Oblečení Wolf - made in China?

15319
31.3.11 21:31

Oblečení Wolf - made in China?

Ahoj, dnes mi přišel z MMB balíček s oblečením Wolf, odstřihuju cedulky a u tepláčků a tílek koukám na nápis made in China 8-o , netušíte někdo, jestli šijí všechno v Číně? Docela mě to překvapilo, myslela jsem si, že je to česká značka se vším všudy. Je to vůbec česká značka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
31.3.11 21:35

S wolfem jsem moc spokojená a všichni dneska šijou v Číně, např. i Hugo Boss

• Citovat
  • Upravit
5533
31.3.11 21:47

Synek má mikču Wolf z Turecka a také je na cedulce „made in China“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.3.11 21:48

dyt tuhle značku vidím jedině u čínanů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.3.11 21:49

Já kupuju Wolfa i v normálních obchodech - kamenných nebo na MMB

• Citovat
  • Upravit
17310
31.3.11 22:02

Mně je teda jedno kde to šijou :lol: :lol: Já jsem mooc spokojená.Za ty peníze je to kvalitní oblečení a u vietnamců jsem ho nikdy neviděla,moc tam teda nechodím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.3.11 22:03

no jezdím do rakouska přes tržnice ve vyšším brodě a tak je to samej wolf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.3.11 22:04

ono když se podívám na cedulky u značek adidas nike a jiné, najdeš to samé.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
31.3.11 22:08

Podle MMB bych se vůbec neřídila, tam prodávají spoustu věcí jako u vietnamců a mezi tím i tuto značku.

Já s Wolf spokojená nejsem a proto nekupuju - teda kecám, máme jedny tepláky, ale to je asi tak vše. Podle mě je to hodně předražené a nekvalitní (bundy, mikiny, trička apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
31.3.11 22:11

Jinak není Čína jako Čína - nezáleží na tom, kde to vyrobí, ale jak a jaké použijí materiály a technologie výroby a hlavně - kdo si to objednává.

To, že značkové věci šijí v Číně ještě neznamená, že jsou to stejné šunty jako hadry z tržnice, které mají taky cedulku Made in China nebo Made in PRC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.3.11 22:11

Adélky-ono asi záleží na co narazíš ne?Já teda mám zkušenosti jenom dobré.Prcek má jednu bundu už druhou sezónu a tepláky i trička vydrží taky hodně dlouho ve stavu co je koupím :wink:)jěště prodávám dál) A ceny se mi zdají taky fajn.Každému vyhovuje něco jiného :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
31.3.11 22:13

Ono to bude tím, že jsou prý jako dvě značky Wolf - co mi říkala kamarádka. Jedna origo a druhé napodobeniny…

verenika píše:
Adélky-ono asi záleží na co narazíš ne?Já teda mám zkušenosti jenom dobré.Prcek má jednu bundu už druhou sezónu a tepláky i trička vydrží taky hodně dlouho ve stavu co je koupím :wink:)jěště prodávám dál) A ceny se mi zdají taky fajn.Každému vyhovuje něco jiného :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.3.11 22:16

odesláno 2× :oops:

Příspěvek upraven 31.03.11 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
31.3.11 22:16

Jinak o tom, co je a co není značka, nebo nějaká pseudoznačka z MMB tvářící se tak se jednoduše přesvědčíte na jakémkoliv vyhledávači.

Prdněte do googlu oblečení wolf nebo něco podobného, totéž i na seznamu. A co vám vyjede? Pár pochybných obchůdků, co to nabízejí a pak inzerenti na MMB. Nikde se nic o společnosti vyrábějící tuhle „značku“ nedočtete ani omylem.

Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.3.11 22:18
Adélky píše:
Nikde se nic o společnosti vyrábějící tuhle „značku“ nedočtete ani omylem.

No právě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat