Vše o mononukleóze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1569
16.7.24 07:09

Vše o mononukleóze

Dobrý den, dcera z dvojčat (4.5 roku), měla týden teploty a bolest hlavy, jely sme k doktorovi a jelikož ve školce měla pořád klíšťata a my se bály aby neměla boreliózu tak ji vzaly krev z té vyšlo že to bude mononukleóza, ještě čekáme na úplné potvrzení. Mám doma celkem 5 děti a z toho tři měsíční miminko tak se dost bojím. Zajímalo by mě vše o mononukleóze kdo prodělal, jak dlouho trvala teplota, jestli ste musely dojíždět jen k doktorovi nebo někam do nemocnice, jestli to doma dostal ještě někdo. A vše o dietě a jak dlouho se musí držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7260
16.7.24 07:43

Ahoj dcera měla letos. Napiš mi do zprávy. Nechci to tu psát vše veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
16.7.24 09:02

@Jana 212 Ahoj já měla mononukleosu v pubertě. Vysoké horečky jsem měla pár dní a byla jsem v nemocnici na infekčním asi týden. Ať je dcera brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
16.7.24 09:15

@Pitřice a proč jsi byla v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
16.7.24 10:13
@Jana 212 píše: Více

Kdysi se to tak řešilo. Teď se do nemocnice nechodí. Na infekčním se leželo. A jiank je to přenosné slinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64952
16.7.24 10:14
@KKK85 píše: Více

chodí se i ted, neteř byla někdy loni. Měla hodně špatné jaterní testy a krk, antibiotika nezabírala, měla je potom v kapačce. Byla tam nejméně dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
16.7.24 12:24

@Jana 212 Protože je to infekční nemoc, která může napadnou ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.7.24 08:35

Holky ještě se zeptám, myslíte, že bych mohla jet s dcerou na týden k mým rodičům? Jely bysme až za týden a půl, vždycky tam jezdím s detma na prázdniny. Dcera už je dva dny bez teploty. Byla by tam jako doma, hlidana a v klidu. Včera mi volal doktor, že to ještě není potvrzené, ale že musíme dceru hlídat aby se nebouchla, že nesmí moc řádit atd. Že má určitě zvětšená a jemnější játra, že by se mohly nějak poškodit, tak mě zase vystrasil, protože dcera je hodně akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí