Vtipné oblečky pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.11 22:05
pata308 píše:
je holky tie rockerske su super.. nutne potrebujeme skoro vsetky :-DDDD boze to skrachujem :-D

já si říkala kdes na ně přišla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.4.11 08:44

http://www.bejbybess.cz/…ke-obleceni/ teď jsem narazila na tyto stránky, taky by se tam dalo vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25113
18.8.12 21:57

Ahoj holky,
kamarádce se v září narodí miminko a chtěla bych jí udělat něco originálního. Chci koupit jednobarevné body, dupačky nebo kabátek a ručně jí tam něco vtipného napsat… ale nic mě nenapadá… nebo napadá, ale není to ono…
Poraďte prosím. Nevědí, co to bude :)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
18.8.12 22:03

Zkus treba cool baby.cz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25113
18.8.12 22:08

Jo znám… mě napadlo spíš něco konkrétního. Jakože „tak co, jsem novák nebo svoboda?“ nebo tak něco… Ale pořád to není ono… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gerys
8.11.13 10:33

Ahoj, nevíte na jakých stránkách by se daly sehnat dupačky, které by vypadaly jako hokejový dres apod…nebo jen trička pro mimina
Díky :)

• Citovat
  • Upravit
neregistr. uživatel
8.11.13 10:42
@Gerys píše:
Ahoj, nevíte na jakých stránkách by se daly sehnat dupačky, které by vypadaly jako hokejový dres apod…nebo jen trička pro mimina
Díky :)

Zkus přímo fanshopy jednotlivých klubů, např. www.proslavisty.cz mají slávistický dres pro kojence, hokejisti by mohli mít něco podobného. Oni ti skalní fanoušci se starají o to, aby měli do čeho obléknout i svoje děti (k velké radosti maminek) :D

• Citovat
  • Upravit
434
12.5.14 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
26.1.15 18:16

Ahojky maminky, obnovuji diskuzi, kdysi jsem někde viděla taková ta vtipná bodýčka 100% bio, Ne nemůžeš si mě pochovat apod.. :lol: všechny jsou super, ale pamatuji si matně ještě na jedno taky hodně vtipný, ale nemůžu se dohledat, nevíte někdo přesný „popis“? Bylo tam něco jako šipka dolu a neočuchávejte mě (známe to maminky jak nejprve zjišťujeme jestli náš poklad nemá v plenkách nadílku :-D), nějak tak.. přišlo mi to vtipný, možná bych ho objednala. Nevíte někdo, nemáte, neznáte stránky kde ho sehnat? Na fler ho nemůžu najít :? Díky moc za případně info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.1.15 18:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
26.1.15 18:23

Třeba se ti zalíbí nějaké na cool-baby. cz nějak mi nejde vložit odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20808
15.9.15 12:54

Zdravím,
vtipné oblečky pro děti najdete v bazaru na eMimino.cz. :mavam:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.10.18 18:46

Kdo hledá vtipná body pro mimča, doporučuji se podívat na stylovyprcek cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat