Vtipná těhotenská trička
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
originální a vtipné
Zkuste toto, sestra byla spokojená http://www.fler.cz/zbozi?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vtioné těhu oblečení
mamimo má už i český eshop www.mamimo.cz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám doma jedno s takovým tím logem procesoru intel a v tom oválku je místo „Intel celeron inside“ BABY INSIDE. fotku mám v galerii. Koupila jsem ho na www.natriko.cz mají tam hezký věci:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já viděla takové tričko v BONPRIXU..
http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj..holky máte nějaká těhule tričko bez rukávu s nápisem vyrobeno z lásky? ..a už jaksi není potřeba?
- Citovat
- Upravit
tak jsem i chtěla objednat těhu triko a ve velikosti co chci nemají černé
tak musim hledat jinde a docela je to problém když nechci na triku nožičky nebo ručičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markéta80 píše:
tak jsem i chtěla objednat těhu triko a ve velikosti co chci nemají černétak musim hledat jinde a docela je to problém když nechci na triku nožičky nebo ručičky
viděla jsem hodně stránek s těhu tričkama jednobarevnýma bez obrázků či nápisů.. ![]()
- Citovat
- Upravit
smurfka píše:Markéta80 píše:viděla jsem hodně stránek s těhu tričkama jednobarevnýma bez obrázků či nápisů..
tak jsem i chtěla objednat těhu triko a ve velikosti co chci nemají černétak musim hledat jinde a docela je to problém když nechci na triku nožičky nebo ručičky
já právě chci obrázek ale nechci ručičky ani nožičky, to už mam z minula na těhu pásu. ted jsem chtěla potápěče jenže triko černý neni ve velikosti co potřebuju a bílý tričko mít nemůžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, souhlasím, potisky na některých jsou dobré. Taky díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tričko
Pošleš mi prosím fotku toho trička?
bohužel jsem ho u tebe nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, kde sehnat Maxišaty na léto. Jsem štíhlá a vysoká. Plánujem dovču a už se musím ohlížet po věcech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit