Vstupenky na Gotta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vstupenky na Gotta
Holky prosím poradte mi. Strašně moc chci jet s mamkou na koncert karla gotta.Ten koncert je za měsíc. Na netu ticket pro jsem si to našla. Problém je, že tam píšou, že vstupenky přijdou poštou, ale 8 dní před akcí což je pozdě. E.ticket nechci, nemám si to kde vytisknout. Když přijdu třeba do čedoku, nebo do sítě ticket pro, dostanu po zaplacení tu vstupenku hned? CHci to jako dárek pro mamku tak na to spěchám. děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ve větších městech by to snad měli mít na skladě. Je mě tak napadá, zda by nevyšlo levněji si jej poslechnout na internetu, jinak než na play-back už stejně nezpívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde to vyzvednout vetsinou v cestovkach. mrkni na tom ticketu je to urcite napsany. najdes si obchody v okoli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára
Tak chápu… (já bych ovšem za playback nedal ani korunu). Tak ať se vám to oběma líbí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U TicketPro vždycky kupuju na pobočce, přes net je rezervuju a pak s číslem rezervace vyzvedávám. Takovou možnost ti to nenabízí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doctus tak nevím jak na tomhle koncertu, ale co jsem byla já, tak zpíval na živo. A byl to zážitek, dává do toho všechno, nechápu, kde ve svym věku bere tu energii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussieS to jsem nenašla. A v tom čedoku to mívají skladem, nebo se všechny ty vstupenky musí objednávat? mě to píše, že poštou mi to přijde nejpozději 8 dní před akcí. Takže to může přijít i dřív že? Chtěla bych to fakt co nejdřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem v listopadu a playback to nebyl…vše hezky naživo…
krásný zážitek…
Jinak výdejní místa jsou… @-Sára projdi stránky pořádně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z mě se jedná o to abych zaplatila a hned obdržela vstupenky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo. zajít do prodejny ticket pro.Tam to zaplatit a nechat si od nich vytisknout ten.e-ticket.To by taky šlo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
Byla jsem v listopadu a playback to nebyl…vše hezky naživo…
krásný zážitek…
Jelikož bydlíš opodál, tak jsme byly asi na stejným koncertě. ![]()
Gott teda není zrovna moje krevní skupina, ale jela jsem tam pracovně a byla jsem mile překvapená, bylo to pěkný. Ale v červnu jedu na Míšu Davida a to se těším víc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.