Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, hniju v práci, tak mě napadlo takové téma na odlehčení ![]()
Sázíte? Já jsem si vsadila jednou v životě s mámy kolegou, bylo mi asi 16náct a vyhráli jsme napůl pětistovku.
Chtěla bych si občas vsadit, ale nevím, kromě toho, že mám jít do trafiky, ani co bych měla vyplnit za Sportku a jak se pak dozvim, jestli jsem vyhrála ![]()
Bavíme se v řádech desetikorun
pro rejpalky.
Nepůjdu prosázet rodičák ![]()
@Zirafka11 mám už asi rok vsazeno šťastných 10, přesně jak říkáš, za 10 kč.. nejvyšší výhra 100 kč
ale co už, jde spíš o ten pocit, že to třeba jednou vyjde
jinak výsledky se dozvíš vždycky na webu - sazka má přímo stránky, kde si napíšeš svoje čísla a dáš zkontrolovat ![]()
Já bych ráda, klidně každej tejden, ale když mi nezbejvá ani na tiket…:D je vidět, že by se mi prachy hodily ![]()
Ja bych to taky chtela jednou zkusit, ale neumim to a navic je mi lito i padesatky
Jednou jsem si v trafice koupila los za 100kc
a nevyhrala jsem nic ani kacku
![]()
Ja „otacim“, tedy kdyz vyhraju (Sportka), tak hned na poste otacim na dalsi tejden. A kdyz nevyhraju, volam manzela, at si vsadi ![]()
Jasně - s kamarádkou napůl Sazku.
Přece tam těch 300 milionů nenecháme ![]()
Taky to neumím… ![]()
Ale než jsem šla na mateřskou dělala jsem na benzince, měli jsme tam automaty a když chodilo přes noc hodně lidí a věděla jsem, že nevyhráli tak jsem tam ráno šla při úklidu hodit 10kč
Ani jsem pořádně nevěděla co mačkat, ale měla jsem z 10kč aspoň 200
mě to stačilo pro dobrej pocit, magoři tam házeli tisíce
![]()
Nedávno jsem si koupila nějaký lístek se zebrou za 10Kč. Bylo tam šest polí a když tam někdo po setření najde tři stejná čísla, vyhraje tu částku, která tam je. Tak jsem vyhrála 10Kč. ![]()
Jééé, to se mi ulevilo, že nejsem jediná lemplice co si neumí vsadit
bez urážky ![]()
Takže Sazku jo??
a pak se to dá zkouknout? To je fájn ![]()
Já nikdy nesazela, kolegyně pořád… Ukecala mě a já si s ní vsadila napůl… Za tři dny mi volá že jsme vyhráli… Byla jsem po noční a volala v osm ráno… Tak jsem jí to odkejvla a položila… Pak mi to došlo a volala jsem ji zpět… Výhra byla 28.000
dohromady a bylo to v prosinci 2009 ![]()
Pravidelně babičce sázím - ona mi dá peníze, já to vyřídím… Dělá to kolem 700 každý měsíc, pokaždé trpím ![]()
@SussieS píše:
Pravidelně babičce sázím - ona mi dá peníze, já to vyřídím… Dělá to kolem 700 každý měsíc, pokaždé trpím
A vyhrála někdy něco? Nechápu, že někdo obětuje tak vysoké částky. ![]()
Kolegyně vyhrála ve sportce před 4 lety 4 000 000, okamžitě dala výpověď a užívá si.