VŠE - NF přijímačky

19
6.11.23 17:08

VŠE - NF přijímačky

Ahoj, tento rok se chci hlásit na VŠE na NF. Chtěla bych se zeptat jaký byl potřeba v minulých letech minimální percentil ze scio testů? Popřípadě jaký nejnižší percentil je potřeba, aby mě tam vzali? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
6.11.23 17:29
@tepiz píše:
Ahoj, tento rok se chci hlásit na VŠE na NF. Chtěla bych se zeptat jaký byl potřeba v minulých letech minimální percentil ze scio testů? Popřípadě jaký nejnižší percentil je potřeba, aby mě tam vzali? Díky

Pokud si to neumíš přečíst ve směrnici fakulty k přijímacímu řízení, pak nemáš na to, abys studovala na VŠ.

• Citovat
  • Upravit
19
6.11.23 17:35

@Tala20 Ano, hledala jsem to, ale bohužel to nikde nemají zveřejněný ty percentily z minulých let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
6.11.23 17:48
@tepiz píše:
@Tala20 Ano, hledala jsem to, ale bohužel to nikde nemají zveřejněný ty percentily z minulých let.

Každá škola zveřejňuje povinně zprávy o ukončeném přijímacím řízení, včetně statistických údajů o úspěšnosti uchazečů. VŠE NF není výjimkou.

Percentily z minulých let Ti jsou ale naprosto k ničemu. Potřebuješ si napřed přečíst pravidla pro přijetí ke studiu pro akademický rok 2024-2025. Tam se nejspíše dozvíš, že percentilová hranice pro přijetí bude stanovena v červnu 2024.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze