VŠE - NF přijímačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠE - NF přijímačky
Ahoj, tento rok se chci hlásit na VŠE na NF. Chtěla bych se zeptat jaký byl potřeba v minulých letech minimální percentil ze scio testů? Popřípadě jaký nejnižší percentil je potřeba, aby mě tam vzali? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@tepiz píše:
Ahoj, tento rok se chci hlásit na VŠE na NF. Chtěla bych se zeptat jaký byl potřeba v minulých letech minimální percentil ze scio testů? Popřípadě jaký nejnižší percentil je potřeba, aby mě tam vzali? Díky
Pokud si to neumíš přečíst ve směrnici fakulty k přijímacímu řízení, pak nemáš na to, abys studovala na VŠ.
- Citovat
- Upravit
@Tala20 Ano, hledala jsem to, ale bohužel to nikde nemají zveřejněný ty percentily z minulých let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tepiz píše:
@Tala20 Ano, hledala jsem to, ale bohužel to nikde nemají zveřejněný ty percentily z minulých let.
Každá škola zveřejňuje povinně zprávy o ukončeném přijímacím řízení, včetně statistických údajů o úspěšnosti uchazečů. VŠE NF není výjimkou.
Percentily z minulých let Ti jsou ale naprosto k ničemu. Potřebuješ si napřed přečíst pravidla pro přijetí ke studiu pro akademický rok 2024-2025. Tam se nejspíše dozvíš, že percentilová hranice pro přijetí bude stanovena v červnu 2024.
- Citovat
- Upravit