VSRR Litoměřice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium VSRR Litoměřice
Ahoj, nestuduje/nestudoval tu někdo navazující obor Veřejná správa a regionální rozvoj ve středisku Litoměřice? Zajímala by mě náročnost studia, prostředí a výuka ![]()
Budu moc vděčná za informace a zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@zezelinka Pokud je to pod CZU Praha, tak to jsem delala v Sumperku. Koncila jsem pred 5 lety. Narocne to bylo, zadna davacka. Ale kazdy, kdo se pripravoval, to zvladl. Ubytek nebyl zas tak velky.
Vyhodou byla vyuka o vikendech a vetsina zkousek v sobotu. Obcas nektere v patek odpoledne.
Taky dostupna skripta, ktera nam dovazeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano pod ČZU, děkuji za info
a zkoušky probíhají normálně ve středisku? a na státnice jsi asi musela do Prahy?
Je mi jasné, že dávačka to nebude, ale spíš mě zajímala míra obtížnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zezelinka Prvni zapis v Praze. Zkousky ve stredisku. Opakovane zkousky vetsinou v Praze. Statnice v Praze. Za cele 2 roky jsem byla v Praze asi 5×. Vedouci DP byla v Praze, tak jsem musela dojet za ni. Jinak se vse dalo vyridit ve stredisku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za informace
ještě bych měla pár dotazů, jestli budeš tak hodná a odpovíš. Učila jsi se ze skript? Byla většina látky odpřednášená při výuce? Nebo bylo nutné na zk přečíst mnoho literatury? Kolik dní jsi se průměrně učila na zkoušku? Vím, že je to individuální, ale jen bych tak zhruba věděla, zda do toho jít, jestli budu schopná si vyčlenit určitý čas. Moc by mi to pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zahajeni studia
Nenasla by se zde nejaka „kamaradka“, ktera by chtela zacit studium.
Příspěvek upraven 01.03.24 v 09:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit