Vtipná těhotenská trička
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky budu nechávat tisknout trička viz náhled. Předběžná kalkulace je 349,–/ks + poštovný (to si myslím že nebude tak drahé - posílala bych vám to v bublinkatý obálce podle mě se to tam vejde a jsou zbytečný nějaký velký balíky takže poštovný by snad nebylo nijak velký.. To zjistím až mi přijdou vzorky těch trik tak to zkusím orientačně zvážit..a spočítat)
Barevné varianty určitě budou černá s bílým potiskem, bílá s černým potiskem a jako vzorek mi ještě přijde azurově modrá. Uvidím jak syté ty barvy jsou. Jinak pokud by jste někdo měl zájem, prozatím jen orientačně, zašlete mi prosím soukromou zprávu ať si vás připíšu na seznam kvli velikostem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potisk trička na přání
Zdravím všechny těhulky
pokud máte jakékoliv přání na potisk trika a není k sehnání ráda vám navrhnu tričko podle vašich představ nebo mi můžete samy poslat představy a návrhy
zařídím vše včetně trika za rozumnou cenu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Violet83 píše:
Ahojda,nemáte náhodou někdo tip, kde sehnat vtipná těhotenská trička? S nápisem něco jako „nešahat kopu“ a ťapičky nebo „tady roste naše sluníčko“ atd.? Něco málo mi to na internetu našlo, ale ceny jsou vcelku šílený, tak jestli třeba někdo neví přímo o nějakém obchodě ve Východních Čechách nebo na internetu v rozumné cenové výši. Díky moc.
No je to docela nevkusný, opravdu to chceš nosit. takové " prďácké" mimískovské těhulínské tričíčko? Já bych si připadala jako svéprávnosti zbavená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Violet83 Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale mrkni se, jestli u vás někdo nevyrábí dárkové předměty s fotkou. Pokud najdeš, určitě budou dělat i nápisy či fotky na tričko. Přineseš si jaké chceš a oni natisknout. Já mám takhle upravených hodně triček, např. Hello Kitty se zvednutým prostředníčkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady jsou vtipná trička:
http://www.littlerockstar.cz/…p/pro-t.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se ta trička líbí, nepřijde mi to nevkusné, nevkusné mi přijde, že má ustavičně někdo v mém okolí pocit, že na mě může kdykoliv sahat. Je mi to nepříjemné a nevhodné mi to přijde z jejich strany. Ať už se jedná o kolegy-ně v práci, nebo lidi z domu…naopak, když si jako nastávající mamina koupím tričko, kde bude napsáno, nesahat, nebo stop kopu nebo prostě něco vtipného, dám tím vtipně najevo, že si nepřeji, aby mě ohmatával kdokoliv si vzpomene. Jen chci uvést na pravou míru, samozřejmě ne každý si hned sahá na břicho, ale většinou je to tak rychlé a neočekávané, že mě to překvapí a ne vždy mile.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poptávám těhotenské tričko s potiskem
Zdravím, sháním nějaká těhotenská trička s vtipným popiskem, velikost S-M a přijde mi zbytečná pořizovat si nové
Pokud někdo máte doma, nabídněte prosím i s cenou. Děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena18
Mám určitě…velikost by odpovídala, dnes pošlu ano? Jsou nová… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena18 Můžu prodat tyhle dvě celkem za 100kč a ještě přihodím viz foto…vše nové, jen vyprané před nošením. Nestihla jsem je kvůli brzkému porodu ani jednou mít na sobě. Vše celkem za 100kaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helena18 píše:
Zdravím, sháním nějaká těhotenská trička s vtipným popiskem, velikost S-M a přijde mi zbytečná pořizovat si novéPokud někdo máte doma, nabídněte prosím i s cenou. Děkuji!
Našla jsem vtipná těhotenská trička u prodejkyně @MartinaDrag v Bazaru.
Monika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
boží tričko jsem nosila od Mytummy..s včeličkou..mají více barev i obrázků..všem se tento motiv moc líbil..jak já bych chtěla být zase těhotná a obletovaná…:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit