Kojící podprsenka, jakou velikost?

102
5.4.10 10:53

kojící podprsenka

prosím o radu, kdy jít koupit kojící podprsenku? Nemám ponětí o kolik se mi prsa při kojení zvětší, o kolik čísel větší podprdu kupovat?Jsem z toho nesvá, že koupím špatnou velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
5.4.10 10:59

Já bych ji podruhé koupila snad až se mimi narodí…
Kupovala jsem v 7. měsíci.. Normálně mám 75B, koupila jsem 80B (podle rad, že se tam má vejít dlaň) a byla mi velká, prsa se nijak zvlášť nezvětšila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.4.10 11:01

Ahoj,
to je těžký.Já nosila před otěhotněním push-up podprdy a tak ve 4.měsíci mě v nich bylo nepříjemně,tak jsem rovnou nosila kojo podprsenku.Velikost normálně mám 80/C,kojící mám 85/D,tak myslím o číslo to stačí.Říkají že nejlepší to je tak v 8.měsíci těhotenství.Po porodu se prsa hodně nalijou,ale pak se to upraví,neboj.Já jsem spokojená se značkou Anita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.10 11:02

no ja mela zas opacnej problem…koupila jsem dve..a obe mam ve skriny pac byly maly…zbytecne vyhozena tisicovka…spravny sem koupila az doma po porodu. prsa se mi zvetsila z B na D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
5.4.10 11:16

kup si zatim jednu, nejakou levnejsi, tak o cislo vetsi nez mas ted, at po porodu aspon neco mas, nez sezenes pripadne nejakou vhodnejsi.. ja si nakup poprve nechala az po porodu a teda reknu ti, shaneni po obchodech byla v sestinedeli ta posledni vec, na kterou jsem mela pomysleni :roll: Tot moje zkusenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.4.10 11:33

Být tebou, koupím si sportovní podprsenku a počkám, až se narodí mimčo. Já si aktivně koupila drahou, přesně podle rad prodavačky (naštěstí jen jednu) a použila jsem ju jenom v porodnici. Prsa jsem měla větší jenom dva dny po porodu, jinak jsem mohla nosit normální prádlo, jen bylo třeba zkusit, jestli se v něm dá kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
5.4.10 12:13

Tak já ke konci těhu nosila ty sportovní a pak i při kojení…koupila si jednu kojo podprdu a stejně jsem jí nevyužila…
Takže když koupit,fakt až na konci těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.4.10 13:02

Ahoj, souhlasim s holkama.
Pri prvnim jsem nosila ty sportovni az do porodu (ja to teda mela tak, ze jsem az do 8 mesice nosila svoje podprdy, prsa zustala stejna :wink: ), v porodnici se mi prsa zvetsila siilenym zpusobem az 4.den, takze jsem byla rada, ze jsem zadnou kojici dopredu nekupovala..
No a pak jsem prvni/druhy tyden vyrazila koupit jednu kojici obyc, abych ji vubec vyzkousela, jak mi bude sedet a tak a az potom koupila dalsi, „hezci“ :lol: mezi lidi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
5.4.10 13:16

Já jsem si kupovala kojopodprdu (Carriwell) asi v 7 měsíci těhu, ale po porodu mi byla jen tak tak kolem hrudníku a nebylo to dvakrát příjemné, takže jsem začala nosit takové ty jednoduché, sportovní co prodávají třeba i v Globusu bo Hypernově. Takže po této zkušenosti bych si kojící podprsenku koupila až po porodu, aby opravdu sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.4.10 14:57

Taky bych počkala až po porodu, já sice kupovala už před, na radu prodavačky aby se mi tam všla dlaň no a prsa se mi zas tolik nezvětšily takž je mi trošku velká ale nosit se dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
5.4.10 20:36
rosanka píše:
Já bych ji podruhé koupila snad až se mimi narodí…
Kupovala jsem v 7. měsíci.. Normálně mám 75B, koupila jsem 80B (podle rad, že se tam má vejít dlaň) a byla mi velká, prsa se nijak zvlášť nezvětšila..

Jojo, souhlas… já měla opačný problém - koupila jsem těsně před porodem (větší „o dlaň“) a prsa se mi zvětšila skoro o 3 velikosti, takže podprsenka byla samozřejmě malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.4.10 11:12

Ahoj,
při kojení a v těhu jsem používala podprsenku Seamless od Bravado. Nemusí se u ní řešit velikost prsou po porodu, protože umí pojmout několik velikostí.
 Trudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
6.4.10 12:19

Já bych jí taky koupila až po porodu.
Koupila jsem si do porodnice dvě obyčejný u Vietnamců asi za 60,–Kč. Byly teda příšerný, vůbec to nesedělo, ale nechtěla jsem dopředu kupovat nic drahého (ale v porodnici jsem s nima pod košilí vystačila ty 4 dny). Ještěže tak, velikosti jsem vybírala větší a přitom jsem ani větší nepotřebovala. Byla jsem zvyklá nosit vyztužené s kosticemi a kojící je úplně jiná. Koupila jsem tedy po porodu s kosticí od Úpavanu a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.11 18:43

tip

Já jsem spokojená s tím to eshopem .. výběr velikosti je už horší.. nikdy se to bohužel neda uplně přesně odhadnout :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat