Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak mi sázíme každý týden sportku. vsázíme náhodné v trafice a tam si to necháme vždy zkontrolovat a vsázíme hned další. vyhráváme ale jen částky okolo 100,., tak každou druhou sázku ![]()
@araw píše:
Tak mi sázíme každý týden sportku. vsázíme náhodné v trafice a tam si to necháme vždy zkontrolovat a vsázíme hned další. vyhráváme ale jen částky okolo 100,., tak každou druhou sázku
Hmmmm ![]()
@Zirafka11 píše:
Holky, hniju v práci, tak mě napadlo takové téma na odlehčení![]()
Sázíte? Já jsem si vsadila jednou v životě s mámy kolegou, bylo mi asi 16náct a vyhráli jsme napůl pětistovku.
Chtěla bych si občas vsadit, ale nevím, kromě toho, že mám jít do trafiky, ani co bych měla vyplnit za Sportku a jak se pak dozvim, jestli jsem vyhrála
Bavíme se v řádech desetikorunpro rejpalky.
Nepůjdu prosázet rodičák
sazim pravidelne a celkem i vyhravam. Male castky. Nejvic jsem vyhrala 5 tisic
Chlap sází náhodný výběr a tuším za 42kč, když si vzpomene, výhra vždy tak do stovky ![]()
Nejvíc jsem vyhrála ve sportce 450 kč. Byla jsem tak nadšená, jako bych vyhrála milion. ![]()
Jinak dáváme nejčastěji dva sloupky bez šance. Na tu vůbec nevěřím. ![]()
Já dávám naše čísla, které vyberu. A chlap většinou náhodné.
Jednou to štěstí musí sednout i na vola, ne?
![]()
Holky, zaboha nemůžu na netu najít výsledky - mam dnešní sosování Sazky a mam dva sloupečky.
Poraďte, kde to mam najít na www.sazka.cz.
@Zirafka11 dnešní nenajdes
, dnešní slosování ještě nebylo, slosování bude teprve večer po osmé hodině už by výsledky měly být na internetu ![]()
@Zirafka11 koukni se pořádně na datum tahu, dneska se losuje až večer, protože na dnešní tah můžeš ještě vsázet až do 19 hod. pak se večer losuje!!! Poslední výsledky sportky a šance jsou k datu 1.9.2013, další tah bude až dneska večer
Manžel se skládá na tiket s klukama z práce, ale zatím nic, všichni musí zatím makat
Já vyhrála 1000,– za výhru našich v hokeji a u prvních Vyvolených za Vladka
Letos chci tipnout zase Vladka, ale koukám, že přímo na duely nejsou sázky vypsány
(škoda, potřebuju zimní boty
).
@Katschuska píše:
@Zirafka11 koukni se pořádně na datum tahu, dneska se losuje až večer, protože na dnešní tah můžeš ještě vsázet až do 19 hod. pak se večer losuje!!! Poslední výsledky sportky a šance jsou k datu 1.9.2013, další tah bude až dneska večer
Já jsem to našla http://www.sazka.cz/…ka/vysledky/ tady.
@Zirafka11 no to jo ale ty výsledky jsou pro tikety které se vsázely na neděli! na 1.9.2013!Je tam datum tahu napravo! Pokud máš tiket kde máš vsazeno na dnešní datum tedy středa 4.9.2013 tak na dnešní datum se budou čísla teprve losovat protože dneska se ještě může sázet až do 19hod. Musíš se pořádně koukat na datumy! Sportka se losuje dvakrát týdně vždy ve středu večer a v neděli večer! Někdy mimořádně losujou i v jiný den…ale to fakt jen výjmečně..koukni se na foto zakroužkovala jsem ti to!!To datum platí pro tikety které byly vsazené do neděle včetně!! Pokud máš vsazeno na dnešní čísla tak ty teprve budou…pokud mi nevěříš skoč si do trafiky! ![]()
Tak jsem si vsadila náhodný tip a mimo dvou čísel mi ten počítač přidělil čísla co vsázím už pul roku
, tak doufám, že je to znamení, že to dnes večer u nás doma padne. haha, přeji všem hodně štěstí a v případě výhry chladnou hlavu
![]()