VŠB - Kombinované studium (dálková VŠ)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠB .- Kombinované studium (dálková VŠ)
Krásné ráno,
chci se zeptat, zda tu někdo nestuduje na VŠB (technická univerzita Ostrava dálkově.
Nastupuji na kombinované studium. Dohledala jsem, že výuka pobíhá pá+so 1 x za 14 dní. Ale nevíte, jak ten pátek vychází časově? Jede se od rána, nebo třeba od 11, nebo 13 h?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tohle sice nestuduji, ale co jsme měli kombinované studium u nás na univerzitě, tak přišli třeba v osm ráno a v šest večer šli domů… že jim za ty dva dny musí naházet výuku, která se nám vešla do těch cca 8 dní školy (my nejeli celý týden ale jen do čtvrtka), takže masakr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky tento rok nastupuji a psala jsem na vsb. Poslali mi rozvrh z loňska a výuka byla na stavební inženýrství každý pátek a sobota s tím, že se začínalo v 8 a končilo většinou kolem 4-6..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikina04 píše:
Ahoj, taky tento rok nastupuji a psala jsem na vsb. Poslali mi rozvrh z loňska a výuka byla na stavební inženýrství každý pátek a sobota s tím, že se začínalo v 8 a končilo většinou kolem 4-6..
Napiš sz, třeba budeme spolu bojovnice 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anička-S
Všechny zdravím, je to sice starší příspěvek, ale zeptam se holky jak zvládáte dálkové studium?
Koukala jsem zatím jen na přijímačky.
Dívám se dobře, že na techniku v Ostravě jsou přijímačky z cj? ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit