Vstupenky na Gotta

1598
27.5.15 19:43

vstupenky na Gotta

Holky prosím poradte mi. Strašně moc chci jet s mamkou na koncert karla gotta.Ten koncert je za měsíc. Na netu ticket pro jsem si to našla. Problém je, že tam píšou, že vstupenky přijdou poštou, ale 8 dní před akcí což je pozdě. E.ticket nechci, nemám si to kde vytisknout. Když přijdu třeba do čedoku, nebo do sítě ticket pro, dostanu po zaplacení tu vstupenku hned? CHci to jako dárek pro mamku tak na to spěchám. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9733
27.5.15 19:48

Ve větších městech by to snad měli mít na skladě. Je mě tak napadá, zda by nevyšlo levněji si jej poslechnout na internetu, jinak než na play-back už stejně nezpívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
27.5.15 19:49

@Doctus mamka má narozky kulatiny tak to je jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.5.15 19:55

Jde to vyzvednout vetsinou v cestovkach. mrkni na tom ticketu je to urcite napsany. najdes si obchody v okoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733

@-Sára
Tak chápu… (já bych ovšem za playback nedal ani korunu). Tak ať se vám to oběma líbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465

U TicketPro vždycky kupuju na pobočce, přes net je rezervuju a pak s číslem rezervace vyzvedávám. Takovou možnost ti to nenabízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
27.5.15 20:03

@Doctus tak nevím jak na tomhle koncertu, ale co jsem byla já, tak zpíval na živo. A byl to zážitek, dává do toho všechno, nechápu, kde ve svym věku bere tu energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
27.5.15 20:05

@SussieS to jsem nenašla. A v tom čedoku to mívají skladem, nebo se všechny ty vstupenky musí objednávat? mě to píše, že poštou mi to přijde nejpozději 8 dní před akcí. Takže to může přijít i dřív že? Chtěla bych to fakt co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
27.5.15 20:06

Byla jsem v listopadu a playback to nebyl…vše hezky naživo…
krásný zážitek…
Jinak výdejní místa jsou… @-Sára projdi stránky pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.5.15 20:07

Prosim te kde je ten koncert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.5.15 20:10

Kdybys hodila odkaz i na. listky, budu vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
27.5.15 20:13

@Petra Z mě se jedná o to abych zaplatila a hned obdržela vstupenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
27.5.15 20:14

@Jarr zlín 28.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
27.5.15 20:24

Ještě mě napadlo. zajít do prodejny ticket pro.Tam to zaplatit a nechat si od nich vytisknout ten.e-ticket.To by taky šlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.5.15 20:32
@Petra Z píše:
Byla jsem v listopadu a playback to nebyl…vše hezky naživo…
krásný zážitek…

Jelikož bydlíš opodál, tak jsme byly asi na stejným koncertě. :lol:
Gott teda není zrovna moje krevní skupina, ale jela jsem tam pracovně a byla jsem mile překvapená, bylo to pěkný. Ale v červnu jedu na Míšu Davida a to se těším víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.