirafka11 koukni se pořádně na datum tahu, dneska se losuje až večer, protože na dnešní tah můžeš ještě vsázet až do 19 hod. pak se večer losuje!!! Poslední výsledky sportky a šance jsou k datu 1.9.2013, další tah bude až dneska večer

Já jsem to našla http://www.sazka.cz/…ka/vysledky/ tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.9.13 11:22

@Zirafka11 no to jo ale ty výsledky jsou pro tikety které se vsázely na neděli! na 1.9.2013!Je tam datum tahu napravo! Pokud máš tiket kde máš vsazeno na dnešní datum tedy středa 4.9.2013 tak na dnešní datum se budou čísla teprve losovat protože dneska se ještě může sázet až do 19hod. Musíš se pořádně koukat na datumy! Sportka se losuje dvakrát týdně vždy ve středu večer a v neděli večer! Někdy mimořádně losujou i v jiný den…ale to fakt jen výjmečně..koukni se na foto zakroužkovala jsem ti to!!To datum platí pro tikety které byly vsazené do neděle včetně!! Pokud máš vsazeno na dnešní čísla tak ty teprve budou…pokud mi nevěříš skoč si do trafiky! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
4.9.13 12:38

Tak jsem si vsadila náhodný tip a mimo dvou čísel mi ten počítač přidělil čísla co vsázím už pul roku :mrgreen:, tak doufám, že je to znamení, že to dnes večer u nás doma padne. haha, přeji všem hodně štěstí a v případě výhry chladnou hlavu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný