Mimibazar, nebo Aukro?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mimibazar nebo Aukro?
Ahoj holky,
zajímalo by mě, jestli při nákupu věcí pro Vaše mimča nebo samozřejmě i pro sebe preferujete mimibazar anebo aukro? Díky moc za každou odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám zkušenosti jak z aukrem tak z mimibazarem…A u mě vítězí rozhodně aukro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oboji.Ale pravdou je ze na mimibazaru je toho pro deti vic.
Ale zase kdyz jsem prodavala tak jsem vzdy prodala akorat pres aukro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na prodej nasich veci urcite mimibazar, ale na koupi je obcas aukro bezkonkurencni - pouzite detske obleceni, ktere neni znackove, tam lze koupit fakt za korunku - nikdo to nekupuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja teda nakupovala pres modryho konika
A jinak teda Aukro - co se tyka jakehokoliv zbozi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě. Já budu prodávat spoustu oblečení na mimča i větší děti. věština značkových věcí dovezených z UK. Tak si dělám takový menší průzkum trhu.
Doufám, že jsem tím nikoho nenaštvala a admini mi to nesmažou
Mám to jako přívýdělek k RP, kdy se opravdu každá kačka hodí. No však to znáte, všechny jsme maminy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prodej přes aukro, dá se prodat výhodněji
a nákup určitě přes MMB, krásné věci, velký výběr, lepší ceny a žádné nesmyslné přebíjení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodej přes aukro, na sebe věci kupuji taky přes aukro, pro malého nakupuji spíše na mimibazaru, mají tam větší výběr na prcky. Ale přes mimibazar neprodávám, na to se mi zdá lepší aukro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Aukru se vyplatí koupit více věcí od jednoho prodejce. Na mimibazaru kupuju hodně oblečení pro malou, ale tak 2-3 ks, kdežto na Aukru koupím třeba 5-6 věcí najednou, protože toho lidi prodávají víc. Jinak na Aukru jsem kupovala i hračky, protože je tam megavýběr a i použitý vypadají dost slušně. Na Aukru i prodávám věci po Terezce, který už si nechci nechat pro druhé jako třeba lehátko, některé hračky a tak, ale dá se tam prodat i věci z domácnosti, na MMB se mi to nějak nedaří, asi mám málo zaplacené členství. Za mě jedině Aukro! Ale třeba džíny kupujeme na MMB protože těch je na Aukru málo. Chce to vyfiltrovat podle značky a názvu a pak porovnat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nakupuju i něco prodávám přes aukro.a jsem stoprocentně spokojená.Hlavně s nákupama na malou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit