Podprsenka z Rossmana
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podprsenka z Rossmana
Ahoj!
Zjistila jsem, že mají u Rossmana kojící podprsenky. Máte s ní některá zkušenosti? Dočetla jsem se akorát v jedné diskuzi, že je snad bez kostic, což já teda upřednostňuju, ale nechala bych si jí na noc. A cena 299,–? To je pecka. První jsem si kupovala drahou, tak teď bych to tím vyrovnala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Aja308 píše:
Ahoj!
Zjistila jsem, že mají u Rossmana kojící podprsenky. Máte s ní některá zkušenosti? Dočetla jsem se akorát v jedné diskuzi, že je snad bez kostic, což já teda upřednostňuju, ale nechala bych si jí na noc. A cena 299,–? To je pecka. První jsem si kupovala drahou, tak teď bych to tím vyrovnala…
mám tři a super, já doporučuju. jsou bez kostic a pohodlné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky jak to tady ctu, tak v aktualnim cisle casaku Maminka je slevovy letak do rossmanna a mimo jine na tu podprsenku - asi 100kc (casak za 40kc). ![]()
taky me zajimalo jaka je, jestli ji koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xreni píše:
holky jak to tady ctu, tak v aktualnim cisle casaku Maminka je slevovy letak do rossmanna a mimo jine na tu podprsenku - asi 100kc (casak za 40kc).
taky me zajimalo jaka je, jestli ji koupit
jj teď na to koukám, stovka dolů, tak to je pak super cena, neváhejte, fakt jsou super…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JÁ JI POUŽÍVÁM A JSEM S NÍ NEJSPOKOJENEJŠÍ ZE VŠECH.KUPOVŮLA JSEM DRAHOU NA 1000.PAK TU V TESKU.A DALŠÍ..SICE TO NENÍ ŽÁDNÁ SEXI PODPRDA,ALE DOBŘE SEDNE.NEVYPADÁVAJÍ MI Z NÍ PRSA.NEVYTAHÁ SE.NEŠKRÁBE A DRŽÍ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, docela bych o ní taky uvažovala, akorát teda nevím, jak je to s těma velikostma.Hloupý je, že tam nejde vyzkoušet.
- Citovat
- Upravit
PeBa píše:
Holky, docela bych o ní taky uvažovala, akorát teda nevím, jak je to s těma velikostma.Hloupý je, že tam nejde vyzkoušet.
tak já si ji vyzkoušela na tričko…:-) tak plus mínus… kupovala jsem ji až po porodu, o číslo větší než normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,u me naprosta spokojenost s touto podprsenkou.Jelikoz uz mam dve vetsi deti,tak u tretiho tehotenstvi jsem vedela jakou budu mit velikost prsou po porodu,koupila jsem si tři a nemylila se
.
- Citovat
- Upravit
Dík za reakce. Takže do ní půjdu. Doufám že jí vymění, kdybych se netrefila do velikosti. Normálně mám vel. 75 B a kojící jsem si před porodem kupovala 75 D a naštěstí jsem se trefila. Ten slevový leták jsem dostala od ségry. Říkala jsem si kde ho sebrala…
Ještě jednou dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak jsem si podprsenku z Rossmana taky koupila a spokojenost.Tvar prsou teda nebyl ideální,ale nosila jsem ji hlavně v noci.
Jinak za sebe můžu doporučit kojící podprsenku od Naturany.Cena do 350 kc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Připojuju se k pochvalným názorům… Nějak jsem nereagovala dřív, měla jsem problém s přihlášením. Podprsenka slouží a na to, že jsem jí v těch vedrech prala každý večer je fakt zatím v dobrým stavu. Nakonec jí nosím i přes den, protože na noc už jsem podprdu přestala nosit… Stojí mě to sice vždycky každou noc jedno triko, ale je to pohodlnější… ![]()
A velikost jsem samozřejmě netrefila, koupila jsem si původně 75 D a to bylo na mě jak chlívky, nakonec jsem vyměnila za 75 B a spokojenost. Takže bacha, velikosti asi moc neodpovídají!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit