Oblečení Wolf - made in China?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení Wolf - made in China?
Ahoj, dnes mi přišel z MMB balíček s oblečením Wolf, odstřihuju cedulky a u tepláčků a tílek koukám na nápis made in China
, netušíte někdo, jestli šijí všechno v Číně? Docela mě to překvapilo, myslela jsem si, že je to česká značka se vším všudy. Je to vůbec česká značka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S wolfem jsem moc spokojená a všichni dneska šijou v Číně, např. i Hugo Boss
- Citovat
- Upravit
Synek má mikču Wolf z Turecka a také je na cedulce „made in China“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju Wolfa i v normálních obchodech - kamenných nebo na MMB
- Citovat
- Upravit
Mně je teda jedno kde to šijou
Já jsem mooc spokojená.Za ty peníze je to kvalitní oblečení a u vietnamců jsem ho nikdy neviděla,moc tam teda nechodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jezdím do rakouska přes tržnice ve vyšším brodě a tak je to samej wolf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ono když se podívám na cedulky u značek adidas nike a jiné, najdeš to samé.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle MMB bych se vůbec neřídila, tam prodávají spoustu věcí jako u vietnamců a mezi tím i tuto značku.
Já s Wolf spokojená nejsem a proto nekupuju - teda kecám, máme jedny tepláky, ale to je asi tak vše. Podle mě je to hodně předražené a nekvalitní (bundy, mikiny, trička apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak není Čína jako Čína - nezáleží na tom, kde to vyrobí, ale jak a jaké použijí materiály a technologie výroby a hlavně - kdo si to objednává.
To, že značkové věci šijí v Číně ještě neznamená, že jsou to stejné šunty jako hadry z tržnice, které mají taky cedulku Made in China nebo Made in PRC.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélky-ono asi záleží na co narazíš ne?Já teda mám zkušenosti jenom dobré.Prcek má jednu bundu už druhou sezónu a tepláky i trička vydrží taky hodně dlouho ve stavu co je koupím
)jěště prodávám dál) A ceny se mi zdají taky fajn.Každému vyhovuje něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to bude tím, že jsou prý jako dvě značky Wolf - co mi říkala kamarádka. Jedna origo a druhé napodobeniny…
verenika píše:
Adélky-ono asi záleží na co narazíš ne?Já teda mám zkušenosti jenom dobré.Prcek má jednu bundu už druhou sezónu a tepláky i trička vydrží taky hodně dlouho ve stavu co je koupím)jěště prodávám dál) A ceny se mi zdají taky fajn.Každému vyhovuje něco jiného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak o tom, co je a co není značka, nebo nějaká pseudoznačka z MMB tvářící se tak se jednoduše přesvědčíte na jakémkoliv vyhledávači.
Prdněte do googlu oblečení wolf nebo něco podobného, totéž i na seznamu. A co vám vyjede? Pár pochybných obchůdků, co to nabízejí a pak inzerenti na MMB. Nikde se nic o společnosti vyrábějící tuhle „značku“ nedočtete ani omylem.
Takže asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélky píše:
Nikde se nic o společnosti vyrábějící tuhle „značku“ nedočtete ani omylem.
No právě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit