Dvojdílné plavky pro větší prsa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1837
25.3.11 00:10

Dvojdílné plavky pro větší prsa?

Ahoj.
Potřebuju poradit. Zbytek těla je vcelku normální. Ovšem:
podprsenka je velikosti E.
Do bazénu (zvláště s malou!) jsem si - z bezpečnostních důvodů - zvykla brát plavky vcelku.
Jenže nedávno jsem jen tak zkusila dvojdílné plavky - a jako že v obchodě to vypadalo, že to „nebude nikam utíkat“, tak to utíkalo. Horem, dolem, do strany ne, tam jsou popruhy.

Nevim opravdu jakej typ košíčků zvolit. Plánujeme letos dovolenou u moře, a představa, že po mně plácne vlna, je fakt děsivá.

Podprsenky si kupuju takové… no, jsou dražší, ale jde sehnat taková, z které nevypadne nic a zároveň to nějak drží tvar. to ňadro.

Ovšem ta je celovyztužená. Nenatrefili jste na takový plavky????
Fakt mam děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
25.3.11 00:12

a nevim jak si někdo může nechat zvětšovat poňadří.
Mně už to asi nikdy nezhubne (soudě dle mé matky a její sestry a mojí babičky a tak podobně), a dřív jsem měla B a SPOKOJENOST.
Přechod z D na E mě naprosto dodrtil.
a na fotkách, kde jsem vidět jen do pasu, vypadam jako totální machnice. Dojná selka.
Ale to neni předmětem diskuze. Leč trochu pohanit jsem se v tomto smyslu musela. Aby to náhodou nevypadalo, že se tady jdu pyšnit nějakym rozměrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
25.3.11 00:16

To že ti prsa z plavek utíkají je velkým obvodem a malým košíčkem. Já mám F, plavky jsem sehnala za dva tisíce a ani se nehnou. Zatím mají za sebou bazén a týden moře a jsou jako nové.
http://www.lechaton.cz/Plavky-C257/
Dřív jsem di bláhově kupovala D (větší nebylo) a bylo to peklo, nedalo se pořádně plavat, pořád to hlídat :roll:

Někdo si ještě chváli Litech, Triolu, otázka je, kolik jsi ochotná investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.3.11 00:27

:mrgreen: :mrgreen: pikolo díky -jsem ochotná investovat tolik, aby kůzlata zůstala v chlívku :mrgreen: :mrgreen:

mrknu na ten odkaz!!!
Mně se Litex na plavky neosvědčil. Nevim. Nevim proč. Jinak všechno od nich ano - ale plavky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.3.11 00:27

a který jsi prosímtě vzala - z toho odkazu, co dáváš?? poradíš?? Ještě tam nemají kompletní nabídku.. jen „navnazovací“ fotky…
že prý až koncem března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.3.11 00:30

zatím to vidím na tu „Operu“, ty co maj k sobě hodně připojený ty koše a mezi košema je ještě vysoká podpěra :-) jedině tak si můžu užít dovču haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
25.3.11 00:31

Já mám ty Sunflair, ale jde o to to zkusit, co bude sedět. Většina plavek má i variabilní ramínka, co se dají dát normálně, za krk nebo za křížem a to se fakt ani nehne.

Je pozor, pokud jsi z Prahy, tenhle obchod je hodně drahý návyk a kdo zkusí, nechce jinak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
25.3.11 00:36

Koukám že z Prahy nejsi.. po netu bych neobjednávala, klidně bych si udělala výlet, je to zážitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.3.11 07:50

Jo. Určitě jo - v Praze jsem téměř každý týden.

Takže říkáš určitě zkusit jo… No už se uplně těšim, fakt díky za ten tip!! Asi chviličku počkám, než pořádně naskladní, a pak vyrážím!!
Koukám, že sídlí taky ve Vodičkově - no tak tam přesně jezdím.
 dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.3.11 08:04

holky a já mám košíček H občas i I při obvodu 85 ,kalhotky mám 42 a také nemůžu sehnat plavky ,podprsenky si objednávám v Polsku již 4 roky,sedí mi,nikde nic neleze a nejsou tak drahé od 300-800 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.3.11 08:16

Holky, já mám podprsenku 80F (teda měla jsem před druhým otěhotněním, teď to radši ani nezkoumám :roll: ), plavky mám nějaké z Triumphu, ale nemůžu nikde najít odkaz. Ale jsou to od nich už moje myslím třetí, málokdy se mi podaří koupit nějaké, které by se mi zdály fááááákt krásné, ale většinou seženu nějaké, které se mi docela líbí a hlavně - drží :dance: .
Přiznávám, že jsem vždycky strašně toužila po bílých bikinách, jsem hodně tmavý typ, bílá mi myslím sluší :oops: , jedny jsem si koupila, byla jsem v nich na dovolené na Kubě, a super :palec: . Ale byly spíš na promenování po pláži než na koupání. A vzhledem k tomu, že pro mě opalovat se jsou nějvětší muka, co mi můžete připravit, jsou mi tyhle bílé k ničemu :zed:

Od té doby jsem opravdu pochopila, že radši nějaké, které se mi líbí míň, ale nemusím se bát v nich pohnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.3.11 08:18

Iva39, a kde to prosím objednáváš? Dej nějaký tip i na konkrétní model, prosím :)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.3.11 09:10

objednávám na adrese intimna.pl a koukám opravdu na mojí velikost 85H a 85I(nyní,jsem nějak vyrostla a mám jich asi 10 vždy s kosticí,krásně sedí,peru je klidně na 60 a i po třech letech užívání drží krásně tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
25.3.11 09:32

Já mám 85F a plavky taky z LeChaton z Vodičkovy. Drží bezva, paní Helča vybrala poctivě tak, aby to sedlo a ještě mi to dokonce její kolegyně na míru trošku poupravovala. Rozhodně doporučuju, stály přes dvojku, na první pohled na nich není vidět nic luxusního, ale sedí nahoře i dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.3.11 10:18

zde je odkaz správně, spletla jsem i/y

http://www.intymna.pl/

ale negramot nejsem :-D snad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek