Značka Coccodrillo

66
3.4.11 21:28

Značka Coccodrillo

Znáte a máte někdo zkušenost s Coccodrillem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
3.4.11 21:41

Mám zimní kombinezu,ta byla supr,ale za ty peníze co jsem za ni dala,bych pořídila i vychytanější kousek :think: Postrádala jsem tam gumy na nohavicích.Jinak trička supr,mikiny taky,bodynka 1000×praná drží tvar,takže já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
3.4.11 21:43

Velice kvalitní, co jsem měla, vydrželo. Já měla i zimní kombinézu a připadala mi dost vychytaná, ale už je to delší doba. Rozhodně byla hodně teplá a vydržela, je stále jak nová.

• Citovat
  • Upravit
2845
3.4.11 21:45

Měli jsme bodyčka a zimní kombinézu a spokojenost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.4.11 21:50

Mám bundičku, trička, kalhoty, ponožky… Všechno je to kvalitní, pěkné, dlouho vydrží (původní tvar, nevytahané). Ale ano, je to dražší, na druhou stranu po sezoně hodně slevňují (bundičku jsem kupovala za cca 1.000 Kč, pak jsem ji viděla ve slevě cca za 600 Kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.4.11 21:51

Tak to ráda slyším, objevila jsem tuhle značku nedávno a taky jsem zatím spokojená. Máte taky zkušenost s botama? A kde nakupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.4.11 21:55
Kejinka píše:
Tak to ráda slyším, objevila jsem tuhle značku nedávno a taky jsem zatím spokojená. Máte taky zkušenost s botama? A kde nakupujete?

Coccodrillo dělá boty? :think: Vidíš, to jsem netušila. Já boty kupuju v Žirafce (http://www.zirafka.com/). Zaměřují se pouze na dětské a kvalitní botičky. Přiznám se, že tam u nich už ani konkrétní značku neřeším, dívám se jen co se mi líbí a případně kolik to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.4.11 21:59

Botky jsem měla od nich jedny,takové tenisky,měli jsme je jako náhradní botky a na hraní na písku.Kvalitní asi moc nebyly,jelikož mě stály 180 kč.Jinak taky nakupuji od žirafky,maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.4.11 22:00

Coccodrillo má plátěnky, sandálky, holinky, žabky, teď na jaře i polobotky. My jsme zatím teda vyzkoušeli jen ty žabky, ale třeba ty polobotky vypadají výborně a jsou celokožené a rozumná cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.4.11 22:20

máme mikinku přijde mi trošku menší na danou velikost ale spokojenost! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.4.11 22:34
Macík74 píše:
máme mikinku přijde mi trošku menší na danou velikost ale spokojenost! :palec:

Tak s tím souhlasím :palec: Taky to tak máme a teda u všech věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.4.11 21:00

S touto značkou jsem spokojená, většinou se mi zdá velikos trochu menši. Alespon pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.4.11 12:10

Ty slevy frčí celý rok na nedoprodané kolekce. S těmi velikostmi to bude pravda, protože se teď chystám dceři koupit baloňáček do školy a 128 se mi zdá lepší, ikdyž jsme teď teprve dospěli ke 122. Mimochodem taky je ve slevě a přitom už mají novou kolekci jaro - léto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
7.4.11 22:29

Cocco mám taky ráda.. zimní kombinézu, co jme měli na letošní zimu - perfekt! Vše odepínací, gumy, teplonká.. pak máme i teplákovky, trička.. s kvalitou jsem spokojená, nic se nevydojí, neopere, nežmolkuje.. a nejradši od nich mám džínky.. měkké, poddajné, ne jako některý ty tvrďáky, že si prcek ani nesedne.. a maj nadupaný i kapsy, zipy, na knoflík :palec: (ne že by asi byly jediný..).
Boty jsem koupila teď jen tak do kočárku, páč ještě nechodí, lenoch.. a sem tam když si poťapká kousek.. na pořádný chození určitě pořídit lepší.. nevím, jestli Cocco dělá taky takový, pevný..
Jinak se docela vyplatí koupit v Cocco v PL, tam je to levnější než tady u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.5.11 14:51

Já kupuji Coccodrillo na www.duckling.cz. Co jsem popátrala tak jsou na internetu nejlevnější a mají i dobrý výběr. S kvalitou hadříků jsem velmi spokojená, drží tvar i barvu i po několika vyprání. A nejvíc se mi líbí jejich design, kamarádky závidí mé dceři super bundičku a holinky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat