Vsichni stale nemocni

411
16.12.22 20:30

Vsichni stale nemocni

Uz vic nez mesic se doma placame v teplotach kasli a ryme. Deti maji treba 3 dny teplotu, kaslou smrkaji, kdyz uz je jim dobre chytim to ja a pak zase deti a tak porad dokola. Pred 14 dny meli teplotu, pak byl chvili klid a dneska uz ma mladsi zase nudli a teplotu. Ja uz nevim co delat a jak se z toho vyhrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
16.12.22 20:36

No a jak se léčíte? Nějaká prevence, aby ste to nechytali pořád dokola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.12.22 20:36

Vždyť je vlna tady té infekce, to je není nic divného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
16.12.22 20:46

@Kriss Tina No lecime, klasika cajicky s citronem, odpocivame. Bereme vitaminy. Ale proste jednomu to skonci dalsi to chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
16.12.22 20:49

My se v tom plácáme už dva roky od doby, co syn nastoupil poprvé do školky, akorát s pauzami červen - srpen. Od září vždy nové kolo zadní rýmy. Ale intervaly ve školce se naštěstí prodlužují. Akorát už to chytilo i mimino a už tři týdny chrčí a kašle, jak mu to teče do krku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
16.12.22 20:51

@Lucie1793 no chce to něco dělat s imunitou ;) a nebýt zalezlý furt doma ;)
Na mě se tohle od mládí vůbec nechyta a to jsem lízal furt někde venku a neřešil jak moc jsem oblečený a žádné vitamíny nebral :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
16.12.22 20:51

@stín katedrál deti meli v rijnu anginu a od ty doby jsou porad nemocny. Vzdy max 14 dni dobry a pak opet teplota a ryma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
16.12.22 20:57

My v tom takhle jedeme od září co malej nastoupil do školky. Zdravý je vždy max 4 dny a pak zas s něčím lehne. Teď ovšem to trva už měsíc kdy střídavě má horečky nebo rýmu a kasel nebo vše dohromady, přičemž to pokaždé od nej chytnu. Soucitim, ale radu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
16.12.22 20:58

@Lucie1793 jenom mesic? My se v tom placame od zari a minuly rok od srpna do brezna nonstop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
16.12.22 20:58
@Lucie1793 píše:
@Kriss Tina No lecime, klasika cajicky s citronem, odpocivame. Bereme vitaminy. Ale proste jednomu to skonci dalsi to chytne.

Ja na tyhle virozky s úspěchem davam celé rodině pravidelně caj se slušnou dávkou čerstvého zázvoru a medem ;) a ve velkem u nas frčí cibulivy sirup.
Pak to nikoho neskolí ani natolik, aby musel zůstat doma v posteli.
Souhlas s mazlikem, pokud nejsou vysloveně horečky, tak ven na cerstvy vzduch ;)

Příspěvek upraven 16.12.22 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
16.12.22 20:59
@JiříkMazlík píše:
@Lucie1793 no chce to něco dělat s imunitou ;) a nebýt zalezlý furt doma ;)
Na mě se tohle od mládí vůbec nechyta a to jsem lízal furt někde venku a neřešil jak moc jsem oblečený a žádné vitamíny nebral :dance:

Tak starsi dcera z toho vyrostla a u tech malych decek to je v podstate normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
16.12.22 20:59
@Lucie1793 píše:
@stín katedrál deti meli v rijnu anginu a od ty doby jsou porad nemocny. Vzdy max 14 dni dobry a pak opet teplota a ryma :zed:

Tak já zaťukám, že angína se zatím vyhýbá, ale plný nos a teploty se u syna opakují teď každý měsíc. Minulý rok to byl podzim ve stylu týden ve školce - tři týdny doma, letos je to dva týdny ve školce, dva s rýmou doma. Na ORL jenom krčí rameny, že musíme vydržet, že je to na dlouho, ale na ATB to není a takto pozvolna se holt cvičí imunita. No je pravda, že mu vlastně nic moc není, jenom má plný nos a kašle z toho, jak mu to teče do krku, občas večer a v noci zvýšená teplota, takže do školky v tomto stavu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.12.22 21:01

@blumen jsme na tom v podstatě stejn.. co nepřinese jeden ze školky přinese druhý ze školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
16.12.22 21:03

Ach jo, koukam, ze je to vsude podobne. Tak pevne nervy vsem, ja uz jsem z toho na prasky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
16.12.22 21:07
@blumen píše:
Tak starsi dcera z toho vyrostla a u tech malych decek to je v podstate normalni

Ano, nám na ORL taky říkali, že je to úplně normální, že pokud nejsou bolesti nebo vysoké horečky, tak je to v podstatě neškodný dlouhodobý trénink imunity, která vyzrává až v těch 6-8 letech. Ale je to teda na palici, protože mám pocit, že kdybych měla se školkou čekat, až to děcko bude opravdu 100% zdravé, tak půjde do školky tak nejdřív v květnu a od půlky září zase sedí akorát doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí